Şimdi Ara

Next & Meizu M3 Music Card - M6 miniplayer Firmware & Arıza Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
11.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar daha öncesinde DH MEIZU KULLANICI TOPLULUĞU başlığı altında açtığım bir topicde meizu m6 miniplayerlar hakkında çeşitli incelemelerde bulunmuş, paylaşımlar yapmış, sorun yaşayan arkadaşlarımızın sorunlarını gidermeye yönelik çalışmalarda bulunmuştuk. Ancak topicde sayfa sayısının çoğalması ve yazılan yararlı yazılar ile arıza çözümlerine yönelik bir çok yazı topicin sayfaları arasında kaybolduğu için sık yaşanan arızalar ve çözümleri hakkında yeni bir topic açmak uygun olur düşüncesiyle bu topici açtım. Umarım faydalı bir şey etmişimdir.

Topic içerisinde sırasıyla
    -Meizu M6 SL 2/4/8gb, Meizu M6 SP ve Meizu M3 SP için hepsi tamamen Next firmasının yetkili servisinden alınmış bulunan en son en güncel firmwareler
    -Meizu M6 ve M3 playerlerda yaşanmış arızalar ve çözüm önerileri
    -Çeşitli öneir ve paylaşımlar olacaktır.

Topici oluştururken DH MEIZU KULLANICI TOPLULUĞU topicinin sayfalarındaki bilgilerden de yararlanacağım.

Saygı ve sevgilerimle bilgilerinize arz ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.alphi -- 13 Mart 2009; 21:42:56 >

• İlk olarak Meizu Playerlerin hepsi için Next tarafından tarafıma gönderilen Firmwarelerin linkleri

http://www.nextservis.com/?sayfa=dosya

bu adrese giren arkadaşlar önce

KATERGORİ : TAŞINABİLİR MP3 PLAYER'i seçiyorlar sonrasında altta açılan

SERİ : NEXT MEİZU seçeneğini seçiyorlar altta

ÜRÜN kısmından uygun player modelini seçip GÖSTEr butonuna tıklıyorlar.

Yazılımı oradan indiriniz.

Kaynak güncelleme arızalarından cihazınız garanti dışı kalmaz. Ancak firmware güncelleme işini servise yaptırmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.alphi -- 3 Ocak 2010; 22:04:55 >

• Yaşanabilecek Arızalar ve Çözüm Yolları

-Updating Resource, Please Upgrading Resource
    Yeşil zeminli bir ekran üzerinde "Updating Resource, Please Upgrading Resource" yazısını görürseniz playerinize uygun olan firmware yi indirmeniz ve gelen dosyanın içindeki "resource.bin" dosyasını playerinizin içine kopyaladıktna sonra plyerinizi kapatıp yeniden açmanız. Sorununuz kaynak okunmaması ve yaptığınız işlem kaynak güncellemesidir.
  • Dediğiniz gibi yaptım. Dil çince oldu. Türkçe'ye nasıl çevireceğim?
  • Kusura bakmayın flood oluyor ama düzenle seçeneğini bulamadım. Bende de yeşil ekran vakası gözüktü. Denildiği gibi yaptım. Önce M6SL.ebn ve resource.bin dosyalarını player a attım. Alet açıldı ama Çinceydi. Bu sorunu yukarıda yazdım Fakat sabırsız davrandım. Beni oku da yazan "Eğer orjinal klasörlerinizde zarar görmüşse, diğer klasörleride ciahzınıza yükleyiniz." yola çıktım. Tüm klasörleri ve M6SL.ebn ve resource.bin dosyalarını tekrardan playera attım. Aleti baştan başlattım. Loaing diyor,upgrading firmware diyor ve öyle kalıyor. Sonra ışık sönüyor. Tuşlar etki etmiyor. Alet o şekilde kalıyor. Uzun süre bekledim, hatta aleti bıraktım birkaç saat sonra tekrar denedim. Yine aynı şekilde upgradind firmware diyor ve o şekilde kalıyor. Playerın içindeki dosyalara da ulaşamıyorum ki içindekileri tekrar değiştireyim.

İşte böyle bir problem oldu. Alet açılmıyor şu anda. Başlangıçta açar o kısa süreli bi flash da yanıp sönmüyor. Şu anda yaşadığım yer çok küçük bir kasaba. Next servisi var ama bundan anlamayacaklara bahse girerim. Servise versem aleti alacak İstanbul'a gönderecek, bilmem ne kadar zamanda gelecek, kargo sırasında başına bir şey gelmeyecek, zedelenmeyecek çizilmeyecekte ohoooo.

