Şimdi Ara

Next-Meizu YE-M6 MP4 Player (PİYASADA) !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
50.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parayı yatırdığında bankadan aldığın ince bi kağıt.sol alt köşede d market falan yazıyor.

edit:imla bu arada 3.sayfamız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 21 Aralık 2008; 14:44:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tccezaa

gerci su sarj olayi kafami karistirdi. acaba tak cikar tak cikar pilin omrunden yermi
    su ana kadar 1 kere taktim ama olsun ilerde takcam bol bol

Tabiki yer telefon şarjındada böyledir bu o yüzden bi çözüm bulmamız gerek ama
    bunun çözümü yok heralde.Ben mp3 güncellemelerini o yüzden şarjı bitince yapmaya
    başladım herkese tavsiye ederim
  • arkadaşlar bu video dönüştürme olyında sorunla karşılaşan yokmu?? sadece bende mi bir sorun yaratıyor acaba işletim sistemim vista, gerçi bi arkadaşınkide vistaymış onda herhangi bir sorun çıkmamış, yardımcı olabililirmisiniz.
  • Ankara için radyo listesini next muzzue için hazırladım, kullanmak isteyen varsa. listeyi notdefterine kopyalayıp FM.INI adıyla kaydedip sonra mp4 ün sistem dosyasına atıp radyo menüsünden harici listeyi seçiyoruz.Radyo dinlerken ismiyle geliyor.
    [FM]
    CH00 = 08880,Show Radyo
    CH01 = 08920,Dost FM
    CH02 = 09020,Dunya Radyo
    CH03 = 09080,Super FM
    CH04 = 09120,TRT Radyo 3
    CH05 = 09180,Radyo Hedef
    CH06 = 09270,Radyo Ses
    CH07 = 09310,Radyovizyon
    CH08 = 09330,TRT Radyo 1
    CH09 = 09420,Radyo Birlik
    CH10 = 09450,Polis Radyosu
    CH11 = 09510,Mavi Radyo
    CH12 = 09530,SlowTurk
    CH13 = 09550,Polis Radyosu
    CH14 = 09600,Radyo Ostim
    CH15 = 09660,Yanki FM
    CH16 = 09690,Radio Night&Day
    CH17 = 09720,Metro FM
    CH18 = 09750,Radyo Klas
    CH19 = 09770,Radyo Tatlises
    CH20 = 09800,Radyo Imaj
    CH21 = 09840,Best FM
    CH22 = 09880,FENOMEN
    CH23 = 09910,Can Radyo
    CH24 = 09950,Capital Radio
    CH25 = 09980,Kiss FM
    CH26 = 10000,Power FM
    CH27 = 10030,Super Sov FM
    CH28 = 10050,Radyo On
    CH29 = 10110,Radyo Mega Site
    CH30 = 10150,Number One FM
    CH31 = 10180,Radyo 5
    CH32 = 10200,Aşk Fm
    CH33 = 10240,Kral FM
    CH34 = 10280,TRT Radyo 3
    CH35 = 10310,Radyo ODTU
    CH36 = 10400,Radyo D
    CH37 = 10440,TGRT FM
    CH38 = 10470,Radyo Pop
    CH39 = 10490,Moral FM
    CH40 = 10530,Alem FM
    CH41 = 10560,TRT-FM
    CH42 = 10600,Radio Mydonose
    CH43 = 10650,Radyo Baskent
    CH44 = 10710,Radyo Ekin
    CH45 = 10780,TRT Radyo 1

• Saol walla iyi düşünmüşsün benim listede sadece dinlediklerim var 10-15 tane ama bu liste daha
    zengin olmuş
  • Teknik servisi aradım,Bu sürekli şarj olma olayını sordum, pil boşsa tabiki şarj olur, ama cep telefonu gibi düşünmeyin pil ömrünü çok fazla etkilemez dediler.Ben, sürekli şarj olma olayı,bir şekilde kapatılır ümidiyle aradım ama gerçektende yokmuş.Bu durum bence çok garip cihazda yok yok ama bu ayrıntıyı nasıl atlamışlar anlamadım.Yada, servisin dediği gibi pil ömrünü gerçekten etkilemiyor.
  • elinde sivas için radyo listesi war mı?
  • arkadaslar bu ürünü alanlar sorunlar icin burada toplanalı lütfen cok iyi olur
    convert icinde en iyisi lola video converter diyorlar yalnız ben altyazıyı gömdüm fakat bazı türkçe karekterleri tanımıyor...
    virualdub da ise verilen ayarları tek tek uyguluyorum bazıları bende cikmiyor anlamadım aynı versiyon olmasına ragmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemkate

