Şimdi Ara

Next 708 mi garmin mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç için navigasyon alıcam ama kararsız kaldım,nextin(708) harita güncellemesi daha uzun garmin de alet olarak daha iyi sanırım(200 yada 200w).Hangisi tercih edilmeli ve neden yada tavsiye edeceğiniz başka bi ürün var mı?

• Kesinlikle 708 hatta bütçen varsa 828. Garmin 200 yada 200w next'in yanında sadece nextin olmadığı yerde tavsiye edilebilir belki. Garmin 200 3,5 inch ekran yetersiz, 200w büyük ekran ama hem pahalı hemde navigasyn haricinde hiçbir özelliği yok. Kıyasladığımız ürünler ise harita güncellemelerinin 2011 yılına kadar sınırsız olmasının haricinde multimedia için gereken herşey mevcut. Next kullanmasamda (bütçeme uymadığından) tavsiye edebileceğim en iyi navigasyon aletidir. Hem benim gibi "bu alet sdhc kart çalıştırıyormu" diye düşünmeyeceksin, çünkü çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Kesinlikle 708 hatta bütçen varsa 828. Garmin 200 yada 200w next'in yanında sadece nextin olmadığı yerde tavsiye edilebilir belki. Garmin 200 3,5 inch ekran yetersiz, 200w büyük ekran ama hem pahalı hemde navigasyn haricinde hiçbir özelliği yok. Kıyasladığımız ürünler ise harita güncellemelerinin 2011 yılına kadar sınırsız olmasının haricinde multimedia için gereken herşey mevcut. Next kullanmasamda (bütçeme uymadığından) tavsiye edebileceğim en iyi navigasyon aletidir. Hem benim gibi "bu alet sdhc kart çalıştırıyormu" diye düşünmeyeceksin, çünkü çalıştırıyor
    Kuşkusuz 708 özellikleri açısından çok iyi bir cihaz ama bana rengi çok çirkin geldi, belki siyahı veya grisi daha da güzel olabilirdi,bende bu hafta içerinde bi gps alıcam ama seçimim garmin 200 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

Kuşkusuz 708 özellikleri açısından çok iyi bir cihaz ama bana rengi çok çirkin geldi, belki siyahı veya grisi daha da güzel olabilirdi,bende bu hafta içerinde bi gps alıcam ama seçimim garmin 200 olacak

Alıntıları Göster
    Navigasyon cihazı alıcam diyorsan Garmin'den şaşma.. Yok bnm gözüm Multimedia özelliklerinde dersen Next...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rørø

Navigasyon cihazı alıcam diyorsan Garmin'den şaşma.. Yok bnm gözüm Multimedia özelliklerinde dersen Next...

Alıntıları Göster
    Bende Next 708 alacaktım fakat aracımın içi siyah/taba olduğu için çok kötü durucağını düşündüğüm için gidip Garmin Nuvi 200W aldım. ElectroWorld'de 369TL / 5 taksit şeklinde satılıyor. 708'in Darty'de 429TL gibi daha yüksek bir fiyattan satılması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgod

Bende Next 708 alacaktım fakat aracımın içi siyah/taba olduğu için çok kötü durucağını düşündüğüm için gidip Garmin Nuvi 200W aldım. ElectroWorld'de 369TL / 5 taksit şeklinde satılıyor. 708'in Darty'de 429TL gibi daha yüksek bir fiyattan satılması da cabası.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Bu Fiyat bütün elektroworld'lerde geçerli mi acaba ? Birde benim aklıma Next 708 alıp siyah bantla kaplamak geldi nasıl fikir ?

• quote:

quote:

Bu Fiyat bütün elektroworld'lerde geçerli mi acaba ? Birde benim aklıma Next 708 alıp siyah bantla kaplamak geldi nasıl fikir ?

Alıntıları Göster
    Bütün Electro World'lerde var sanırım. Benimde aklıma geldi kaplama fikri :) Bu fiyata 200W almak daha mantıklı geldi, 60 lira daha hesaplı 708'e göre sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 26 Mart 2009; 20:44:54 >

• quote:

Bütün Electro World'lerde var sanırım. Benimde aklıma geldi kaplama fikri :) Bu fiyata 200W almak daha mantıklı geldi, 60 lira daha hesaplı 708'e göre sonuç olarak.

