Şimdi Ara

NEXT MACHİNA 3D SERİSİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
71.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: caravan27

slm arkadaşlar. yeni bir led aldım..( phılıps 5008k ) tv de dahili uydu var ama,kanal geçişleri biraz yavaş gibi 4-5 sn. elimde next ye 2010 cıs tiger fhd uydu var. şu an led tv. mi bu uydu ile kullanıyorum hd. yayınlar çok güzel sd lerde genelde başarılı hatta bazıları hd ile aynı gibi,
    next machına 3d(bu uydu ile ilgili hiç bir bilgim yok) serisi alırsam bana görüntü kalitesinde daha iyi bir netice verir mi?yoksa next tiger ile devam etmelimiyim. bu tiger den bıktım açılması bazen 3-5 dk. buluyor bazende açılmıyor error yazıyor.

Degisim zamani gelmis

bencede

• Bu arada Kumanda değişti Yeni kasa ön Panel yanilendi Daha güzel olmuş
  • Merhabalar ben internet kablosunu MACHİNA 3D'nin ETHERNET yerine girsem HOTBİRD uydusundaki EUROSPORT,Al Jazeera Sport Kanalları ve saire Spor kanalları izleyebilirmiyim ? server almadan onları izleyebilirmiyim ? Teşekkür ederim.. LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN..

• Neden Next Machina 3D?

Next Machina 3D V.I.P. Uydu Alıcısının öne çıkan özellikleri, neden kullanıcıların gözdesi olduğu, diğer cihazlardan farkları, kullanım kolaylıkları, vb. özelliklerin ayrıntılı anlatıldığı gerek cihaz sahiplerinin gerekse cihazı almayı düşünenlere yol gösterecek döküman aşağıdadır.

Dökümanın hazırlanmasında emeği geçen @doktor'a teşekkürler.

Not:
    •Döküman PDF formatlıdır, bilgisayarınızda/tabletinizde Adobe PDF Reader yüklü olmalıdır.
    •Döküman yazılımla eklenecek yeni özelliklerle belirli aralıklarla güncellenecektir.

***Next Machina 3D Tanıtım***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 27 Temmuz 2013; 19:06:15 >

• Sevgili arkadaşlar merhaba sizlere Bulgaristanın Haskovo şehrinden yazıyorum şubat ayında İstanbul Karaköyden firmadan Next Machina bir cihaz aldım büyük merakla aldığım cihaz özellikleriyle beni fazlasıyla memnun etti ve beklentiğlerime cevap verdi hatta ara ara kilitlenmelerini bile gözardı ettiğm ..fakat geçen ay televizyon seyretmek için uydumu kumandayla açmaya çalıştım ön panelde hiç ışık yanmıyordu ...herhalde kilitlendi birşey oldu dedim herzaman arkadaki aç kapa düğmesinden açıp kapadım ön paneldeki rakamlar yanmıyor sanki cihaza ceryan gelmiyor sadece dikkatlice baktığımda arkadaki ptik kablo giriş soketinin içindeki kırmızı ışık yanıyor fabrikaya maille sorunumu ilettim yine de teşekkür ederim kendilerine cevap gönderdiler cihazın bir şekilde kendilerine ulaştırılması gerektiğini yazdılar bu aralar şartlarımın müsait olmadığından vatana gelebilme gibi bir imkanın yok acaip içim sıkılıyor hırsımdan içim içimim yiyior arkadaşlar ..sizden ricam bir çözüm olmayacak biliyorum ama sorun ne olabilir bu cihazı kullananlar arasında böyle bir sorunla karşılaşanlar varmıdır lütfen değerli yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız tüm vatana hayırlı ramazanlar sevgi ve selamlarımla Ertan Çetin

• sizler için hazırladıgımımız video tanıtımınından az çok fikir sahıbı olabılırsınız
    http://www.youtube.com/edit?video_id=igjOzwTQRSg&ns=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgaristanbul

