Şimdi Ara

Next-Meizu YE-M6 MP4 Player (PİYASADA) !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
50.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben TTnetMüzik siatesinden indirdiğim VMA formatındaki şarkıları meizu da çaldıramadım deneyen arkadaş olursa sevinirim
  • mrb arkaslar, ürün elime dün geçti, video converter programını kurdum, ama bir türlü program çalışmıyor.işletim sistem vista acaba bundan dolayımı bir sorun yaşıyorum, yerdımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyegznt

mrb arkaslar, ürün elime dün geçti, video converter programını kurdum, ama bir türlü program çalışmıyor.işletim sistem vista acaba bundan dolayımı bir sorun yaşıyorum, yerdımcı olursanız sevinirim

Benimde işletim sistemim vista ama ben videoları çevirebildim Vista 64-bit kullanıyorum.TTNET'ten indirilen
    müzikler lisanslı ve her ay lisansı teyit edilmek zorunda olduğundan çalıştırmıyor belki çözümü vardır ama
    ben bilmiyorum
  • videoları next meizu nun kullandığı avi formatına başka video converter programları kullanarak dönüştürebiirmiyiz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

Hepsiburada.com dan bende bugun ısmarladım ve parayı yatırdım..hızlı gonderi vardı,yarın gelir sanırım heyecanla beklıyorum..

parayı yapı kredi den havale olarak yatırmıştım..bugun mp4 gelmeyıncede adamla ırtıbata geçtim,param hala yatmamış gözüküyormuş,sizce bu normal mi"?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sNaP_21 -- 20 Aralık 2008; 23:25:58 >
  • hocam dün cuma idi saatini geçirdiysen havale gitmez karşı tarafa p.tesi geçer hesaba.

ayrıca yazdığını çözebilmek için önceki yazdıklarına bakmak zorunda kaldım :)

biraz daha açıklayıcı yazsaydın keşke, tam anlaşılmıyor demek istediğin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertay_a

hocam dün cuma idi saatini geçirdiysen havale gitmez karşı tarafa p.tesi geçer hesaba.

ayrıca yazdığını çözebilmek için önceki yazdıklarına bakmak zorunda kaldım :)

biraz daha açıklayıcı yazsaydın keşke, tam anlaşılmıyor demek istediğin?

havaleyi 16.00-16.30 arası gibi yapmıştım..

yazımı biraz daha toplamaya çalıştım umarım şimdi anlaşılır olmuştur..
  • tam bilmemekle birlikte sanırım yapı kredi 15:30 da havale işlemini kapatıyor. en basit çözüm hesabınıza bakın hesaptan para çekilmiş mi diye?

veya gönderdiyseniz bile h.b ekranına düşmemiştir diye düşünüyorum havale işlemi?

bu arada hatırladığım kadarı ile hb ye havale yaptıktan sonra mail ile bilgilendirmeniz gerekiyor firmayı?

bunları yaptıysanız ve hala durum buysa sorun vardır.
  • ben parayı fortis ten yatırmıştım.saat 16:15 gibi ertesi gün 12-1 gibi göründü.ama telaşlanma boşuna elinde dekont olduğu sürece bişey olmaz.umarım sipariş kodu doğrudur
  • quote:

tam bilmemekle birlikte sanırım yapı kredi 15:30 da havale işlemini kapatıyor. en basit çözüm hesabınıza bakın hesaptan para çekilmiş mi diye?

veya gönderdiyseniz bile h.b ekranına düşmemiştir diye düşünüyorum havale işlemi?

bu arada hatırladığım kadarı ile hb ye havale yaptıktan sonra mail ile bilgilendirmeniz gerekiyor firmayı?

bunları yaptıysanız ve hala durum buysa sorun vardır.

evet, parayı yatırdıktan sonra siteye mail atarak işlemi onaylattım..
    umarım dediğiniz gibi ya para daha havale edilmemiş ya da,h.b ekranına düşmemiş olsun..çünkü,bu internetten yaptığım ilk alışveriş zaten çekinerek satın aldım, bir sorun yaşamak istemiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

ben parayı fortis ten yatırmıştım.saat 16:15 gibi ertesi gün 12-1 gibi göründü.ama telaşlanma boşuna elinde dekont olduğu sürece bişey olmaz.umarım sipariş kodu doğrudur

dekont derken?elimde sadece cihazdan aldığım bir bilgi fişi var..
  • korkmayın sorun olacağını sanmam, bende h.b den aldım 1 hafta önce aynı cihazı.
    hayırlısı olsun ayrıca.
  • quote:

korkmayın sorun olacağını sanmam, bende h.b den aldım 1 hafta önce aynı cihazı.
    hayırlısı olsun ayrıca.

teşekkür ederim,inşallah sorun olmaz..
    yardımların içinde ayrıca teşekkür ederim..
  • ne demek, sonuçta paylaşma yardımlaşma ortamı.

p.tesi sonucu yazarsınız buraya.
  • Bu sürekli şarj olma olayını çözen var mı varsa bi cevap verin lütfen şimdiden pilin ömrünü yedik.Ayrıca ekranı çok çabuk çizildi bende keşke ekrandaki şeffaf filmin yedeğini verselerdi.Çok mu şey istedim acaba:)
  • hocam tavsiye ben o ekrandaki filmi çıkarmadan üzerine strech film sardım :)
    çok işe yaradı denemeni tavsiye ederim, hatta 2 kat yap daha uygun olur.
  • AA evet işe yarabilir Türk aklı işte:) Türklüğümle bir kez daa gurur duydum.ben akıl edemesemde
  • quote:

hocam tavsiye ben o ekrandaki filmi çıkarmadan üzerine strech film sardım :)
    çok işe yaradı denemeni tavsiye ederim, hatta 2 kat yap daha uygun olur.

Ehehe o da güzelde bunların saydam telefon kılıfı gibi bulsak süper olur aslında
  • Benimkide 4 gun once geldi super bi alet.. sadece ekolayzer ayarini yapmaniz yeterli. isiklandirma size kalmis
    video izlenmesi de hic fena deil..
  • gerci su sarj olayi kafami karistirdi. acaba tak cikar tak cikar pilin omrunden yermi
    su ana kadar 1 kere taktim ama olsun ilerde takcam bol bol
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.