Şimdi Ara

Next & Meizu M3 Music Card - M6 miniplayer Firmware & Arıza Günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
11.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: dr.alphi

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Next&meizu - M6 SL 4GB 11_12_2009 tarihli orjinal Türkçe firmware
    http://hot file.com/dl/66992072/71d3eb6/M6_SL_4GB.rar.html
    Diğer arkadaşlara da belki lazım olur..

Sen var ya sen :D Cennetlik adamsın kardeşim Sağolasın

Sorununu halletiğine sevindim kardeşim..
    Bu meizu'ya bazen resource.bin atıp, doping yapmak iyi oluyor..

hepimizin resetlenmeye ihtiyacı oluyor be kardeşim:D sağoalsın

• arkadaşlar bana meizu m6 sp firmwaresi linki verebilirseniz çok sevinirim...sayfada m6 sp linki bulamadım...az kalsın m6 sl yüklüyordum xD

benim arkadaşımın meizu'su bu, virüs girmiş, dosyaları temizleyemiyorum...Biçimlendirmem gerek ama güncelleme vs. bir kaç işlem yapmam gerekiyormuş anlaşılan...bu işlemin sıralamasını ve varsa türkçe m6 sp firmware linki atarsanız çok sevinirim...

birde arkadaşlar mesela ben bu mp3 ün içindeki (varsa tabi) sistem dosyasını yedekleyip, biçimlendirirsem ve daha sonra eski sistem dosyasını yüklersem olur mu, yer mi?
  • merhaba arkadaslar.. bnm mp3playerımın markası m6sl 2gb..yakın zamanda şöle bi arıza olştu.playerm açılıo ancak btn sarkılar silinmiş sadece fm radyo çalıiıo ancak bilgisayrla baglntı kurduğumda içindeki mzkler vs hersey gzküoo anca ne yeni attığım mzkler ne eski mzkler videolr playerde gzkmüo yani boşş gzküoo tm dosyalar.firmware yklemek istedim belki düzelir die ancak m6sl 2 gb nin firmware sini bulamadım nolur bana yardımcı olun ne yapmalıyım????
  • Arkadaşlar Meizu M6 SP TR firmware ı:

http://hotfile.com/dl/78483302/899367b/Meizu_M6_SP_TR.rar.html
  • arkadaşlar Next T8 4 GB 3.0" Dokunmatik TFT Ekran Mp3 Player ürününü almayı düşünüyorum önerirmisiniz dokunmatik ekran modeli olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukblog

arkadaşlar Next T8 4 GB 3.0" Dokunmatik TFT Ekran Mp3 Player ürününü almayı düşünüyorum önerirmisiniz dokunmatik ekran modeli olan.

Next firmasının ithal edip, sattığı bir ürün ama orjini meizu değil..
    Yine next firmasının ithal ettiği next&meziu m6 tercih edersen fazlasıyla memnun kalırsın.. orjinal markası meizu m6 global kaliteli bir markadır..
  • Merhaba arkadaşlar meizu 8gb SL daha 2 gun önce elime geçti bugun aleti açtığımda ekranın içinde bir küçük çizgi var fimewareyi güncellememe rağmen gitmedi bana yazılım hatası gibi geliyor çünkü siyah bir çizgi(dalga şeklinde) bu neden kaynaklanıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbat08

Merhaba arkadaşlar meizu 8gb SL daha 2 gun önce elime geçti bugun aleti açtığımda ekranın içinde bir küçük çizgi var fimewareyi güncellememe rağmen gitmedi bana yazılım hatası gibi geliyor çünkü siyah bir çizgi(dalga şeklinde) bu neden kaynaklanıyor acaba ?

Firmware güncellemesine rağmen o çizgi kaybolmadıysa yazılımsal değil donanımsal bir hata olması muhtemel. Size tavsiyem yetkili servise başvurmanız yönünde olacaktır.
  • arkadaslar cihaza firmware attım ancak çince, türkçe upload linki ölü, elinde olan upload edebilirmi?
  • Cihaz açılmıyor. Play tuşunu uzun süre bastığımda loading yazıyor sonra beyaz bi dikdörtgen çıkıyor sadece, hiçbişey yazmıyor. pc ye takıyorum pc görmüyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah_seven -- 24 Şubat 2011; 9:16:12 >
  • Buraya bakan yok mu beyler ?
  • olası sorun ve çözümleri konuların ilk sayfalarında mevcut. sizin arızaya uygun bir çözüm yoksa en uygunu next servisini ziyaret etmeniz..
  • Nurullah Seven; sizin doğrudan yetkili servise başvurmanız gerekiyor.
  • Ne ara geldim bu konuya la..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanpelez -- 2 Mart 2012; 13:17:32 >
  • arkadaşlar sonunda bende o yeşil hatayı almış bulunmaktayım, ekranda No Resource! Please Upgrade Resource Again! yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? elinde Firmwaresi varsa sl için buraya yükleyebilirmi rica etsem? Detaylı olarak nereye atıcağımıda söylerseniz çok makbule geçer sanırım usb yapıyorsunuz. Böyle tıkandım ben yardımcı olucak arkadaşlara minnettar kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

arkadaşlar sonunda bende o yeşil hatayı almış bulunmaktayım, ekranda No Resource! Please Upgrade Resource Again! yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? elinde Firmwaresi varsa sl için buraya yükleyebilirmi rica etsem? Detaylı olarak nereye atıcağımıda söylerseniz çok makbule geçer sanırım usb yapıyorsunuz. Böyle tıkandım ben yardımcı olucak arkadaşlara minnettar kalırım

Anythingbutipod gibi site vardı oraya bakarsan bulursun kardeş, eğer yine sıkıntı yaşarsan pm at pcye geçince link atarım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

arkadaşlar sonunda bende o yeşil hatayı almış bulunmaktayım, ekranda No Resource! Please Upgrade Resource Again! yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? elinde Firmwaresi varsa sl için buraya yükleyebilirmi rica etsem? Detaylı olarak nereye atıcağımıda söylerseniz çok makbule geçer sanırım usb yapıyorsunuz. Böyle tıkandım ben yardımcı olucak arkadaşlara minnettar kalırım

Anythingbutipod gibi site vardı oraya bakarsan bulursun kardeş, eğer yine sıkıntı yaşarsan pm at pcye geçince link atarım sana

sağolasın kardeş bu sitede sorunu çözdüm

http://forum.donanimhaber.com/m_28757652/mpage_28/f_/key_//tm.htm#60151672

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

sağolasın kardeş bu sitede sorunu çözdüm

http://forum.donanimhaber.com/m_28757652/mpage_28/f_/key_//tm.htm#60151672

Evet bende gezerken gördüm, sanırım şu çince olayında takılmışsın birde

Bu arada kardeş bataryayı nerede kaça değiştirdin, sanırım sendin değil mı?

• hayır ben değilim o konu başka yerde geçiyordu
  • Arkadaşlar merhaba. Bende bugün YE-M6 SP 4GB olan cihazı aldım. Açma kapama düğmesinden açmaya çalıştım , açılmayınca sarjı yoktur dedim şarj etmek için bilgisayara taktım. Ama bilgisayar tanımadı. Bile Ne şarj oluyor neden açılıyor. Aömaya çalıştığımda yeşil bir ekran gelecek gibi oluyor ama sonra tekrar kararıyor. Sizce ne yapmalıyım bana yol gösterir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.