< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Next 58 4k Google tv (lisanslı) 6499 tl (3. sayfa)
-
-
Tv alan vatandaş bir yorum yapsada hayrına bilsek iş görürmü görmezmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almaya niyetlendim, hergün fiyati artıyor.dun 7200 TL idi, bugün 7400 TL oldu.
LG 55" full hd tvden geçicem, üzmez herhalde LG den sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg ips panel,next va panel ise özellikle yanlardan bakıyorsanız görüntü bakımından üzebilir.
https://www.inceleriz.com/sorular/next-ye-58020gfsg5-bu-nasildir/
-
LG ips panel,next hangi sharp'mış ama va mı ips mi bilgi yok herhalde
hayırlı olsun hocam modül çalışıyorsa digitürk ve dsmart kurulumu var mı uyduda?
-
Aynen bende almaya niyetliydim ama fiyat artışından vazgeçtim bekliycem biraz nasılsa düşer fiyatı diye düşünüyorum
tr de kalkan neyın fıyatı dusmus su halıyle bıle bedava hı level dıjıtsu bıle nerdeyse bu para 9 dan alırsın 1 aya kadar
-
bir magazada canlısını gorup goruntusunu test edebilsek
-
Var ama o şekilde kanal taşıma yapılamıyor.o yüzden normal uydu kurulumu yapıp kanalları isteğime göre düzenledim.Bu arada bende diseq motor da var bu şekilde çoklu uydu seyrediyorum.
1080p Hd yayınları bile 4k gibi tv gösteriyor.youtube dan 720p yayınlar bile çok net, işler güçleri izliyorum.maçlar akıcı.Bende almadan senin gibiydim.Yani görüntü de tereddütüm vardı.Servis öğlen gelip duvara monte etmiş, akşam eve geldim tv yi bi açtım hayran kaldım, bildiğin cam gibi, hd kanallar sanki 3 boyutlu gibi canlı, 4k gibi net.
bu paralara 55 ınc grundıg var ama oda 55 ınc . tavsıyem en azından bır grundıg ayarında alınması bu paralara cıkınca. görüntü kalitesi vestelden daha iyi grundıgın arçelıkle bırebır aynı
-
Grundig hangi modeli?
tn ıyı ama bu kadar da degıl bende de var
-
geu 7830 ve gfu7850 moodelleri fp olarak iyiler . ips panel
-
yorumda bahsettiğiniz ürünü 2 gündür araştırıyorum ancak somut bir veri yok.varsa da ben bulamadım.anakartı ve paneli iyiymiş cof 12 bu da iyi. açıkcası almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.yorumunuz ne olur?
-
Bugün düştü
15gündür kullanıyorum genel olarak memnunum. Sadece bilgisayar ekranını kablosuz paylaşamadım (google chrome harici)
Beyler bu tv alınır mı, bisey diyin..
Aktif olarak değil de, yan oda tv si olarak kullanılacak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X