arkadaslar bu ürünü alanlar sorunlar icin burada toplanalı lütfen cok iyi olur
    convert icinde en iyisi lola video converter diyorlar yalnız ben altyazıyı gömdüm fakat bazı türkçe karekterleri tanımıyor...
    virualdub da ise verilen ayarları tek tek uyguluyorum bazıları bende cikmiyor anlamadım aynı versiyon olmasına ragmen

benim video converter programında sorunvar sanırım, xp de 300 mb büyük dosyaları açmıyor, vistada hiçbirşey yapmıyor, başka program önerebilirmisin, yardımcı olabilirsen sevinirim
  • evet beyler.sivas için de hazırlayabilirmiyiz?lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: _scarface_

elinde sivas için radyo listesi war mı?

• Arkadaşlar, arkadaşım meizu marka mp4 player ı Çinden getirtmişti. Ses kalitesine ve özelliklerine baktığımda hayran kalmıştım. Araştırmam sonucunda hepsiburada.com da uygun fiyata olduğunu görüp aldım. Bugün teslimat elime ulaştı. Kesinlikle mükemmel bir cihaz. Ses kalitesi diğerlerine göre üst düzeyde. Film görüntüsü oldukça yüksek ve rahatça izlenebiliyor. pil ömrü bir harika. 1 hafta boyunca kesintisiz kullanabiliyorsun. İçinde ses ayarını sabitleme var. Maksimum ses seviyesi 40 ama bunu isterseniz 36 veya daha düsüğe sabitleyebiliyorsunuz. Özellikle kulakici kulaklıklarda oldukça kullanışlı bir özellik. Radyo taraması sonucu bütün radyo kanallarını elle girmeden ekledim. Size diyebileceğim, düşünmeden severek kullanacağınız bir mp4 çalar istiyorsanız, bu ürün sizi yeterince tatmin edecek. Bazı arkadaşların kılıf konusunda şikayetlerini okudum. Arkadaşım Çin'den alırken yanında 10 dolara aksesuarlarınıda almış. Onun içinden silikon kılıf ve elektrikten sarj edebilmek için sarj aleti çıkmakta. Sanıyorum ki NEXT yakında bunlarıda tedarik edecektir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bir mp3 çalar arayanlara, şiddetle tavsiye ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sachari

Arkadaşlar, arkadaşım meizu marka mp4 player ı Çinden getirtmişti. Ses kalitesine ve özelliklerine baktığımda hayran kalmıştım. Araştırmam sonucunda hepsiburada.com da uygun fiyata olduğunu görüp aldım. Bugün teslimat elime ulaştı. Kesinlikle mükemmel bir cihaz. Ses kalitesi diğerlerine göre üst düzeyde. Film görüntüsü oldukça yüksek ve rahatça izlenebiliyor. pil ömrü bir harika. 1 hafta boyunca kesintisiz kullanabiliyorsun. İçinde ses ayarını sabitleme var. Maksimum ses seviyesi 40 ama bunu isterseniz 36 veya daha düsüğe sabitleyebiliyorsunuz. Özellikle kulakici kulaklıklarda oldukça kullanışlı bir özellik. Radyo taraması sonucu bütün radyo kanallarını elle girmeden ekledim. Size diyebileceğim, düşünmeden severek kullanacağınız bir mp4 çalar istiyorsanız, bu ürün sizi yeterince tatmin edecek. Bazı arkadaşların kılıf konusunda şikayetlerini okudum. Arkadaşım Çin'den alırken yanında 10 dolara aksesuarlarınıda almış. Onun içinden silikon kılıf ve elektrikten sarj edebilmek için sarj aleti çıkmakta. Sanıyorum ki NEXT yakında bunlarıda tedarik edecektir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bir mp3 çalar arayanlara, şiddetle tavsiye ediyorum.

