Şimdi Ara

Next Kanky Hd uydu alıcısında internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün Next Kanky hd uydu alıcısı aldım. Cihazın USB Wifi desteği var. İnternettende Next MT-7601 usb wifi aldım. Uydu alıcısı evdeki kablosuz ağı görüyor. Bağlanıyorum hava durumunu gösteriyor . Youtube ana sayfasını video başlıklarını gösteriyor . Fakat video izlemeye çalıştığımda bağlantı hatası yada play error hatası veriyor. Yani youtube da video izleyemiyorum. Yardımcı olabilecek arkaşlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Next Kanky HD Uydu Alıcısında İnternet Sorunları

Next Kanky HD uydu alıcınla internet bağlantısı sorunları mı yaşıyorsun? İnternete bağlanamama, yavaş bağlantı hızları veya aralıklı kesintiler gibi sorunlar yaşıyorsan aşağıdaki adımları izleyerek sorunu gidermeyi deneyebilirsin:

• Bağlantını Kontrol Et: Uydu alıcının yönlendiriciye veya modeme Ethernet kablosuyla bağlı olduğundan emin ol. Kabloda herhangi bir hasar veya gevşeklik olup olmadığını kontrol et.
    • Yönlendiriciyi Yeniden Başlat: Yönlendiricini yeniden başlatmak, geçici internet bağlantısı sorunlarını çözebilir. Yönlendiricinin arkasındaki açma/kapama düğmesini kullanarak yönlendiriciyi kapat ve ardından tekrar çalıştır.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Uydu alıcının en son yazılım sürümüne sahip olduğundan emin ol. Güncellemeler genellikle hataları giderir ve performansı iyileştirir.
    • DNS Ayarlarını Manuel Olarak Yapılandır: İnternet bağlantı sorunları, yanlış DNS ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. DNS sunucularının IP adreslerini manuel olarak uydu alıcına girmeyi dene.
    • Diğer Cihazları Bağlantıdan Çıkar: Diğer cihazlar internet bağlantını kullanıyor olabilir ve uydu alıcının bant genişliğini tüketebilir. Soruna diğer cihazları bağlantıdan çıkararak çözmeyi deneyebilirsin.
    • Next Kanky Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Next Kanky destek ekibiyle iletişime geç. İnternet bağlantısı sorununu gidermene yardımcı olabileceklerdir.

Bu adımları uyguladıktan sonra Next Kanky HD uydu alıcın internete bağlanmalıdır. Ancak sorun devam ederse, donanımla ilgili bir sorun olabilir ve cihazı tamir ettirmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şunu okuyun derim.
    sinuzitforum.ecballium.com
    Next Kanky HD Sinyal Gidip Gelmesi Sorunu (TRT HD yok) - Sinüzit Forum
    http://sinuzitforum.ecballium.com/konu-next-kanky-hd-sinyal-gidip-gelmesi-sorunu-trt-hd-yok.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu alıcısı ve android tv?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.