Şimdi Ara

NEXT MACHİNA 3D SERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
71.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylardır yazıyorum NEXT,GOLMASTER,SUNNY Uydurma cihazlar yani ben hepsinin eski versiyonlarını başkalarının sayesine kullandım menüler vasat,kanal geçişleri durarak geçiyor,emu yazılımlarda mercedesin yanında anadola benziyor,tunerleri dandik,Cccam serverlerde donmalar vs vs verilen markaların hiç birisini ben tafsiye etmiyorum::Ben DREAMBOX 500S kullanıyorum ayrıca HİREMCO FXHD TURBO kullanıyorum gerisini diğer yorumculara bırakıyorum. Bana sorarsanız Kocaman 0 verdim gitti....
  • kimseyi rençide etmeyen uygun bir uslupla yazılırsa birşey olmaz ben birsürü her konuda eleştiri yazdım ama ceza ve fazla eleştiri almadım vip olayı gerçekten komik bir durum sanki eski demirperde
  • Dün bayide cihazı gördüm denedim, kumanda iyi çekmiyordu gerçekten bizzat denedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: go44

Dün bayide cihazı gördüm denedim, kumanda iyi çekmiyordu gerçekten bizzat denedim...

Bu sikayet cok kiside var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayran hayran baktıgım uydu alıcısı 450 TL civarıydı en son.Kumanda için linux uydu alıcılarında da az çekiyor.Bunun için forumlarda kumanda alıcısına alimunyum folya sarma yada ön panel camı çıkarma gibi seçenekler vardı.Açıkcası 500 tl ortalama fiyatı olan bir aletin bu şekilde kusurları olmaması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 3 Mart 2013; 20:43:50 >
  • NEXT Machıne 3d 1 aydır kullanıyorum açılışı kanal geçişi jet hızında,bukadar hızlı menu ve kanal geçişi buzamana kadar bi cihazda görmedim.

görüntü kalitesi 10 üzerinden 9 450 tl ye aldım 12 taksit.

youtub-c.ca.-ıptv canavar gibi 2 kanal hd pıp 4 kanal sd pıp yapıyor. çift tuner 3 kanal kayıt yapıyor.

kumandasıda denildiği gibi sorunlu değil ben bi sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

NEXT Machıne 3d 1 aydır kullanıyorum açılışı kanal geçişi jet hızında,bukadar hızlı menu ve kanal geçişi buzamana kadar bi cihazda görmedim.

youtub-c.ca.-ıptv canavar gibi 2 kanal hd pıp 4 kanal sd pıp yapıyor. çift tuner 3 kanal kayıt yapıyor.

İyi fiyata almıssınız güle güle kullanın.Bu tip kumanda sorunu genelde "kolon"diye tabir edilen linux türevli makinalarda çok oluyordu.Aslında üretim tarihlerine bakmak lazım belki yeniden revize edilmiş olabilirler.Bunun için kitapçıkta imalat ile bilgiler varmı? 400 küsr lira olan bir cihaz için şaşkınlık verici sorun

• Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • Yalnızca bir kişi bu cihazı güzel olarak yorumlamış.Benimse seçenegim,görüntü ve diğer malum olaylar için giga quatro olacaktır.En azından cihaz üzerinde tüm seçimler bana ait olmalı diye düşünüyorum.Nextte ise ne verilirse idare etmek zorundasın.Biraz ısrarcı olursan vay haline,AlimAllah hemen banlanırsın.
  • quote:

NEXT Machıne 3d 1 aydır kullanıyorum açılışı kanal geçişi jet hızında,bukadar hızlı menu ve kanal geçişi buzamana kadar bi cihazda görmedim.

ARKADAŞ BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU CİHAZI VE BANA BU CİHAZI ANLATIRMISIN RESİM KALİTESİ SD YAYINDA NASIL .

ÖRNEK KANAL LOGOLARINDA DAĞINIKLIK VE RENK DAĞILMASI . KAYAN YAZILARDA NASIL YAZI ARKADA GÖLGE BIRAKIYOR MU?

SİYAH TONLAMASI NASIL ÖRNEK İKİ RESİM KOYACAM ŞİMDİ ONA GÖRE VER KARAR.

BUNLARI TAMAMEN SD YAYINLAR İÇİN SORUYORUM .ZİRA SD YAYINLARDA BUNLARDAN GEÇİYORSA HD DE GEÇER Kİ . BEN DAHA WEB BROWSER ,YADA HDD DESTEKLERİNİ SORMAYA BİLE GEREK GÖRMÜYORUM ZİRA BENCE ASIL AMAÇ RESİM KALİTESİ VE TUNERİN GELEN SİNYALİ NE DERECE İYİ İŞLEDİĞİDİR BUNDA İŞLEMCİSİ RAMI FALAN DEĞİL ÖNEMLİ OLAN . BUNLARA CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM BİR SİTESİNDE REKLAMI YAPILDIĞI GİBİ ÖZELLİKLERE SAHİPSE NEDEN 500 TL SORUSUDA AKLIMA TAKILMAKTA .

iki siyah resimden birisi siyahtır biri siyah tonudur . senin ekranda siyahlar nasıl görünmekte .

not 40"samsun d550 li kullanmaktayım ve kablo tv kullanıyorum sd yayında gerçekten dediklerime uymakta sanırım bunda tv nin tuner kalitesi ön planda ve tamamen fabrika ayarında kullanmaktayım cihaz ve dediklerim de o cihazın fabrika ayarı için geçerli olması gerekli benim için . şimdiden tşk yorum için
    resim yüklenemdi sistem hata verdide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcoder01 -- 7 Mart 2013; 16:02:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xcoder01

quote:

ARKADAŞ BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU CİHAZI VE BANA BU CİHAZI ANLATIRMISIN RESİM KALİTESİ SD YAYINDA NASIL .

