Şimdi Ara

Next 708 mi garmin mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum, ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Benim için media özelliklerinden çok cihazın navigasyon başarısı önemli. Garmin 200W Next 708'e göre biraz daha pahalı, ancak navigasyonda daha güvenilirse aradaki farkı ödemeye değer diye düşünüyorum. Sizce hangisi? Ayrıca 400-500 tl bütçeyle alınabilecek en iyi marka-model(sadece navigasyon özellikleri açısından) için başka önerisi olan var mı?
  • Next şu anda piyasada cihaz kalitesi,uydu bağlantı hızı,güncelleme,teknik destek ve tüm bunlara biçilen fiyat bakımından her firmaya fark atıyor. Kesinlikle Next diyorum,
    http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=325

bu forumu takip edin Next sahipleri ve bu projenin başındaki insan hep bir aradayız, her türlü probleminizde yanınızda olacak biri mutlaka oluyor. Saygılar.
  • Next iyi bir navigasyon cihazı ancak 200W 369TL'ye bulunabiliyor piyasada. Renginden ve 708'in daha pahalı olmasından dolayı 200W'yi tercih ederdim.
  • Benim için renk önemli değil ve açıkçası ben Next'i daha ucuza buldum. Ama ekran kalitesi ve grafikleri filan düşündürdü beni, Garmin'in ki daha gerçekçi ve rahat okunur sanki. Tekrar belirtiyorum, medya özelliklerine hiç ihtiyacım yok, yalnızca 500 tl civarına olabilecek en iyi navigasyon cihazını istiyorum.
  • Merhabalar,
    Bende Garmin 200W kullanıyorum.Cihazdan genel olarak memnunum ama IGO 8 in bazı özelliklerini aramıyor değilim, en büyük eksikliği bence çok ara noktalı rota hesaplaması yapamaması ve bunu sonradan kullanılmak üzere kaydedememesi , iz kayıt özelliğini bile sonradan firmware ile açabildik.IGO 8 de bu özellikler standart olarak mevcut, oysa bu özellikler için Garminin çok daha pahalı 700 serisi cihazlarından almak gerekiyor.Sözüm şu Garmin ,tüketicinin beklentilerine kulak asmayan katı bir pazarlama satış politikası izliyor, bir iki yazılım özelliği eklemek çok zor olmasa gerek, oysa cihaz olarak çok iyi cihazlar, ama arayüz olarak IGO8 çok daha güzel ve kullanışlı.2013 kadar harita güncelleme hakkı veren Next cihazları ,böylece zaten pahalı olan Garmin cihazlarının satışını çok etkiyelecek gibi görünüyor.Ülkemizde Garmin cihazlarının pazarlamasını ve satışını yapan Baytekin firması da umarım harita güncelleme sürelerini bu rekabet içersindeki ortamda uzatırlar.

• next dustu 370 tl alcam sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evetben

next dustu 370 tl alcam sanırım

Mağazanın banka anlaşmasına göre değşiyor herhalde,normalde 430 gibi her yerde.
  • Sn. cunkud, gps.navigation

Garmin 200W kullandığını ve firmware güncellemesi ile iz kayıt özelliğini açtığını belirtmişsin. Ben de Garmin 200 kullanıyorum, ben de firmware updateini yapsam, iz kayıt özelliğini kullanabilirmiyim?
    quote:

Orjinalden alıntı: cunkurd

Merhabalar,
    Bende Garmin 200W kullanıyorum.Cihazdan genel olarak memnunum ama IGO 8 in bazı özelliklerini aramıyor değilim, en büyük eksikliği bence çok ara noktalı rota hesaplaması yapamaması ve bunu sonradan kullanılmak üzere kaydedememesi , iz kayıt özelliğini bile sonradan firmware ile açabildik.IGO 8 de bu özellikler standart olarak mevcut, oysa bu özellikler için Garminin çok daha pahalı 700 serisi cihazlarından almak gerekiyor.Sözüm şu Garmin ,tüketicinin beklentilerine kulak asmayan katı bir pazarlama satış politikası izliyor, bir iki yazılım özelliği eklemek çok zor olmasa gerek, oysa cihaz olarak çok iyi cihazlar, ama arayüz olarak IGO8 çok daha güzel ve kullanışlı.2013 kadar harita güncelleme hakkı veren Next cihazları ,böylece zaten pahalı olan Garmin cihazlarının satışını çok etkiyelecek gibi görünüyor.Ülkemizde Garmin cihazlarının pazarlamasını ve satışını yapan Baytekin firması da umarım harita güncelleme sürelerini bu rekabet içersindeki ortamda uzatırlar.

• Arkadaşlar bende garmin nuvi 205 ile next 708 arasında kaldım ... next şu anda 345 TL ve 6 taksit . garmin ise 400 TL ... igo - 3 yıl ücretsiz güncelleme vs... gibi özellikleri ile garmini sollar mı acaba kullananlar yardımcı olursa sevinirim ...
  • Ya arkadaşlar ben next 708 alıyım diye karar vermek üzereyim ama bluetooth özelliği olmaması biraz kafamı kurcalıyor almışken acaba bluetooth lumu olsa diye
  • Bence Garmin deki sevimsiz ve yetersiz harita görüntüleri nedeni ile garmin ancak cooook ucuz ise alınabilir
    ha bir de bildigim kadarı ile harita derleyicisi Basarsoft da olduğu için harita erken yayinlaniyor .
    Garmin cihazlar kendi işletim sistemini de kullandığından başkA bir yazılım da yüklemek mumkun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalbert -- 12 Aralık 2009; 15:05:49 >
  • bimekste next 313 tl hem de taksıtlı dusunuyorum bakalım cesaret edıp ne zaman alacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalbert

Bence Garmin deki sevimsiz ve yetersiz harita görüntüleri nedeni ile garmin ancak cooook ucuz ise alınabilir
    ha bir de bildigim kadarı ile harita derleyicisi Basarsoft da olduğu için harita erken yayinlaniyor .
    Garmin cihazlar kendi işletim sistemini de kullandığından başkA bir yazılım da yüklemek mumkun değil

merhabalar ;
    Mercedes marka arabanında en boş modeli bile diğer markalardan pahalıdır. :)
    Tabiki Garmin cihazının bu modellerinde çok extra özellikler bulunmamktadır, ama Garmin Google Earth ile uyumlu bir cihazdır bu cihazda işaretlediğiniz favori noktlarınızı google earth de görüntüleyebilirsiniz,cihaz aynı zamanda sizin geçtiğiniz yerlerdeki izinizin kaydını yapar buda işe yarayabilir bence hemde mp3 dinlemekten daha fazla şekilde cihaza herhangi bir şeklide elinizde bulunan koordinatı girebilirsiniz açık adres bilgisi olmadan içinde çok fazla özellik olan cihazlar genelde hep bir açığı kapatmak için ilave edilen özelliklerdir.
    saygılarımla

• garmin nuvi 775 t modelinin işlemcisi ve hızı nedir ? Next açık açık işlemcisini ve hızını yazmış. Garmin neden yazmıyor ?
    Bilen arkadaş varsa yazarsa sevinirim ...
    saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.