İşi servise gitmeden çözmek istiyorum ama yine de son çare servis. Aynı problem başına gelen arkadaşlar varsa bana bir yöntem söyleyebilirler mi?

• benim alet kapanmıyor ölece kalıyor ve müzikleri görmüyor çalmıyor vede raydoda çalısıyor ilginç
  • abi yaptım sonunda anacak iş güç vakit bulamıyordum

1- alete next ve entere basarak format çektim
    2- sonra yeni frimware atıım
    3- aleti yeniden başlattım
    4- sonra bilgisayra taktım ve sağ kilik biçimlendir hızlı biçimlndir seçenerekleriyle biçimlendirdim
    5 sonra ydeykemiş bulunduğum dosyalarımı( bütünü klasörleri yedekleyin bötlece aleti reslediğiniz zaman bile alet en saon haline dönüyor) kopyaladım
    6 mis gibi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 8 45mm GPS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili berkaydogan arkadaşım keşke resource.bin dosyasını attıktan sonra bana bir pm atmış olsaydınız.
    şu anda sorununuz ne durumda bilemiyorum ama benim de başıma benzer olaylar çok kez geldi ve bir çok kez yetkili servise gittim geldim. istersen firmware yi tekrar güncelle ama klasörleri falan değil sadece resource ve m6 ile ilgili programı atıp dene. çince olursa kullanma klavuzunda dil seçenekleri var ordan değiştirebilirsin.
  • bende yeni aldıgım ingoo in-970s e yeni firmware yüklemeye korkuyorum böyle şeyleri duyunca. yeni firmware çıkmış ama yüklemiyorum
  • evet arkadaşlar müjdemi isterim bana yine servis yolu göründü üstelik bu sefer hiç kurcalamamıştım önce yeşil ekran vakası göründü dokunmadım bile alete güvenli kaldır yapıp çıkardım amaç servise götürmekti şimdi aleti açmaya çalışıyorum yeşil ekran gelmiyor aleti usbden bilgisayar da görmüyor bakalım gideceğim yine servise

• merhabalar benim meizum muhtemelen yarın elimde olur. ben ona güncelleme yapmalımıyım yaparsam ne gibi avantajları var o konularıda bu güncelleme sayfasında açıklayabilirsen memnun olurum :) Şimdiden Teşekkürler
  • Sorun yoksa kesinlikle güncelleme yapmaya gerek yok.. Ben ilk aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadan sorunsuz kullanıyorum..
  • sağol teşekkür ederim. sanırım yarın gelecek gibi kargo :(
  • arkadaşalar verdiğiiniz adresten indirdim ama dosyayı açarken arşiv hasarlı falan dio açmıyo yani. nasıl yapıcaz? ardaşlar lütfn çok acilll. M6 SL 4 GB
  • ya arkadaşlar resource.bin dosyasını indirdim ama hangi klasörün içine kopyalıcaz. Ben resource.bin dosyasını system klasörün içine yapıştırdım ama olmadı. acil yardım...
  • Updating Resource, Please Upgrading Resource sorununa en basit çözüm, buradan veya orjinal internet sitesinden çektiğiniz firmware dosyasının içindeki resource dosyasını ana klasöre atın ve cihazı çalıştırın...
  • merhaba kardeş öncelikle nasılsın
    acil yardıma ihtiyacım var
    geçen gün meizumu cebime koymuştum (kılıfıyla) daha sonra yanlışıkla üstüne oturmuşum ve meizumun METAL kısım hafif göçmüş ve çok kötü oldum üzüntüden
    işin aslına gelirsek bu kapağı garantide deiştirebiliyorlar mı (PARASIYLA) birde yeni kılıf ve kulaklık ne kadar olur fiyat olarak ???
    lütfen yardım et:(:(:(
    şimdiden teşekkür edrm:)
  • Arkadaşlar anlamadığım konu güncelleme yapınca gelecek artı özellik ne ki bu kadar çok güncelleme yapıyorsnuz cihazın zaten her türlü desteği mevcut.. bende yakın gelecekte almay düşündüğüm için konunuza ortak oldum.
  • Ben 15-20 gün önce aldım. Zaten içinde en son yazılım vardı. Muhtemelen seninki de öyle olur. Güncellemeye falan gerek yok yani. Sorunsuz çalışıyo benimki.
  • Ben de 5 aydır kullanıyorum ve hiç güncellemedim.. Sorun yoksa hiç güncellemeyin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.