Sevgili arkadaşlar merhaba sizlere Bulgaristanın Haskovo şehrinden yazıyorum şubat ayında İstanbul Karaköyden firmadan Next Machina bir cihaz aldım büyük merakla aldığım cihaz özellikleriyle beni fazlasıyla memnun etti ve beklentiğlerime cevap verdi hatta ara ara kilitlenmelerini bile gözardı ettiğm ..fakat geçen ay televizyon seyretmek için uydumu kumandayla açmaya çalıştım ön panelde hiç ışık yanmıyordu ...herhalde kilitlendi birşey oldu dedim herzaman arkadaki aç kapa düğmesinden açıp kapadım ön paneldeki rakamlar yanmıyor sanki cihaza ceryan gelmiyor sadece dikkatlice baktığımda arkadaki ptik kablo giriş soketinin içindeki kırmızı ışık yanıyor fabrikaya maille sorunumu ilettim yine de teşekkür ederim kendilerine cevap gönderdiler cihazın bir şekilde kendilerine ulaştırılması gerektiğini yazdılar bu aralar şartlarımın müsait olmadığından vatana gelebilme gibi bir imkanın yok acaip içim sıkılıyor hırsımdan içim içimim yiyior arkadaşlar ..sizden ricam bir çözüm olmayacak biliyorum ama sorun ne olabilir bu cihazı kullananlar arasında böyle bir sorunla karşılaşanlar varmıdır lütfen değerli yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız tüm vatana hayırlı ramazanlar sevgi ve selamlarımla Ertan Çetin

bak kardeşim bu cihazı alırken açılan konuyu baştan sona kadar okudunuz mu?
    okuduysanız onca uyarılara onca problemlere rağmen hala inatla marka bile olmayan çine fason yaptırılan stabil olmayan adı next diye bir cihazı alıyorsan kusura bakma düşene tekme atarlar paranızla rezil oluyorsunuz
    next.goldmaster.seul.botech eşittir PROBLEM
    Vu serisi.atlanta.xtrend.gigablue ve dreambox eşittir sorunsuz ve stabil keyfe keder divan rahatlığı o kadar

Şimdi bana buradan mırmırlanıp dururlar yok ben kullanıyorum kilitlenmiyor problem yok diyenleri kaale almıyorum onun için bana buradan yorumlamayın

• sevgili kardeşim çin malı bir cihaz almadım konuyla alakalı yazılanların hepsini de okudum Next Machina 3D internet bağlantısı ıvırı zıvırı olan bir sonra çıkan ön paneli siyah olmayan gri olandan ...ben sadece uzakta olduğum daha doğrusu memlekette olmadığım için bir fikir alışverişinde bulunmak istedim belki bir çalımı açılması için yapılabilecek birşeyler vardır dedim...yorumunuzdan birşey anlamadım hatta benim yazdığımdan alıntı yapmasaydınız başka birine verilmiş bir cevap olarak kabul edecektim...neyse bayramdan sonra işlerimden dolayı bir fırsatını buldum İstanbula geleceğim inşallah o yüzden sorunumun şimdiden çözüldü sayıyorum ...herkes neyin ne olduğunu bilmesine imkan yok fakat yıllardır Next markası kullanırız bir sorun sıkıntı görmedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgaristanbul -- 6 Ağustos 2013; 12:35:14 >
  • quote:

sevgili kardeşim çin malı bir cihaz almadım konuyla alakalı yazılanların hepsini de okudum Next Machina 3D internet bağlantısı ıvırı zıvırı olan bir sonra çıkan ön paneli siyah olmayan gri olandan ...ben sadece uzakta olduğum daha doğrusu memlekette olmadığım için bir fikir alışverişinde bulunmak istedim belki bir çalımı açılması için yapılabilecek birşeyler vardır dedim...yorumunuzdan birşey anlamadım hatta benim yazdığımdan alıntı yapmasaydınız başka birine verilmiş bir cevap olarak kabul edecektim...neyse bayramdan sonra işlerimden dolayı bir fırsatını buldum İstanbula geleceğim inşallah o yüzden sorunumun şimdiden çözüldü sayıyorum ...herkes neyin ne olduğunu bilmesine imkan yok fakat yıllardır Next markası kullanırız bir sorun sıkıntı görmedik

