Arkaplanı değiştirmek için istediğiniz resmi Pictures klasörünün içine atın. Ana menüden Resimler - Resim Kütüphanesine girin. İstediğiniz resme ilerleyip seçme tuşuna basın. Gelen menüde müzik, radyo, ses kayıt ve metin ekranlarına resmi arkaplan olarak atayabilirsiniz.
214-84=130ytl fark war gerçi ek hafıza kartı yuvası var ve divx oynatıyor ama ben meizumu sipariş ettim creative de gayet güzel bi ürün olarak görünüyor.Daha pahalı ama 2gb+2gb hediyesi var.Sen bilirsin eğer çok video ve film izleyeceksen güzel alet ama ben daha çok müzik dinleyeceğim için 2gb lık meizu aldım bana fazlasıyla yeter
CREATİV DE RADYODAN KAYIT YOK..TAM OLARAK NE İŞE YARADIĞINI ÇOK BİLMESEMDE BİLMESEMDE OGG VORBİS YOK-BEN BİE ELEKTRONİK ALETE BU KADAR PARA VERİLMESİNE KARŞIYIM.EN NİHAYETİNDE HEPSİNİN ÖMRÜ MAX 2 YIL-BU ARADA KARGOM BİRAZDAN GELİYORMUŞ.
quote:
Orjinalden alıntı: SSERKAN78
CREATİV DE RADYODAN KAYIT YOK..TAM OLARAK NE İŞE YARADIĞINI ÇOK BİLMESEMDE BİLMESEMDE OGG VORBİS YOK-BEN BİE ELEKTRONİK ALETE BU KADAR PARA VERİLMESİNE KARŞIYIM.EN NİHAYETİNDE HEPSİNİN ÖMRÜ MAX 2 YIL-BU ARADA KARGOM BİRAZDAN GELİYORMUŞ.
OGG VORBİS Kayıpsız ripleme formatıdır mp3 boyutuna getirir birTrack parçasını ama ama hiç kayıp yaşanmaz
Az önce kargom geldi gerçekten çok güzel bi alet.85 ytl ye adeta bedava.Ses kalitesi ve görünümü gayet güzel.Ayrıca kredi kartından bile küçük gayet mini bir alet çok zarif!Tavsiye ederim herkese!
benim kargom da bugün gelecekmiş.konu birazanlasın arkadaşlar meizu sahipleri artmya başladı.bişeyler yapalım.
BENİM KARGOM GELDİ BUGÜN. 3 SAAT ŞARJ ETTİM.AMA ŞİRKETTEKİ BİLGİSAYARIMA CD KURULUMU YAPAMADIĞIM İÇİN İÇİNE HİÇ BİR ŞEY ATAMADIM.BİRDE CD Yİ KURAMADIĞIMDAN SANIRIM USM MODUNA GEÇSEMDE HER TAKMAMDA ALET ŞARJ OLUYOR.AMA İLK İZLENİMİM MALZEMESİ VE SESİ ÇOK İYİ.TUŞLARININ KULLANIMI ŞU AN İÇİN BANA ÇOK ZOR GELDİ UMARIM KISA SÜREDE ALIŞIRIM.
Hepsiburada.com dan bende bugun ısmarladım ve parayı yatırdım..hızlı gonderi vardı,yarın gelir sanırım heyecanla beklıyorum..
kargom geldi.cihaz müthiş.açıkcası bu kadar beklememiştim.şu an mpi3 yüklemekteyim
Arkadaşlar bu ürünü internetten değil de, direk mağazasından alabilir miyim? İstanbul Anadolu yakasında nerelerden alabilirim?
Acil cevaplarsanız çok sevinirim.
Next bayilerinde var ama pahallı satıyorlar.. Media markt'a varmış.. geçen gün baktım yok kalmadı dediler.. hizlıal.com'dan havalesini yatır gönderirler..
bu cihaz nasıl film izliycem .hangi programı nasıl kullanmalıyım.alt yazıda ekleye bilmem lazım.
Walla kendi verdiği cd de program varmış ama ben daha yüklemedim vistada sorun çıkarıyor filan diyorlar ama bakıcam.Kulaklığıda güzel ama sesi fazla açında patlatıyor az.Ben 3 tane hizli'dan söylemiştim 5. günde öğlen teslim ettiler ama şimdi hızlı gönderi varmış pazartesi teslim edebilirler. Gerçekten bu fiyata çok iyi bi player düşünenler için!
Usb e takında direk şarj a başlıyor bunu kesmenin bir yolunu bulan war mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler7
Usb e takında direk şarj a başlıyor bunu kesmenin bir yolunu bulan war mı acaba?
bende dün bu sorunu çözemedim her taktığımda şarj oluyor.Ayrıca ekran görüntü ışığının kapanma süresini ayarladığımızda tamamen kararması gerekmiyor mu?Bende kapanmadı .Ve şarkı sözü eklemeyi beceremedim.Sözleri Sarkı adı.Irc olarak kaydettim ama okumadı.Bilen arkadaşar yardımcı olursa sevinirim. Alet genel olarak çok iyi sabah gelirken metroda e book okudum ve çok hoşuma gitti.Müzik klipleri sorunsuz izleniyor.Film olarakda Buz Devri 2 yi izledim.Bazı yerlerinde kaymlar oldu ama çok sorun yaratmadı.Resim kaliteside iyi.
Tamamen kararması 2dk ya yakın sürüyor.O sadece ekran ışığı için 5sn yaptım bence ideal ayar Walla şarkı sözünü deilde klavuzunda Fm List yapma seçeneğini buldum tek tek ekledim fm liste isimleri ile birlikte gerçekten güzel oldu ayrıca vista kullanıyorum ve program çevirmede bir sorun yaşamadım.Arkayada vista wallpaper döşedim süper oldu