< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Next 58 4k Google tv (lisanslı) 6499 tl (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bu civarda aile için bi tv bakıyordum geu 7830 olanı gördüm. Ben farklı şehirde yaşıyorum anne baba kullanımı için alıcam. Hepsiburada'da 6600 şuan bu fiyat uygun mudur acaba ? Bir de kanal geçişleri 4sn sürüyor demişler bu tarz tvlerde bu böyle mi hep bilginiz var mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teknik servis Tv için Sharp IPS panel diyor. Çok anlamadığım için böyle bir panel üretimi var mıdır bilemiyorum.
fiyat cok ıyı alınır kanal gecısı dahılı uydu alıcılı tvlerın genelınde boyle 25 k ya aldıgın tvdede aynı durum var.
-
kanal gecisi bende onemsiz dreambox la kullanacagim ama bir türlü cesaret edemiyorum
bunu mu alayim 58au7000 tarzi samsung mu acikcasi samsungun o parlakligi ve gorüntüsü karsisinda lg vs kesmedi beni bu nasil cikar bir goruntu testi vs de yok youtube da
-
kanal geçişi dahili uydu alıcılarının hepsinde aynı zaten aşağı yukarı. bende 10-12 bin civarı tv bakarken geldim. canlı görmek lazım ama zor bulunur teşhir muhtemelen. benim takıldığım nokta satış sonrası servis ve malının arkasında duracak marka olup olmadıkları . next bunu yapar mı bilmiyorum. yoksa bende alıp geçeceğim.
-
hocam ne zaman düştü 6600'e??
7.099 a indi bugün, maximum kart iade kampanyası ile hesapladığın fiyat mı o?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben grundig geu 7830 50inc olana bakıyorum aynı modelden mi bahsediyoruz
Ben başlıktaki Next sandım bi an pardon 🤦🏻♂️
Amazon prime abonesi oldum.tv içinde android uygulamada kalite ayarı yok ve 4k olmuyor, 1080p hd izleniyor.tekrar ediyorum ben 6500 e aldım ama 7100 lira da bu tv için bedava.Pc de ufacık ekran kartları 5 bin liradan başlıyor.4k uydu alıcılı, pc den farksız koskoca kaliteli google lisanslı tv alıyorsunuz.yıllarca samsung kullandım, bu next 58 android tv nin görüntü kalitesi daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki alsak görüntüyü begenmesek iade edebilirmiyiz yada bulutlanma ışık sizmasi olursa
birde dled denmiş panele bu avantaj mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 22 Kasım 2022; 21:11:32 >
hepsiburadadan daewoo alabilirsiniz 55inc 6k.
Kalite ayarı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eridim -- 22 Kasım 2022; 22:25:49 >
vestel üretimi diyince arkama bakmam kacarım
-
tv donanım özelliklerini ram işlemci hafıza detayı vs nerden bakabılıyoruz pc aktarmayı ben de yapamadım
-
Yok herhalde bu özellik baya kurcaladım ama
android olarak phone info gibi bir sey yuklense yazmaz mi uygulama
-
TV nin marketinden aida64 programıni indirin oradan açıp bakarsınız donanıma.
Televizyonu aktif olarak kullanan varmı acaba? Olumlu ve olumsuz özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Amazon prime uygulamasında kalite ayarı zaten yok.int.hizin iyiyse 4k'ya çıkartır kaliteyi, düşükse 1080p'ye yada 720p ye indirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X