arkadaslar next 8000 xcam plus için soracagınız soru varsa beklıyorum
Sen kimsin yahu? Tanıdık geldin.
bilmem nerden tanıdıgına baglı sat elitten falan olabilir
Tamam sat elit olabilir.
sen orda msın kı o zaman dogrudur yav neyse kib
üstad elimde next 8000 için mpeg resimler var isteyenler pm atsın (menunun arkasında duran resim)!...
bahsettiğiniz reciever i kullanıyorum ama key atmaya bi türlü cesaret edemedim. kurulumu yapan şahsiyet motorlu çanak kullandnııımız için key atarsak uyduların kaybolacağını söyledi :) gerçi nette bakındım ama bu reciever hakkında nası key atılacağını gösteren bi yazı bulamadım :D ve dosyaları da :D
tabi ki neden olmasın kullanmak ıstedıgın program hangısı once onu soyle elınde olan programı
dj_bulut arkadasım.Selam.ye8000 için key leri nerden bulurum.Kumandadan girmek için.Bir de kumandadan girmek için yeni öğrendim ve denemedim.Gidince deneyeceğim.4132 tuşlarına basınca key girişi geliyormuş.Doğrumu acep.Teşekkürler
tamamen yanlıs kım soyledıyse yanlıs oylemıs once next i ac sonra (mute)sesi kes ve kumandanın altındakı mavı tusa bas ekrana sifreleme sistemi ile ilgili bilgi gelir ordan o kanalın sifreleme sistemini ogrenırsın(biss,nagravision vb..)ondan sonra aldıgın sifreleri menu uydu ayarları key sifrelerinden cıkan menuden gırerek gırebilirsin sonra kaydetmeyı unutma ama sana sunu soyleyım bu senı cok ugrastırır bence emu keys denen dosyayı ınternetten al data kablosuyle nexte at bu ısıde super loader 1.6 en hızlı ve ıyı yapıyo ıstersen sana sıtelerıde verebılırım bana pm atman yeterlı!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme