Şimdi Ara

NEXT MACHİNA 3D SERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
71.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

Benim yegende var kumanda yuzunden cildiracak

Kullanıyorum kumandada sorun yok. çok nadir olarak görmüyor

macinenin özelliği hızı kumandanın önünde.

8 metre mesafe var belki ondandir oteki cihazlari cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Tek sorunu kumanda..Onada çözüm bulundu yeni gelen kumandalar ücretsiz olarak dağıtılacak..

yeni gelen kumandanın sorunsuz olduğunu kim söyledi.. nerden biliyorsun iyi çektiğini..

biraz çözümden yana olmayı deneseniz...değiştirdiklerine göre varmış birşey...forumda kullanıcılardan bir tanesi kumandanın içindeki bir kondansatörü değiştirerek daha iyi olduğunu yazmıştı...Burda marka fanatikliği yapmıyorum....Amacınız sırf laf konuşmak..

Next dediğin zaman çözüm beklemeyeceksin ne doğru düzgün yazılımı var ne hdler hd değil sdleri saymıyorum bile kumandayı boşver nextin herhangi bir modellerinde görüntü kalitesi diye bir şey yoktur (Donma, mozaiklenme, cihazın kendini resetlemesi, bazı Hd kanalların geç açılması yada hiç açılmaması gibi sorunlar vardır.)
    siz alışmışsınız nexti övmeye yada next calışanısınız nexti karaladığımı hazmedemeyenler daha dreambox vu+duo atlanta gibi cihazları görmemişsiniz
    şimdiki nextler tamamen ticari amaçla müşlterilerini yolmakla mesgul cünkü cıkan modeller her yeni modelle aynısı işlemcisi hardwaresi aynı sadece menüsü değişmiş sizde aaa next yeni çıkarmış super cihaz diye görünüşüne aldanıp güya kendinizi avutup mutlu olmaya çalışıyorsunuz
    Next bu kafayla yeni markaların seviyesine asla inemez kapasitesi o kadardır değiştir kasayı alın yeni model diye milllete kakalarlar alın bakın internet sitelerinde next modellerine yığınla görürsünüz hemen hemen aynı kategoride cıkan cihazlar ilk dobratech cıktı olmadı superior cıktı olmadı,18500 hd cıktı olmadı tiger cıktı olmadı daha doğru dürüst stabil yazılım cıkarmayı bile beceremiyorlar her gelen yazılım eskisini aratıyor
    cihazda bazı sorunlar olunca acı gerçeklerle yüzyüze gelince burada konu acarlar bizde normaldır deriz başka söyleyecek bir şey yok cünkü cözümü olmayan cihaz üretilmiştir

seni tv karsısına rahat tv izlettirmeyeceğinin garantisini veriyorum
    mümkünse next yazısını gördüğün vakit arkanıza bile seslenseler bakmadan kaçın derim beş para etmez cihaza para vermeyiniz bende ölü eşek fiyatına sattım keşke almaz olaydım

Kumandanın kondansatoru değiştirdiklerini iddia edenler var demekki sorunluymuş bu kadar basit bir parça için bu zamana kadar akılları neredeydi?
    Argede çalışanlar profesyonel mi zannediyorsunuz?
    Next firması sadece fason olarak çinde üretir trde satmaya çalışır dünyada zaten adı sanı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 13 Mart 2013; 16:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

quote:

Tek sorunu kumanda..Onada çözüm bulundu yeni gelen kumandalar ücretsiz olarak dağıtılacak..

yeni gelen kumandanın sorunsuz olduğunu kim söyledi.. nerden biliyorsun iyi çektiğini..

biraz çözümden yana olmayı deneseniz...değiştirdiklerine göre varmış birşey...forumda kullanıcılardan bir tanesi kumandanın içindeki bir kondansatörü değiştirerek daha iyi olduğunu yazmıştı...Burda marka fanatikliği yapmıyorum....Amacınız sırf laf konuşmak..

next dediğin zaman çözüm beklemeyeceksin ne doğru düzgün yazılımı var ne hdler hd değil sdleri saymıyorum bile kumandayı boşver nextin herhangi bir modellerinde görüntü kalitesi diye bir şey yoktur (Donma, mozaiklenme, cihazın kendini resetlemesi, bazı Hd kanalların geç açılması yada hiç açılmaması gibi sorunlar vardır.)
    siz alışmışsınız nexti övmeye yada next calışanısınız nexti karaladığımı hazmedemeyenler daha dreambox vu+duo atlanta gibi cihazları görmemişsiniz
    şimdiki nextler tamamen ticari amaçla müşlterilerini yolmakla mesgul cünkü cıkan modeller her yeni modelle aynısı işlemcisi hardwaresi aynı sadece menüsü değişmiş sizde aaa next yeni çıkarmış super cihaz diye görünüşüne aldanıp güya kendinizi avutup mutlu olmaya çalışıyorsunuz
    Next bu kafayla yeni markaların seviyesine asla inemez kapasitesi o kadardır değiştir kasayı alın yeni model diye milllete kakalarlar alın bakın internet sitelerinde next modellerine yığınla görürsünüz hemen hemen aynı kategoride cıkan cihazlar ilk dobratech cıktı olmadı superior cıktı olmadı,18500 hd cıktı olmadı tiger cıktı olmadı daha doğru dürüst stabil yazılım cıkarmayı bile beceremiyorlar her gelen yazılım eskisini aratıyor
    cihazda bazı sorunlar olunca acı gerçeklerle yüzyüze gelince burada konu acarlar bizde normaldır deriz başka söyleyecek bir şey yok cünkü cözümü olmayan cihaz üretilmiştir

mümkünse next yazısını gördüğün vakit arkanıza bile seslenseler bakmadan kaçın derim beş para etmez cihaza para vermeyiniz bende ölü eşek fiyatına sattım keşke almaz olaydım

Kumandanın kondansatoru değiştirdiklerini iddia edenler var demekki sorunluymuş bu kadar basit bir parça için bu zamana kadar akılları neredeydi?

3d yi kullandın mı? Şuan evimde kanal geçişleri çok hızlı, hd performansı mükemmel, serverda en ufak bir problemi olmayan,çift tunerli cihazımla mutluyum..Şuana kadar saydığınız (Donma, mozaiklenme, cihazın kendini resetlemesi, bazı Hd kanalların geç açılması yada hiç açılmaması gibi sorunlar vardır.) sorunların hiçbirini yaşamadım..Sadece 2 önceki test yazılımında ip tv sorunu vardı dün verilen test yazılımıyla oda giderildi...

Ben burda kimsenin cihazını savunmuyorum..İsteyen alır istyen almaz..Beni hiç ilgilendirmez..Ben cihazımla mutluyum.Yazılımsal eksiklikler gün be gün giderilip yenilikler çıkartıyorlar...Ama siz kalkıp 400 tl lik cihazdan 1000 tl lik cihaz ararsanız istediğiniz kadar kulp takabilirsiniz..

• 10 yıllık next 2000 serisini kullananlar sd görüntü kalitesini standart kabul edip diğer cihazlarda hep aynı resim kalitesini arıyor,
    o yüzden "sd görüntü" diyenleri yadırgamamak lazım. 10 yıllık o cihazın görüntü kalitesi kendinden yıllar sonra çıkan cihazlardan halen
    bariz şekilde üstün.. örnek dm 800 hd se kullandığım için bilirim, onun hemen altında next 2000 durur..dm 800 se hd lerde güzel ama
    sd de o eski nextin yanına yanaşamıyor.Benim bugüne kadar gördüğüm next 2000 den bile iyi sd kaliteye sahip olan cihaz bence technisat
    isio..
    Bence Next machina yı düşünenler bu cihazın muadili olan katrein 913'yü önce gözden geçirsinler, kimse kusura bakmasın.Kullanmadım ama
    kullananlarda görüm ve resim kalitesi daha iyi.paylaşım türü ıvır zıvır şeyler de var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

quote:

next dediğin zaman çözüm beklemeyeceksin ne doğru düzgün yazılımı var ne hdler hd değil sdleri saymıyorum bile kumandayı boşver nextin herhangi bir modellerinde görüntü kalitesi diye bir şey yoktur (Donma, mozaiklenme, cihazın kendini resetlemesi, bazı Hd kanalların geç açılması yada hiç açılmaması gibi sorunlar vardır.)

