Şimdi Ara

Next & Meizu M3 Music Card - M6 miniplayer Firmware & Arıza Günlüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
11.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mc_technosoft

merhaba kardeş öncelikle nasılsın
    acil yardıma ihtiyacım var
    geçen gün meizumu cebime koymuştum (kılıfıyla) daha sonra yanlışıkla üstüne oturmuşum ve meizumun METAL kısım hafif göçmüş ve çok kötü oldum üzüntüden
    işin aslına gelirsek bu kapağı garantide deiştirebiliyorlar mı (PARASIYLA) birde yeni kılıf ve kulaklık ne kadar olur fiyat olarak ???
    lütfen yardım et:(:(:(
    şimdiden teşekkür edrm:)

arkadaşım fiziksel hasarlar konusunda herhangi bir bilgim yok ama next servislerinden birini telefonla arayarak sorabilirsin onarılma durumunu

• arkadaşlar ben bu resource.bin dosyasını nereden indireceğim. şirkette rapid'e karşı engelleme war, başka bir yükleme şansım yokmu?
    teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba.bende m6 sp modeli meizu var.arada bir, dokunmatik kaydırma tuşlarıyla sesi açmaya çalıştığımda sesi açmıyor...firmware ile düzelebilri mi?saygılar
  • arkadaşlar çok kötü birşey oldu yanlışlıkla meizuı mun içindeki herşeyi sildim . çok sinirliyim o kadar klasör oluşturmuştum o kadar şey yapmıştım şimdi hepsi silindi.hatta türkçe yazılım da silindi. şimdi ne yapmam lazım? meizunun sitesinden türkçe yazılımı indirip kendim yükleyeyim mi? garanti dışı kalır demişsiniz alalı henüz 2 ay bile olmadı. garanti dışı kalacaksa servise vereyim onlar yüklesinler. lütfen kesin bir bilgisi olan yardım etsin !
    firmware atınca garanti dışı kalır mı ???
  • arkadaşım next ten gönderilen firmware dosyası ddin yükledim alet çince oldu. kafayı yiyecem napacağım şimdi garanti dışımı :S:::::::::
  • mücizevi bir şekilde ilk denememde çince karakterlerden türkçe dil seçeneğini buldum. şimdi cihazım garanti dışımı değilmi lütfen merak ediyorum ?
  • flood yapıyorum ma kafayı yiyeceğim, şimdi de Loading...... yzısı çıkıyor 6 tane nokta var yanda da. lanet olsun ya napacağım ben şimdi:S bilgisayar da görmüyor. açınca loading diyor. formatlanmıyor da . :S
  • mithandirl, aletin akıbeti nedir şu anda?
    ayrıca uygun firmware yi mi yükledin?
    sl ve sp modellerin firmwareleri ayrıdır...

ayrıca üstte next'in kendi özel sitesinden yayınladığı firmwareleri paylaştım. uygun olan yazılımı indirin ve bilgisayarınızda bulunudurun. ne olur ne olmaz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.alphi -- 3 Ocak 2010; 22:06:08 >
  • selam arkadaşlar. bende m-6 sl satın aldım. servis sitesindeki son firmware i nasıl kurabilirim. saygılar..
  • balkanli, aldığın cihazdaki firmware büyük ihtimalle son firmwaredir aa kurma işlemini serviste yaptırt. ben kendim yaptım bir çok kez ama bir çok kez de alet serviste kaldı. %55 lik bir başarı oranım var ama sen her ihtimale karşı servise git ;)
  • dr alphi cevabınız için teşekkür ediyorum. ancak ekrandaki ölü piksel var. gercekten güzel cihaz ama ekrandaki durum can sıkıcı. gerci cok net değil ama olması bile yetiyor can sıkmaya...
  • SELAM, BENİM M6 SP PLAYERİM BEYAZ EKRAN GÖZÜKÜYO VE PC DE GÖRMÜYO HİÇ bİR İŞLEM YAPAMIYORUM YARDIM! ( SAYGILAR )
  • BENİM M6 SP playerde YANLIŞLIKLA SETTİNG SİMDİM KAPATIM AÇMAYA CALISTIGIMDA BEYAZ EKRAN KARSIMA CIKTI ÖYLE KALDI DAHA KAPATAMIYORUMDA PC DE GÖRMÜYO :S FİKRİ OLAN VARMI ( SAYGILAR )
  • Cihazı açmak istediğimde " Upgrading Software Please Wait " yazıyor bir kaç dakika sonra kapanıyor ne yapmalıyım.
  • ARKADAŞLAR BENDE MEIZU SP M6 4 GB WAR PC YE USB İLE TAKTIĞIMDA PC ALETİ ALGILAMIYOR LÜTFEN YARDIM!!!!!!!!!!!

• Ayarlar > usb modu > ''MSC'' olursa, flash disk gibi bilgisayarın tanıması lazım...
  • arkadaşlar; bir ricam olacak sizlerden

acaba paylaşabilirseniz M6 SL'in 4gb lık versiyonunun resource dosyasını bana ulaştırabilir misiniz? Next kendi sitesinden kaldırmış ve şu anda ben mp3 playerimi kullanamıyorum.

a.vahapaydin@gmail.com adresine mail olarak ulaştırabilirseniz çok ama çok sevinirim. Teşekkürler.
  • Next&meizu - M6 SL 4GB 11_12_2009 tarihli orjinal Türkçe firmware
    http://hot file.com/dl/66992072/71d3eb6/M6_SL_4GB.rar.html
    Diğer arkadaşlara da belki lazım olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Next&meizu - M6 SL 4GB 11_12_2009 tarihli orjinal Türkçe firmware

Sen var ya sen :D Cennetlik adamsın kardeşim Sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.alphi

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Next&meizu - M6 SL 4GB 11_12_2009 tarihli orjinal Türkçe firmware

Sen var ya sen :D Cennetlik adamsın kardeşim Sağolasın

Sorununu halletiğine sevindim kardeşim..
    Bu meizu'ya bazen resource.bin atıp, doping yapmak iyi oluyor..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.