Bildirim
next 7500 ci kanal arama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayarlar bolumune gel otomatik kanal arama var goreceksin...sifre isterse 0000 gir ve baslat bu kadar basit -
quote:
Orjinalden alıntı: EKUREL
ayarlar bolumune gel otomatik kanal arama var goreceksin...sifre isterse 0000 gir ve baslat bu kadar basit
teşekkürler ama ben elle frekansı nasıl gireriz onu sormak istemiştim.yine de sağol... -
bende denedim elle yapmayı ama olmuyorr galiba uyuz oldum illa kanal aralıklarını kendi verecek bilen bi arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun
zaten araştırmadan aldım kazık yedik bide üstüne bunu kaldıramam... -
ayarlar bolumunde manuel bolum var...ordan yapabilirsin ,sifreside ayni...elle frekansi bul arat yada tp ekleme bolumune gel yeni ise tp sini ekle ve arat -
quote:
ayarlar bolumunde manuel bolum var...ordan yapabilirsin ,sifreside ayni...elle frekansi bul arat yada tp ekleme bolumune gel yeni ise tp sini ekle ve arat
nasıl yapılıyor..onu beceremedim bir türlü....sırasıyla anlatabilir misin? -
şifre olayını çoçuk kilidini kapartarak kalldırabilirsiniz... -
quote:
Orjinalden alıntı: street_hacker
quote:
ayarlar bolumunde manuel bolum var...ordan yapabilirsin ,sifreside ayni...elle frekansi bul arat yada tp ekleme bolumune gel yeni ise tp sini ekle ve arat
nasıl yapılıyor..onu beceremedim bir türlü....sırasıyla anlatabilir misin?
menü-ayarlar-manuel tarama
manuel taramaya gelınce tp frek te ıstedıgın frekansı bul kırmızı ya bas ....o tp dekı kanalları doker...eger yenı tp eklemek ıstersen yesıle bas tp ekle de yenı frekans degerlerını gır ve ok le ...o frekansı hem kaydeder hemde o frekanstakı yayınları bulur... -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: street_hacker
quote:
nasıl yapılıyor..onu beceremedim bir türlü....sırasıyla anlatabilir misin?
menü-ayarlar-manuel tarama
manuel taramaya gelınce tp frek te ıstedıgın frekansı bul kırmızı ya bas ....o tp dekı kanalları doker...eger yenı tp eklemek ıstersen yesıle bas tp ekle de yenı frekans degerlerını gır ve ok le ...o frekansı hem kaydeder hemde o frekanstakı yayınları bulur...
eline koluna sağlık...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X