3d yi kullandın mı? Şuan evimde kanal geçişleri çok hızlı, hd performansı mükemmel, serverda en ufak bir problemi olmayan,çift tunerli cihazımla mutluyum..Şuana kadar saydığınız (Donma, mozaiklenme, cihazın kendini resetlemesi, bazı Hd kanalların geç açılması yada hiç açılmaması gibi sorunlar vardır.) sorunların hiçbirini yaşamadım..Sadece 2 önceki test yazılımında ip tv sorunu vardı dün verilen test yazılımıyla oda giderildi...

Ben burda kimsenin cihazını savunmuyorum..İsteyen alır istyen almaz..Beni hiç ilgilendirmez..Ben cihazımla mutluyum.Yazılımsal eksiklikler gün be gün giderilip yenilikler çıkartıyorlar...Ama siz kalkıp 400 tl lik cihazdan 1000 tl lik cihaz ararsanız istediğiniz kadar kulp takabilirsiniz..

+1

machıne kullanıyorum kullanmayan bilemez hızını

benim cihazdada sorun yok

• Lütfen kimseyi kandırmayın. cihazı ilk çıktığında aldım ve iade ettim. Kumandası kesinlikle sorunlu olan ve stabil yazılımı bulunmayan bir uydu alıcı. Kağıt üstünde veriler süper ama icraata gelince maalesef dökülüyor. Her 2-3 haftada bir ara yazılım çıkar ve bu sefer tamam dersiniz ama nafile. Paranızla rezil olmak istiyorsanız engel olmayım. Ben verdim kurtuldum. Müşteriye yaklaşımı güzel en azından sorun çıkarmadan cihazı alıp para iademi yaptılar. Tahminime göre 1 sene kadar yazılım üstünde çalışırlarsa stabil hale gelir. Fiyatta makul seviyeye iner. Yani cihaz ancak önümüzdeki sene için düşünülebilir. Şu an çok erken bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

Lütfen kimseyi kandırmayın. cihazı ilk çıktığında aldım ve iade ettim. Kumandası kesinlikle sorunlu olan ve stabil yazılımı bulunmayan bir uydu alıcı. Kağıt üstünde veriler süper ama icraata gelince maalesef dökülüyor. Her 2-3 haftada bir ara yazılım çıkar ve bu sefer tamam dersiniz ama nafile. Paranızla rezil olmak istiyorsanız engel olmayım. Ben verdim kurtuldum. Müşteriye yaklaşımı güzel en azından sorun çıkarmadan cihazı alıp para iademi yaptılar. Tahminime göre 1 sene kadar yazılım üstünde çalışırlarsa stabil hale gelir. Fiyatta makul seviyeye iner. Yani cihaz ancak önümüzdeki sene için düşünülebilir. Şu an çok erken bence.

+1 gerçekçi açıklamana katılıyorum
    next sempatizanlarına katılmıyorum

• ben next machina cihazını yeni aldım almaz olaydım sinir krizi geçirdim 15 yıl önce aldığım cihazdan bile kötü tek kelimeyle rezalet next firmasını ve mühendislerini kınıyorum nasıl bu kadar kötü cihaz yapabildiz
    sorunları sayayım bu arada değişik marka 10 tane cihaz kullandım sorunlar 1.görüntü dondurma ve zoom özelliği yok 2. kumanda kalitesi ve tasarımı çok kötü next mühendisleri en azından goldmaster 1050 modelinin kumandasına bi bakın derim belki size biraz ilham kaynağı olur tuş yerlernin kullanımı çok ters 3.kanal geçiş hızı yaklaşık 3 saniye çok eski cihazlar bile daha hızlıydı 4.kayıt yapmıyo flash bellek takınca hata diyo youtube yi açıyo videoları oynatmıyo interne giriyo fakat sadece nex in sitesine giriyor bu cıhazı kullanmak için profösör olmak lazım herade 5. kumanda çekim alanı çok kısıtlı direkt tutmassan çekmiyo ayrıca kumanda tuşlarına sert basman gerekiyo tek kelimeyle şok oldum geri götürücem inş değiştirirler kullanmadım ama bundan sonra alacağım cihaz ya humax ya teknisat yada drembox olur heralde next e benzer diğer markaların yanına bile yaklaşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülter -- 16 Mart 2013; 3:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gülter