Öncelikle hayırlı olsun gerçekten süper alet!Bugün ilk filmimi izledim bir arkadaşımda beraber o da çok
    beğendi Meizu'mu.Sadece çok hareketli sahnelerde biraz yenileme hızı yavaş oluyor onun dışında gerçekten
    sanki sinemadaymış gibi izledik

Ben daha alt yazıyı gömme olayını yapmadım ama en kısa zamanda denicem...

• çok haklı bir yorum.cihazın hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sachari

Arkadaşlar, arkadaşım meizu marka mp4 player ı Çinden getirtmişti. Ses kalitesine ve özelliklerine baktığımda hayran kalmıştım. Araştırmam sonucunda hepsiburada.com da uygun fiyata olduğunu görüp aldım. Bugün teslimat elime ulaştı. Kesinlikle mükemmel bir cihaz. Ses kalitesi diğerlerine göre üst düzeyde. Film görüntüsü oldukça yüksek ve rahatça izlenebiliyor. pil ömrü bir harika. 1 hafta boyunca kesintisiz kullanabiliyorsun. İçinde ses ayarını sabitleme var. Maksimum ses seviyesi 40 ama bunu isterseniz 36 veya daha düsüğe sabitleyebiliyorsunuz. Özellikle kulakici kulaklıklarda oldukça kullanışlı bir özellik. Radyo taraması sonucu bütün radyo kanallarını elle girmeden ekledim. Size diyebileceğim, düşünmeden severek kullanacağınız bir mp4 çalar istiyorsanız, bu ürün sizi yeterince tatmin edecek. Bazı arkadaşların kılıf konusunda şikayetlerini okudum. Arkadaşım Çin'den alırken yanında 10 dolara aksesuarlarınıda almış. Onun içinden silikon kılıf ve elektrikten sarj edebilmek için sarj aleti çıkmakta. Sanıyorum ki NEXT yakında bunlarıda tedarik edecektir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bir mp3 çalar arayanlara, şiddetle tavsiye ediyorum.

• altyaziyi gommeyi lola mp3 playerle yaptim oldu fakat turkce karakterlerin bazilarini desteklemiyor nedense bu sorunu cozen oldumu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyegznt

quote:

arkadaslar bu ürünü alanlar sorunlar icin burada toplanalı lütfen cok iyi olur

benim video converter programında sorunvar sanırım, xp de 300 mb büyük dosyaları açmıyor, vistada hiçbirşey yapmıyor, başka program önerebilirmisin, yardımcı olabilirsen sevinirim

hocam virtualdub onerebilirim su an bende arastirma icindeyim hangisi daha duzgunse gerekli bilgiyi paylasirim sizinle...

• quote:

altyaziyi gommeyi lola mp3 playerle yaptim oldu fakat turkce karakterlerin bazilarini desteklemiyor nedense bu sorunu cozen oldumu??

Saolasın beklioruz paylaşımını
  • mp4 videoları oynatırmı bu arkadaslar?
  • hayır kardesim .avi sadece
  • bugun geldi mp4..
    baya bir uğraştırdılar ama,biraz ağır konuşmak zorunda kaldım..
    şuan mp4 ü nasıl açılacağını düşünüyorum,nasıl açılıyor bu alet?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

bugun geldi mp4..
    baya bir uğraştırdılar ama,biraz ağır konuşmak zorunda kaldım..
    şuan mp4 ü nasıl açılacağını düşünüyorum,nasıl açılıyor bu alet?

Ehehe hayırlı olsun sende Meizu na kavuştun demek
    Aleti açmak için aletin sağ yukarısındaki tuşa 4sn basılı tutman yeterli olacaktır
    Ben kullanım klavuzunu okudum gerçekten faydalı bilgiler var normalde kitap okumam
    kullanım klavuzu gayet güzel yazılmış anlaşılır ve açık bir şekilde.Ayrıca üstündeki saydam
    jelatinleri çıkarma eğer uzunca kullanmak istiyorsan çizilmesini önlersin böylece

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.