Alıntıları Göster
    Güzel bi seçim olmuş güle güle kullan,Kısmetse bende hızlıal'dan Garmin Nüvi 200 almayı planlıyorum bi hafta içinde, bide elektroworld e ugrayayım almadan önce 200w dedigin fiyata bulabilirsem süper olur, Bu arada haritası Navcity değil mi, hangi versiyonu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 26 Mart 2009; 21:11:19 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Güncelleme süresini hesaplamazsanız evet ama hesaplarsanız baya zararda olacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Güncelleme süresini hesaplamazsanız evet ama hesaplarsanız baya zararda olacaksınız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Ne yani sırf güncelleme var diye rengi çocuk tetrislerini andıran next'imi alalım,cihazınızın özellikleri iyi, peki dış görünüm hiç mi önemli değil sizin için ?

• quote:

quote:

quote:

Ne yani sırf güncelleme var diye rengi çocuk tetrislerini andıran next'imi alalım,cihazınızın özellikleri iyi, peki dış görünüm hiç mi önemli değil sizin için ?

Alıntıları Göster
    Benim 14 tane farklı marka ve 30 dan fazla test ettiğim cihaz vardır (eski yazılarımı okuyun lütfen) Navia'nın kırmızısınıda kullanırım Next'in turkuazınıda yada BemiNav'ın sarı rengini veya iconX'in yeşil olanını.Yani kısacası 1. önceliğim testlerimdeki sonuç ve memnuniyettir,renk belki sonlarda yer alır.Çünki genel amacı yol ve yön bulmasıdır ve bana ettirdiği kar himmm senede 3 güncelleme olsa eder 6,eh bu da hadi deseniz 50 dolar eder 300 dolar kar.

Ama doğru renkler ve zevkler tarşılan bir şey olmadı hiç, o nedenle haklısınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Mart 2009; 21:48:43 >

• quote:

Benim 14 tane farklı marka ve 30 dan fazla test ettiğim cihaz vardır (eski yazılarımı okuyun lütfen) Navia'nın kırmızısınıda kullanırım Next'in turkuazınıda yada BemiNav'ın sarı rengini veya iconX'in yeşil olanını.Yani kısacası 1. önceliğim testlerimdeki sonuç ve memnuniyettir,renk belki sonlarda yer alır.Çünki genel amacı yol ve yön bulmasıdır ve bana ettirdiği kar himmm senede 3 güncelleme olsa eder 6,eh bu da hadi deseniz 50 dolar eder 300 dolar kar.

Ama doğru renkler ve zevkler tarşılan bir şey olmadı hiç, o nedenle haklısınız hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Bahsettiğimiz firma Garmin. Sanki çin malı uyduruk navigasyon cihazlarından bahsetmiyoruz. Garmin kullanıp memnun olan insanlar ortada. Next'te iyi bir ürün tabiki ama fiyat olarak pek cazip değil. Ayrıca kalkıp iç mekana yakışmayacak ucuz bir rengi de kendi aracıma koymam şahsen, siz seviyor olabilirsiniz uyumsuz renk seçimlerini. Dediğiniz gibi fazla sayıda güncelleme çıkarsa da, 369TL'ye gider yenisi alır 2 güncelleme hakkımı da elimde tutar, kendi cihazımı da satarım. 3 sene aynı navigasyon cihazını da kullanmam şahsen ben.

• quote:

quote:

Bahsettiğimiz firma Garmin. Sanki çin malı uyduruk navigasyon cihazlarından bahsetmiyoruz. Garmin kullanıp memnun olan insanlar ortada. Next'te iyi bir ürün tabiki ama fiyat olarak pek cazip değil. Ayrıca kalkıp iç mekana yakışmayacak ucuz bir rengi de kendi aracıma koymam şahsen, siz seviyor olabilirsiniz uyumsuz renk seçimlerini. Dediğiniz gibi fazla sayıda güncelleme çıkarsa da, 369TL'ye gider yenisi alır 2 güncelleme hakkımı da elimde tutar, kendi cihazımı da satarım. 3 sene aynı navigasyon cihazını da kullanmam şahsen ben.