ben next machina cihazını yeni aldım almaz olaydım sinir krizi geçirdim 15 yıl önce aldığım cihazdan bile kötü tek kelimeyle rezalet next firmasını ve mühendislerini kınıyorum nasıl bu kadar kötü cihaz yapabildiz
    sorunları sayayım bu arada değişik marka 10 tane cihaz kullandım sorunlar 1.görüntü dondurma ve zoom özelliği yok 2. kumanda kalitesi ve tasarımı çok kötü next mühendisleri en azından goldmaster 1050 modelinin kumandasına bi bakın derim belki size biraz ilham kaynağı olur tuş yerlernin kullanımı çok ters 3.kanal geçiş hızı yaklaşık 3 saniye çok eski cihazlar bile daha hızlıydı 4.kayıt yapmıyo flash bellek takınca hata diyo youtube yi açıyo videoları oynatmıyo interne giriyo fakat sadece nex in sitesine giriyor bu cıhazı kullanmak için profösör olmak lazım herade 5. kumanda çekim alanı çok kısıtlı direkt tutmassan çekmiyo ayrıca kumanda tuşlarına sert basman gerekiyo tek kelimeyle şok oldum geri götürücem inş değiştirirler kullanmadım ama bundan sonra alacağım cihaz ya humax ya teknisat yada drembox olur heralde next e benzer diğer markaların yanına bile yaklaşmayın derim.

Kimbilir kimin gazına gelip de aldırdılar size bir de kumanda da sorun yok diyenler var kullanmayan bilemez hızını falan bahsediyorlar şaka gibi...

Cihazı aldığınız yere götürün iade edip bir daha nextle ilgili herhangi bir yazı bile görseniz arkanıza bakmayın

Gigablue,atlanta,dreambox,vu serisine bakınız

• kanal geçiş hızı yaklaşık 3 saniye ve sen süper hızlı diyosun ayrıca kanal değiştirme tuşuna basılı tutunca tek kanal değişiyo tekrar tekrar basman gerekiyo tuşa 10 tane cihaz kullandım kanal değiştirme tuşuna basınca takır takır kanal değiştiriyodu hepsi bu cihaz değiştirmiyo cihazı acınca hemen açılmıyo çok bekliyosun süper cihaz yani
  • Tipi güzel bir cihaz ama sorunlu ise yaramaz zaten fiyatıda tuzlu gelir bana
  • Cihazı ilk başlarda alıcı gözüyle inceliyordum ama cihazın kullanıcısı artıktan sonra gelen olumsuz yorumlar ve bir de çift tunerli olan bir cihazda
    dahili hdd bağlama imkanı sunmaması baştan elememe sebeb oldu.Muadili olan vuo+solo2 özellikleriyle caz.p görünüyor ama fiyatı tuzlu.
  • Ürünü Gittigidiyor dan 449.90 tl ye aldım, %10 bonus iadesi ile 404.10 tl / 6 taksit e geldi,
    combo bir cihaz,
    -uydu alıcı,
    -3d media player,
    -iptv
    -çift tuner
    -server destekliyor,
    -çıkış birimleri seçeneği çok
    -smart ( youtube vb) özelliği var, youtube videoları download edebiliyorsunuz,
    -DLNA
    -Web Browser
    -wifi
    -yazılım desteği süper

Donanım olarak çok güçlü(ram ve flash olarak daha iyisi yok)
    iptv ve server çalışması sorunsuz,
    kanal geçiş hızı 1 sn nin altında,
    tuner sinyal kalitesi çok yüksek, diğer uydu alıcımın almadığı kanalları alıyor,

Mediaplayer da dts sesleri desteklemiyordu, dünkü yazılım ile stabil olarak çalışıyor,
    Gelişime açık bir cihaz, kumandasında sıkıntı var deniyor ama ben bir sıkıntı görmedim.
    şimdilik çok memnunum, yeni deneyimler olunca paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

quote:

Orijinalden alıntı: mozo80

next machina yı ben aldım kullanıyorum memnum.

yorumları alalım

kathrein ile next machinayı kıyaslayamasınız kathrein görüntü kalitesi olarak zirvede bir cihazdır.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. O fiyata faturalı almışsanız çok iyi. Gittigidiyor.com ve sanal pazar.com üzerinde almış olduğunuz ürünlerde mutlaka faturanızı alınız. İlerde sıkıntı yaşamayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfabi

Ürünü Gittigidiyor dan 449.90 tl ye aldım, %10 bonus iadesi ile 404.10 tl / 6 taksit e geldi,
    combo bir cihaz,
    -uydu alıcı,
    -3d media player,
    -iptv
    -çift tuner
    -server destekliyor,
    -çıkış birimleri seçeneği çok
    -smart ( youtube vb) özelliği var, youtube videoları download edebiliyorsunuz,
    -DLNA
    -Web Browser
    -wifi
    -yazılım desteği süper

Donanım olarak çok güçlü(ram ve flash olarak daha iyisi yok)
    iptv ve server çalışması sorunsuz,
    kanal geçiş hızı 1 sn nin altında,
    tuner sinyal kalitesi çok yüksek, diğer uydu alıcımın almadığı kanalları alıyor,

Mediaplayer da dts sesleri desteklemiyordu, dünkü yazılım ile stabil olarak çalışıyor,
    Gelişime açık bir cihaz, kumandasında sıkıntı var deniyor ama ben bir sıkıntı görmedim.
    şimdilik çok memnunum, yeni deneyimler olunca paylaşırım.

İşte budur

yukarıda hala cihazı karalıyorlar

tekrar söylüyorum cihazı kullanmayan bilemez bi kullansda bu zamana kadar ben uydu alıcısı kullanmamışım diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

10 yıllık next 2000 serisini kullananlar sd görüntü kalitesini standart kabul edip diğer cihazlarda hep aynı resim kalitesini arıyor,
    o yüzden "sd görüntü" diyenleri yadırgamamak lazım. 10 yıllık o cihazın görüntü kalitesi kendinden yıllar sonra çıkan cihazlardan halen
    bariz şekilde üstün.. örnek dm 800 hd se kullandığım için bilirim, onun hemen altında next 2000 durur..dm 800 se hd lerde güzel ama
    sd de o eski nextin yanına yanaşamıyor.Benim bugüne kadar gördüğüm next 2000 den bile iyi sd kaliteye sahip olan cihaz bence technisat
    isio..
    Bence Next machina yı düşünenler bu cihazın muadili olan katrein 913'yü önce gözden geçirsinler, kimse kusura bakmasın.Kullanmadım ama
    kullananlarda görüm ve resim kalitesi daha iyi.paylaşım türü ıvır zıvır şeyler de var.

Piyasadaki hicbir cihazin goruntu kalitesi kathrein 913`e yaklasamaz... SD icin dediginiz gibi benimde 2000 cihazim var, goruntu kalitesi gercekten iyi (hala). Next`e diyecek birseyim yok cunku Machina 3D`yi kullanmadim ama size sunu soyleyebilirim, normal kullanicinin ihtiyaci olmayacak zibilyon tane ozellik koyup cihazi zengin gosterip fiyati ust noktalara cekmek moda oldu...

Ben next 2000 cihazimi uygun fiyata almistim zamaninda ve fiyatinin hakkini 30 kere verdi... Hala tas gibi...

Bu cihazlarin %90`i kore-cin menseilidir. CIn mali deyip asagilamayin, butun cihazlarin PCB`si ve diger elemanlari orada uretiliyor, hatta kasalamasi disinda hersey orada desek yeridir.

Alacaginiz cihazda Linux isletim sistemi olmasina (CCAM en iyi bu cihazlarda calisiyor) ve normal-normalden biraz daha iyi olmak uzere goruntu kalitesine dikkat ederseniz, kaybetmezsiniz.

700 liralik Tv`ye 500 liralik uydu alicisi olmaz, bunu da unutmayin. Pazarlama oyunlarina gelmeyin. (Butun cihazlar icin soyluyorum).

• En onemli kriter goruntu kalitesi bu yoksa digerlerini gec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv led+ machıne = Mükemmel görüntü

machıneyi 200 tl lik tüplu tv ye bağlarlarsa herhalde görüntü malum

diyeceğim 2011-2012 led fulhd tv ye machıneyi bağladığında görüntü sd kanallarda hd gibi

machınede ıvır zıvır özellik yok özelliklerin hepsi kullanışlı örnek hdpıp 4 lü pıp reklam geciktirme başka bi cihazda yok cs süper stabil

su anda 5000 kanal ıp tv var stabil daha ne olsun.başka makinalar gibi sınırlı değil.
  • ultra diyorsaun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 25 Mart 2013; 18:30:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.