Şimdi Ara

Next - Meizu pmp'ler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ... Next ve Meizu Türkiye pazarı için anlaşmaya vardı. Çok kısa süre içinde Next - Meizu markasıyla miniplayer ve music card satılmaya başlayacak .( Türkçe menü ve garantili olarak) Fiyat konusu netleşince yazacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 26 Eylül 2007; 12:05:52 >

• meizu miniplayer gerçkten güzel bir ürün

ama şu anda garantisiz diye almıyorum. gelince de çoktan almış olacağım

ileriki bir zamanda inşallah artık
  • bu next bildiğimiz next digital uydu markası olandan mı ...
  • ewet arkadaşlar sonunda meizu m6 4gb satışa sunuyorum...
    ürün siyah ve beyaz renk seçenekleriyle ertesi gün elinizde...
    meizuyu anlatmaya gerek yok zannedersem...

paket içeriği:
    meizu m6 4gb
    kulaklığı
    silikon kılıf
    koruma kabı (hediye) normalde ek olarak satılır 7usd
    ve prizden şarj aleti...

fiyat sınırlı sayıda ürünler için 240ytl...
    teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

bu next bildiğimiz next digital uydu markası olandan mı ...

Evet Next&Nextstar
  • garanti?????

yoksa satan çok da garanti işi nasıl olacak çin'e mi göndereceğiz bozulunca
  • bu ürünler kolay kolay bozulmuo en fazla yazılım kitlenio o da bi resetle geçio. forumu oku istersen bozulan var mı hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siz de haklısınız ama kolay kolay bozulmuyor diye bir ürünü garantisiz alamıyorum malesef (daha önce konuşmuştuk)

forumda bozulmayan olabilir birşey demiyorum. zaten ürünün görünüşü de güzel. ama bozulmuyor diye almam mümkün değil ki bir elektronik cihaza kolay bozulmuyor demek cesur bir iddaa.

benim bozulmadığına inandığım tek cihaz nokia 3310

şaka bir yana tamam bozulmayabilir belki taş gibi sağlamdır damdan düşse çelik kasa birşey olmaz ama olduğu vakit bir yerlerimizde patlamış olmuyor mu 250 ytl
  • Valla görünüşünü falan ben de beğendim alabilirdim de ama bizim de Coby diye bir Amerikanın en iyi markalarından birisinin Distribütörü olduğumuzu öğrendim.

Bir de cihaz 15 gün içinde geliyor dediler. Kataloğunu gösterdiler. 4.3" ten 7" e kadar hatta video kaynaklarından direk DVD kalitesine yakın (640*480) 30 FPS kayıt yapabiliyor falan.
    Cihazı çok beğendim.

Bu yüzden beklemeye karar verdim yani.

Adresi bu:
    http://www.cobyusa.com
  • görüntüsü güzel kullanan arkadaşlar özellikleri ile ilgili yorumlarını yaparlarsa daha güzel olacak
    next firmasının bir an önce satışını ve kesin fiyatını görmek lazım.
  • ewet arkadaşalar kullananlardan yorumları bekliyoruz benm yorum yapmam çok doğru düşmüo bu durumda...
  • Ben 20 gün evvel Çinden almıştım. Alırken beni en çok etkileyen ses kalitesi ve menü tasarımları olmuştu. Cd'sinde gelen converterle dosyaları convert ederek film de izledim. Kesinlikle kaliteli bir cihaz. Zaten Çin'de de Markanın ciddiyetini satış noktaları ve de kurumsal ciddiyeti ile gözlemlemiştim. Eğer fiyat olarak ta mantıklı bir yerde çıkarsa kesinlikle düşünülmeli derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 10 Temmuz 2007; 9:00:45 >
  • herhalde bu meizu Türkiyede satışa başlamadı.
    yorumlar gelmediğine göre görünüş itibariyla güzel cihaza benziyor.
    satın almak için yorumları beklemek lazım.
  • evet kardeş meizu Türkiyede satışa garantili olarak başlamadı fakat çok yakında piyasaya sürülür pürüzleri gidermeye çalışıyolar. yani servis ağıda yakında aktif olur. dolayısıyla garantisiz almak için bi dezavantaj kalmıyor.
    bunun yanında meizu garantili olarak 350lira civarı satılacak büyük ihtimalle. bu aradaki fark 110 lira (tahmini bir rakam bu daha da fazla olması ihtimaldir) garanti için verilir mi verilmez mi sizin tercihiniz. ben uzun süredir kullanıyorum sorun yok yazılım haricinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

bu ürünler kolay kolay bozulmuo en fazla yazılım kitlenio o da bi resetle geçio. forumu oku istersen bozulan var mı hiç

doğubankta satış yapan satıcı kafası..hey allahım ya
  • quote:

evet kardeş meizu Türkiyede satışa garantili olarak başlamadı fakat çok yakında piyasaya sürülür pürüzleri gidermeye çalışıyolar. yani servis ağıda yakında aktif olur. dolayısıyla garantisiz almak için bi dezavantaj kalmıyor.
    bunun yanında meizu garantili olarak 350lira civarı satılacak büyük ihtimalle. bu aradaki fark 110 lira (tahmini bir rakam bu daha da fazla olması ihtimaldir) garanti için verilir mi verilmez mi sizin tercihiniz. ben uzun süredir kullanıyorum sorun yok yazılım haricinde.

Servis ağının olması garantisiz cihazlar için pek bir şey değiştirmez. Fiyat konusu belli değil henüz. Muhakkakki sizin sattıklarınızla bir fark olacaktır. Bekleyelim görelim derim.
  • quote:

Servis ağının olması garantisiz cihazlar için pek bir şey değiştirmez. Fiyat konusu belli değil henüz. Muhakkakki sizin sattıklarınızla bir fark olacaktır. Bekleyelim görelim derim.

haklısın arkadaşım. 200-240 YTL de az para değil elektronik cihaz bu en küçük teknik arıza cihazın çöp olması demek. ne yapalım bizde başka model veya meizu'nun üst modelleri çıktığında fiyatı düşünce temin ederiz.

yinede verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece_yolcusu -- 11 Temmuz 2007; 23:05:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanvda

quote:

evet kardeş meizu Türkiyede satışa garantili olarak başlamadı fakat çok yakında piyasaya sürülür pürüzleri gidermeye çalışıyolar. yani servis ağıda yakında aktif olur. dolayısıyla garantisiz almak için bi dezavantaj kalmıyor.

pek bişey değiştirmez mi. teknik servis ne dmek. cihazdan anlayan kalifiye eleman demek. teknik servis ne demek yedek parça demek. teknik servis ne demek gönül rahatlığı demek. cihazınız ufak bi arıza yaptığı zaman götürüp tamir ettireceğiniz bi yer demek bilmem anlatabildim mi. öyle merdiven altı tamircilerinden çok farklı demek inşallah anlatabilmişimdir.

• quote:

yukarda anlattım çok şey değiştirir çok!
  • quote:

quote:

yukarda anlattım çok şey değiştirir çok!

Haklısın ama garantisiz cihazlar için de hatırı sayılır servis ücretleri demek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.