çin malı cihaz almadım diyorsunuz ama yanılıyorsunuz cihazın arkasında MADE İN CHİNA yazıyor ya da MADE İN P.R.C O da çin malıdır aynı .okun laciverti...
    dünyada bile yerini alamamış sadece türkiyede satılır
    siz next demeye alıştığınız için kapandan kurtulamıyorsunuz ama vu serisi.dreambox gibi cihazları alsanız farkını görecektiniz madem siz istanbula geleceksiniz aldığınız yere gidip değiştirmeyi deneyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 6 Ağustos 2013; 15:14:39 >

• Tamam Sunay kardeşim tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım cihazı aldığım firma tanıdığım kişiler hani değiştir desm değiştirirler iade etmek istesem geri alırlar vesselam hiçbirşey bizimle sonsuza kadar yaşamayacak konuyu açarken de dediğiğm gibi hakikaten cihazdan memnundum umarım herşey düzelir sonuçta bilgisizliğimizle cahilliğimizle dediğiniz gibi bilmeden ne idiği belirsiz çin malı bir pastik kutuya 500-600 liralar gibi rakamlar ödüyoruz yada nerenin malı olursa olsun insan karşılığını görmek istiyor inşallah bayramdan sonra sorun hallolur cevap yazma inceliğinde bulunduğun için tekrar teşekkür eder Bulgaristandan birçok akrabamın da bulunduğu Bursaya selamlarımı gönderiyor şimdiden şeker bayramınızı kutluyorum :)
  • quote:

Tamam Sunay kardeşim tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım cihazı aldığım firma tanıdığım kişiler hani değiştir desm değiştirirler iade etmek istesem geri alırlar vesselam hiçbirşey bizimle sonsuza kadar yaşamayacak konuyu açarken de dediğiğm gibi hakikaten cihazdan memnundum umarım herşey düzelir sonuçta bilgisizliğimizle cahilliğimizle dediğiniz gibi bilmeden ne idiği belirsiz çin malı bir pastik kutuya 500-600 liralar gibi rakamlar ödüyoruz yada nerenin malı olursa olsun insan karşılığını görmek istiyor inşallah bayramdan sonra sorun hallolur cevap yazma inceliğinde bulunduğun için tekrar teşekkür eder Bulgaristandan birçok akrabamın da bulunduğu Bursaya selamlarımı gönderiyor şimdiden şeker bayramınızı kutluyorum :)

selamlar rica ederim bende seninle aynı toprakım stara zagoralıyım
    cihazı değiştirirsen linux tabanlı olsun emin ol sorun yaşamazsın farkını göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 6 Ağustos 2013; 22:52:37 >

• Ön yargıyı parçalamak,atomu parçalamaktan zordur ! (Albert Einstein)
    Menşeine bakıp sanki nüfusa geçireceğiz bu gün bir çok bilindik marka işçilik ve maliyet açısından fason üretimlerini çinde yaptırdığını bilmeyen yok.
    Türkiye şartlarında bu gün için fiyat performans anlamında En iyi SD/HD görüntü kalitesine sahip 1500 Tl civarı para verip bir hafta sonra kullanamayarak forumlarda
    satışa çıkarılan cihazları unutmamak lazım. Tüm cihaz almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem söylenenlere göre değil kendi gözü ile görerek deneyerek karar versinler
  • Bu cihazı ve Dsmart modül almayı düşünüyorum.
    Birkaç yerde ve bu konuda da okuduğuma göre; siyah panelli ve kumanda sorunu olmayan seriden bahsediliyor. Hatta yukarıda resimleri de var.
    Ancak bugün bir bayiye sorduğumda "öyle siyah panellisi falan yok, kumandalarında da sorun yok" dedi. "Sadece gri-siyah panellisi var. Bu cihaz ilk çıktığında arge siyah panel ile tanıtım yaptı" dediler.
    Yanlış bir cihaz almak istemiyorum. Bu konuda net bir bilgi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Bu cihazı ve Dsmart modül almayı düşünüyorum.
    Birkaç yerde ve bu konuda da okuduğuma göre; siyah panelli ve kumanda sorunu olmayan seriden bahsediliyor. Hatta yukarıda resimleri de var.
    Ancak bugün bir bayiye sorduğumda "öyle siyah panellisi falan yok, kumandalarında da sorun yok" dedi. "Sadece gri-siyah panellisi var. Bu cihaz ilk çıktığında arge siyah panel ile tanıtım yaptı" dediler.
    Yanlış bir cihaz almak istemiyorum. Bu konuda net bir bilgi alabilir miyim?