ÖRNEK KANAL LOGOLARINDA DAĞINIKLIK VE RENK DAĞILMASI . KAYAN YAZILARDA NASIL YAZI ARKADA GÖLGE BIRAKIYOR MU?

SİYAH TONLAMASI NASIL ÖRNEK İKİ RESİM KOYACAM ŞİMDİ ONA GÖRE VER KARAR.

BUNLARI TAMAMEN SD YAYINLAR İÇİN SORUYORUM .ZİRA SD YAYINLARDA BUNLARDAN GEÇİYORSA HD DE GEÇER Kİ . BEN DAHA WEB BROWSER ,YADA HDD DESTEKLERİNİ SORMAYA BİLE GEREK GÖRMÜYORUM ZİRA BENCE ASIL AMAÇ RESİM KALİTESİ VE TUNERİN GELEN SİNYALİ NE DERECE İYİ İŞLEDİĞİDİR BUNDA İŞLEMCİSİ RAMI FALAN DEĞİL ÖNEMLİ OLAN . BUNLARA CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM BİR SİTESİNDE REKLAMI YAPILDIĞI GİBİ ÖZELLİKLERE SAHİPSE NEDEN 500 TL SORUSUDA AKLIMA TAKILMAKTA .

iki siyah resimden birisi siyahtır biri siyah tonudur . senin ekranda siyahlar nasıl görünmekte .

not 40"samsun d550 li kullanmaktayım ve kablo tv kullanıyorum sd yayında gerçekten dediklerime uymakta sanırım bunda tv nin tuner kalitesi ön planda ve tamamen fabrika ayarında kullanmaktayım cihaz ve dediklerim de o cihazın fabrika ayarı için geçerli olması gerekli benim için . şimdiden tşk yorum için
    resim yüklenemdi sistem hata verdide

Arkadaşım selam

B u cihazı alalı 1 ay oldu daha önceden de next 18500 hd ve mınıx black cihazlarım var

şimdi ben sd yayını bırakalı 1 seneden fazla oldu ben hd seyrediyorum. dsmart modul ve cs hd yayına alışınca sd kötü gelir.

bu cihazın hd görüntü kalitesi bana göre süper tabi sade cihazla alakalı degil lg lw 570 s tvm led plus tv dende kalite etkileniyor.

sd yayınlar machıne+lg lw570s ile iyi diyorum tabi kanala görede farklılık var örnek fox ntv samanyolu hd kalitede kanald show sd si çok iyi değil

cihaz cift tunerli loop bağlantı ile pıp yapılıyor tek bağlantı ile aynı tpde 1 izleme 1 kayıt yapılıyor

youtub-cs-ıptv çok iyi kanal geçişi hızlı

kumanda cihazın karsısında sorunsuz

yinede almak istiyorsan next bayilerinde deneyerek resim kalitesini görerek karar verbilirsin.

• 36 değişik markayı istanbulda tek mağazadan test etmek isterseniz kapımız sizlere açık Karaköy- HEPSİDİJİTAL e gelip aklınıza takılan tüm soruları cihazları deneyerek sorabilir karşılaştırabilirsiniz.
  • bende bu ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hd ler sony tv ile mükemmel ama sd görüntüsünü şahsen pek beğenmiyorum..Bu arada sd yayınları ayarlarını yapmazsanız çok bulanık olur...mutlaka ayar yapmalısınız...yazılımı hala oturmuş değil..sürekli yazılım çıkıyor...daha uygun fiyatlı ve tek tunerli modelleri gelecekmiş
  • Ürün şuan donanımsal olarak üst seviyede...Yazılımsal olarak kısa zamanda çok iyi yerlerde olacak..Tek sorunu kumanda..Onada çözüm bulundu yeni gelen kumandalar ücretsiz olarak dağıtılacak..Hatta siyah panelli cihazlar gelecek ve 3d sahipleri panellerini ücretsiz olarak siyaha çevirtbilecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Ürün şuan donanımsal olarak üst seviyede...Yazılımsal olarak kısa zamanda çok iyi yerlerde olacak..Tek sorunu kumanda..Onada çözüm bulundu yeni gelen kumandalar ücretsiz olarak dağıtılacak..Hatta siyah panelli cihazlar gelecek ve 3d sahipleri panellerini ücretsiz olarak siyaha çevirtbilecek..

Bir kaynak verebilir misiniz? yönlendirme için iyi olurdu
  • turkey forumda doktor yazmış..next çalışanı..
  • quote:

Tek sorunu kumanda..Onada çözüm bulundu yeni gelen kumandalar ücretsiz olarak dağıtılacak..

yeni gelen kumandanın sorunsuz olduğunu kim söyledi.. nerden biliyorsun iyi çektiğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Tek sorunu kumanda..Onada çözüm bulundu yeni gelen kumandalar ücretsiz olarak dağıtılacak..

yeni gelen kumandanın sorunsuz olduğunu kim söyledi.. nerden biliyorsun iyi çektiğini..

biraz çözümden yana olmayı deneseniz...değiştirdiklerine göre varmış birşey...forumda kullanıcılardan bir tanesi kumandanın içindeki bir kondansatörü değiştirerek daha iyi olduğunu yazmıştı...Burda marka fanatikliği yapmıyorum....Amacınız sırf laf konuşmak..

• Benim yegende var kumanda yuzunden cildiracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

Benim yegende var kumanda yuzunden cildiracak

Kullanıyorum kumandada sorun yok. çok nadir olarak görmüyor

macinenin özelliği hızı kumandanın önünde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.