Şimdi Ara

Next - Meizu pmp'ler geldi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: serkanvda

quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

bu next bildiğimiz next digital uydu markası olandan mı ...

Evet Next&Nextstar

bu ürünün ithalatçı firması kim acaba arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

bu ürünün ithalatçı firması kim acaba arkadaşlar..

Yüksel Elektroteknik tarafından ithalatı yapılacak
  • süper bir ürün ama çok pahalıya getirirler normalde 4 gb 120$ 8 gb 180$ türkiyede 350 YTL den satmaya başlarlar.
  • Ya bu meizu m6 benim de çok ilgimi çekti. Bir çok videosunu izledim. Özellikle ekran kalitesi süper.

Meizu MP3 çalar üreten bir Çin firması. Çin'i duyunca hemen yaramaz diye düşünmeyin; firma gerçekten kaliteli MP3 çalarlara imza atıyor. Kendileri Cebit 2007 fuarında yer aldılar ve çok beğenildiler. Bu firmanın son gözdesi Mini Player 4/8 gb modelleri ile şu sıralar fiyat/performans oranı en yüksek flash MP3 çalarlardan biri. Bu ürün MP3, WMA, WAV, OGG gibi ses dosyalarını, AVI video dosyalarını ve BMP, JPG, GIF resim dosyalarını destekliyor. Üstün ses kalitesi sunuyor. Zira SRS, WOV, Trubass, 3D Surround özelliklerini destekliyor. 7 çeşit hazır EQ ve 3 adet de kullanıcı ayarlı EQ mevcut. Pil problemi yok. 20 saate kadar

Next - Meizu pmp'ler geldi

260K-Renk QVGA (320x240) TFT LCD Ekranı iPod Nano'nunkinden %60 daha büyük.
    Meizu M6'nın kaydıraklı touchpad'i sayesinde dosyalarınıza parmağınızı gezdirerek ulaşabiliyorsunuz.
    Bunların haricinde ses kaydı, radyodan kayıt, dinamik görsel menü, fm radyo, fotoğraf albümü ve slide show, flash bellek olarak kullanılabilme, şarkı sözü gösterebilme, e-book, alarm, hesap makinesi, takvim, oyunlar vs. özelliklerine sahip Meizu M6 beyaz ve siyah renk seçenekleriyle piyasada. Türkiye'de tabii ki yok. Açık arttırma sitelerinde bulunabiliyor.

Kaynak

• quote:

Evet arkadaşlar ... Next ve Meizu Türkiye pazarı için anlaşmaya vardı. Çok kısa süre içinde Next - Meizu markasıyla miniplayer ve music card satılmaya başlayacak .( Türkçe menü ve garantili olarak) Fiyat konusu netleşince yazacağım...

haberin detayını merak ediyorum. Araştırma yaptım ama konuyla ilgili bir bilgiye rastlayamadım.

Haberin linkini verebilir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

haberin detayını merak ediyorum. Araştırma yaptım ama konuyla ilgili bir bilgiye rastlayamadım.

Reklam ve PR çalışmaları başlamadığı için link mevcut değil. Ancak 15 güne kadar ürünler geliyor. Bugün yarında fiyatlar belli olacak. Belli olunca bilgi veririm.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Reklam ve PR çalışmaları başlamadığı için link mevcut değil. Ancak 15 güne kadar ürünler geliyor. Bugün yarında fiyatlar belli olacak. Belli olunca bilgi veririm.

Peki, bekliyoruz.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Sonunda böyle kaliteli bir cihaz büyük bir firma tarafından getiriliyor ancak ne varki her zamanki gibi Türk tüketicisine layık olduğu şekliyle değil şöyleki öğrendiğim kadarıyla öncelikle 2 gb lik model satışa sunulacak.

2 gb lik modelin de son kullanıcı fiyatıda 275 YTL + yada - bi kaç YTL olacağını öğrendim.

4 gb ne kadar olur siz tahmin edin artık:)) hele de 8 gb yi bende tahmin edemiyorum tabi gelirse.

Tüm bunları söyledikten sonra hala yeni model bulamadım MEIZU kalitesinde:)) bu yüzden MEIZU'ya devam ama fiyatlarımızı da uygun tutmaya çalışıyoruz.

4 gb: 240 YTL
    8 gb: 330 YTL

herzamanki gibi kılıf+elektrikten şarz cihazı da hediyemiz.

Ayrıca bugüne kadar yaklaşık olarak 25 adet MEIZU satmış biri olarak 1 tane bile ürünüm herhangi bir problemle geri dönmedi. Sadece 1 üründe ilk zamanlarda kendimfirmware güncellemesi sırasında bir hata yaptım onuda hallettik. MEIZU sayfasına girenler müşteri yorumlarından beni anlarlar.

Ürün meizu bölümünde bir arkadaşımız tarafından Türkçeyede çevrildi. Bu konuda da problem yok.

Ancak çok yakında COMING SOON diyebileceğim bir ürünle karşınızda olacağımı düşünüyorum.

Garantiye takan arkadaşlar için ürünümüz garantili olarak satışa sunulacak.
    Türkçe olacak.
    4 GB ye kadar sd kart destekleyecek.
    2.4 inch olacak.

Merak etmeyin diğer özellikleriyle MEIZU kadar da kaliteli olacak ama fiyat da ondan uygun olacak.

Şimdillik bu kadar.

• Artık hepsiburada da satılıyor. Fiyatlarda dediğim gibi garantisizlere göre çok da pahalı değil.

http://www.hepsiburada.com//department.aspx?categoryID=9181&sp=brand=nextvemeizu

Bu linkten inceleyebilirsiniz

CEBIT fuarında da Next standında görebilirsiniz...
  • Dün next bayisi bir dükkana gönderilen demo ürünü kurcaladım biraz. Resimlerde gözükenden daha küçük, gayet güzel bir alet ekranı da baya güzel gözüküyor ama ses kalitesi hakkında bir yorum yapamayacağım çünkü kulaklık yoktu yanımda.
  • arkadaşlar 2gb versiyonunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl olur yoksa üstüne biraz daha verip 4gb almalımıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

arkadaşlar 2gb versiyonunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl olur yoksa üstüne biraz daha verip 4gb almalımıyım

Onun kararını en iyi sen verirsin dostum. Film izleyecem diyorsan 4gb al en az. Sadece mp3 ise ve arşiv saklamayacaksan 1GB bile hayli yeterli.
  • evet ağırlıklı olarak film olacak, 4gb için biraz daha para tutmalıyım ozaman
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.