usta bayi sallamis elinde ilk parti gri panelli cihazlar varmistir ondan size oyle demistir satmak icin siyah panel yeni parti ve kumanda tipi degisik donanim olarak fark yok ama siyah panel daha şık bence siyah panel alin internetten cok daha uygun fiyata siyah panel cihaz bula bilirsiniz kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmet 0534 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Teşekkürler

rica ederim bende machina 3d ve next pandora arasinda kalmistim pandora aldim android oldugu icin ama 3d cok guzel makina incelemistim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda aldım. Ayrıca Dsmart modülde aldım. Gerçekten çok iyi bir cihaz.
  • görüntü ve özelliklerini meak eden dostlarımız için video hazırladım
    http://www.youtube.com/watch?v=igjOzwTQRSg
  • candostum2007 C kullanıcısına yanıt
    Candostum2007 bu ürün hakkında bilgili olduğunu görüyorum. Size şöyle bir soru soracağım;

Pc'de, müzik veya video dosyası üzerinde sağ tıkladığımızda "burada oynat-play to" seçimiyle aynı ağda bululanan TV den ilgli medayı oynatabiliyorduk. Bu cihaz için geçerli mi? (Next kablo ile aynı ağda internete bağlı) TV'den yine medya oynatmak mümkün ama ben ses sistemimin optik kablosunu next'e taktığım için bu sefer tv üzerinde oynadığı için ses sisteminden ses gelmiyor. Ayrı bir kabloyla da tekar ses sistemine tv yi mi bağlamam gerekecek.
    Biraz karışık oldu sanırım. Şİmdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 31 Ağustos 2013; 19:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Sevgili arkadaşlar merhaba sizlere Bulgaristanın Haskovo şehrinden yazıyorum şubat ayında İstanbul Karaköyden firmadan Next Machina bir cihaz aldım büyük merakla aldığım cihaz özellikleriyle beni fazlasıyla memnun etti ve beklentiğlerime cevap verdi hatta ara ara kilitlenmelerini bile gözardı ettiğm ..fakat geçen ay televizyon seyretmek için uydumu kumandayla açmaya çalıştım ön panelde hiç ışık yanmıyordu ...herhalde kilitlendi birşey oldu dedim herzaman arkadaki aç kapa düğmesinden açıp kapadım ön paneldeki rakamlar yanmıyor sanki cihaza ceryan gelmiyor sadece dikkatlice baktığımda arkadaki ptik kablo giriş soketinin içindeki kırmızı ışık yanıyor fabrikaya maille sorunumu ilettim yine de teşekkür ederim kendilerine cevap gönderdiler cihazın bir şekilde kendilerine ulaştırılması gerektiğini yazdılar bu aralar şartlarımın müsait olmadığından vatana gelebilme gibi bir imkanın yok acaip içim sıkılıyor hırsımdan içim içimim yiyior arkadaşlar ..sizden ricam bir çözüm olmayacak biliyorum ama sorun ne olabilir bu cihazı kullananlar arasında böyle bir sorunla karşılaşanlar varmıdır lütfen değerli yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız tüm vatana hayırlı ramazanlar sevgi ve selamlarımla Ertan Çetin

bak kardeşim bu cihazı alırken açılan konuyu baştan sona kadar okudunuz mu?
    okuduysanız onca uyarılara onca problemlere rağmen hala inatla marka bile olmayan çine fason yaptırılan stabil olmayan adı next diye bir cihazı alıyorsan kusura bakma düşene tekme atarlar paranızla rezil oluyorsunuz
    next.goldmaster.seul.botech eşittir PROBLEM
    Vu serisi.atlanta.xtrend.gigablue ve dreambox eşittir sorunsuz ve stabil keyfe keder divan rahatlığı o kadar

Şimdi bana buradan mırmırlanıp dururlar yok ben kullanıyorum kilitlenmiyor problem yok diyenleri kaale almıyorum onun için bana buradan yorumlamayın

Arkadaşım rica etsem
    NEXT MACHINE 3 D yi problemli cihazlardan çıkarırmısın.
    cihazın problemi yok

6 aydır kullanıyorum maşallah süper

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.