Alıntıları Göster
    garmin markası yada cihazı için 1 harf bile yazmamışım Ayrıca konuyu başlatan kişiye yönelik bilgi yazıları bunlar,sonuçta alacak olan o siz zaten almışsınız ve sizde aldığınızı tavsiye ediyorsunuz.Kişilere göre seçimler farklı olamazmı sizce ? Zaten multimedya ihtiyacı olmasa bende garmin alırım.Unutmadan navigasyon cihazlarının %99'u zaten çin'de üretilir,garmin'in hem kore'de hemde çin'de üretimi vardır.Önemli olan fason üretim olmaması ve kalite kontroldur.Sonuçta 2. mesajdada benim gibi düşünen biri yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Mart 2009; 22:16:58 >

• quote:

garmin markası yada cihazı için 1 harf bile yazmamışım Ayrıca konuyu başlatan kişiye yönelik bilgi yazıları bunlar,sonuçta alacak olan o siz zaten almışsınız ve sizde aldığınızı tavsiye ediyorsunuz.Kişilere göre seçimler farklı olamazmı sizce ? Zaten multimedya ihtiyacı olmasa bende garmin alırım.Unutmadan navigasyon cihazlarının %99'u zaten çin'de üretilir,garmin'in hem kore'de hemde çin'de üretimi vardır.Önemli olan fason üretim olmaması ve kalite kontroldur.Sonuçta 2. mesajdada benim gibi düşünen biri yazmış.

Alıntıları Göster
    Çoğu firma zaten üretimlerini Çin'de yapıyor. Ben ne olduğu belirsiz markalar anlamında söylemiştim o sözü. Herkesin kişisel tercihleri farklı tabii ki ama 708 herkese hitap etmeyen renk seçimine sahip, şahsen daha normal bir renge sahip olsaydı ben 708'i tercih edicektim ama günlük iş için bir çok kişiyle muhattap oluyorum, siyah ağırlıklı iç mekana sahip aracımda açık mavi olarak sırıtmasını istemediğim için tercih etmedim

• quote:

Güzel bi seçim olmuş güle güle kullan,Kısmetse bende hızlıal'dan Garmin Nüvi 200 almayı planlıyorum bi hafta içinde, bide elektroworld e ugrayayım almadan önce 200w dedigin fiyata bulabilirsem süper olur, Bu arada haritası Navcity değil mi, hangi versiyonu ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: malkoç21

Teşekkürler. 2008-10A versiyonu ile birlikte geldi, evet NavCity mevcut

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: malkoç21

Teşekkürler. 2008-10A versiyonu ile birlikte geldi, evet NavCity mevcut

Alıntıları Göster
    Fiyat çok iyiymiş,internette 550 civarı.Güncelleme hakkı 2 kez mi yoksa 1 yıl içinde sınırsızmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: absebd

Fiyat çok iyiymiş,internette 550 civarı.Güncelleme hakkı 2 kez mi yoksa 1 yıl içinde sınırsızmı.

Alıntıları Göster
    Bu Arada Next'lerde ücretsiz güncelleme garantisi 2013 yılına kadar uzatılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 27 Mart 2009; 9:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanvda

Bu Arada Next'lerde ücretsiz güncelleme garantisi 2013 yılına kadar uzatılmış...

Alıntıları Göster
    garmin in kalite farkı ortada,kullanınca daha iyi anlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riveral

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: riveral

Ona şüphe yok,ama kullandığınız diğer markalarıda yazarsanız daha iyi olmazmı ? Yoksa sadece 1 marka kullanarak o iyi demek biraz afaki olur diğerlerini kullanmadan görmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 27 Mart 2009; 10:32:00 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: riveral

Ona şüphe yok,ama kullandığınız diğer markalarıda yazarsanız daha iyi olmazmı ? Yoksa sadece 1 marka kullanarak o iyi demek biraz afaki olur diğerlerini kullanmadan görmeden.

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkürler arkadaşlar,son gelişmelerden sonra bugün next 708 aldım darty den.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.