Şimdi Ara

Next-Meizu YE-M6 MP4 Player (PİYASADA) !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
50.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sizce sony nwz b 135 mi daha iyidir bu ürün mü
    ?ya ürüne baktm hakkaten çok iyi ama sonra pisman olmak istemiorm...ya bide su dokunmatik meselesi aklımı kaırstırıor...bozlma oluomu?olursa garanti karsılıomu?simdiden tşk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim erkan

ya sizce sony nwz b 135 mi daha iyidir bu ürün mü
    ?ya ürüne baktm hakkaten çok iyi ama sonra pisman olmak istemiorm...ya bide su dokunmatik meselesi aklımı kaırstırıor...bozlma oluomu?olursa garanti karsılıomu?simdiden tşk...

Arkadaşım aynı fiyata meizu MP4 player almak varken alınmaz.Tamam sony iyi marka ama mp3 playerda istenilen seviyeye
    gelemedi aynı fiyata çok daha performanslı mp4 ler war.Garantisi 2yıl next servisi bakıyor.Eğer kullanım hatasından değilse tabii ki
    garanti karşılar her serviste böyledir bu.Bende alırken çok araştırdım ve öyle aldım hiç düşünme bence
    Eğer çok film izlerim dersen 4gb alman daha isabetli olur tabi sen bilirsin.Dokunmatik olan yeri zaten yandaki siyah kısım ,ekranı
    değil.Ben 4gündür kurcalıyorum daha bi sorun olmadı.Ayrıca şarjıda çok iyi 6 saat kesintisiz video 24 saat mp3.Sadece
    2-3 eksiği var o da nazar boncuğu olsun.
    1.Hareketli sahnelerde biraz görüntüde kaymalar oluyor.
    2.Çok renkli gökyüzü gibi sahnelerde 260.000 renk olduğundan renkleri tam yansıtamıyor
    3.Bluetooth yok.

Artıları ise;
    1.Fiyatına göre performans olarak bence rakipsiz
    2.Çok şık ve kullanışlı
    3.Ses kalitesi 10 üzerinde 8
    4.Radyo,ses kaydı,radyodan kayıt,resim görüntüleme vs. ek özelliklerinin fazlalığı

• quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim erkan

ya sizce sony nwz b 135 mi daha iyidir bu ürün mü

Arkadaşım aynı fiyata meizu MP4 player almak varken alınmaz.Tamam sony iyi marka ama mp3 playerda istenilen seviyeye
    gelemedi aynı fiyata çok daha performanslı mp4 ler war.Garantisi 2yıl next servisi bakıyor.Eğer kullanım hatasından değilse tabii ki
    garanti karşılar her serviste böyledir bu.Bende alırken çok araştırdım ve öyle aldım hiç düşünme bence
    Eğer çok film izlerim dersen 4gb alman daha isabetli olur tabi sen bilirsin.Dokunmatik olan yeri zaten yandaki siyah kısım ,ekranı
    değil.Ben 4gündür kurcalıyorum daha bi sorun olmadı.Ayrıca şarjıda çok iyi 6 saat kesintisiz video 24 saat mp3.Sadece
    2-3 eksiği var o da nazar boncuğu olsun.
    1.Hareketli sahnelerde biraz görüntüde kaymalar oluyor.
    2.Çok renkli gökyüzü gibi sahnelerde 260.000 renk olduğundan renkleri tam yansıtamıyor
    3.Bluetooth yok.

Artıları ise;
    1.Fiyatına göre performans olarak bence rakipsiz
    2.Çok şık ve kullanışlı
    3.Ses kalitesi 10 üzerinde 8
    4.Radyo,ses kaydı,radyodan kayıt,resim görüntüleme vs. ek özelliklerinin fazlalığı

az once aldm:)4 gb 114 ytl hepsi burada dan...sizce kaç günde gelir.?ayrıca cevap için çok tşk edrm:)

• ibrahim arkadaşım hayırlı olsun öncelikle güle güle kullan.
    Hızlı gönderi olduğundan ancak yarın sabah kargoya verirler bugün geç olduğundan
    perşembe en geç öğlen elinde olur memnun kalacaksın eminim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

bugun geldi mp4..
    baya bir uğraştırdılar ama,biraz ağır konuşmak zorunda kaldım..
    şuan mp4 ü nasıl açılacağını düşünüyorum,nasıl açılıyor bu alet?

Ehehe hayırlı olsun sende Meizu na kavuştun demek
    Aleti açmak için aletin sağ yukarısındaki tuşa 4sn basılı tutman yeterli olacaktır
    Ben kullanım klavuzunu okudum gerçekten faydalı bilgiler var normalde kitap okumam
    kullanım klavuzu gayet güzel yazılmış anlaşılır ve açık bir şekilde.Ayrıca üstündeki saydam
    jelatinleri çıkarma eğer uzunca kullanmak istiyorsan çizilmesini önlersin böylece

teşekkür ederim..açmayı başardım..gerçektende çok güzel alet,jiletinini çıkarmak zorunda kaldım cunku yazılar vardı onları da cıkarmayı basaramadım jiletin gitti yani....
    işin ilginç tarafı benim kutudan kullanım kılavuzu cıkmadı..
    ama suan iyiki almışım diyorum..herkese tavsıye ederım..

• sNaP_21, aletin hayırlı olsun. sen üstteki jelatini çıkarmışsın. meizularda her yüzeyde iki tane koruyu film var ve o yazılı olanın altındaki çok ince. en azından benimk böyle. ve kullanma klavuzunda da böyle diyor. iyi günlerde kullanmanı dilerim. bu arada bi daha kontrol et incecik bir film tabakası olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

sNaP_21, aletin hayırlı olsun. sen üstteki jelatini çıkarmışsın. meizularda her yüzeyde iki tane koruyu film var ve o yazılı olanın altındaki çok ince. en azından benimk böyle. ve kullanma klavuzunda da böyle diyor. iyi günlerde kullanmanı dilerim. bu arada bi daha kontrol et incecik bir film tabakası olmalı.

teşekkür ederim..dediğin gibiymiş,tekrar inceledim ekranı bir tane daha jiletin varmış üzerinde,bunu düşünmeleri gerçektende güzel olmuş..tekrar teşekkürler..
  • bende pazar gunu sipariş verdim....ptesi kargoya verdiler YArın sabah buyuk ihtimalle elimde olur...Meizu ailesine hos geldim şimdiden:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 23 Aralık 2008; 22:51:49 >
  • Ya beyler ben bu mp3 playeri almayı düşünüyorum ama heryerde fiyaı farklı bi soru olmasın çok fark var arada çünkü ben en ucuz 109 düşünüyorum aynı alet değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur1899

Ya beyler ben bu mp3 playeri almayı düşünüyorum ama heryerde fiyaı farklı bi soru olmasın çok fark var arada çünkü ben en ucuz 109 düşünüyorum aynı alet değil mi?

Arkadaşım hizli'da 109 ytl 4gblık Meizu m6 MP4 hepsi aynı hepsi ile arasında 8ytl fark war
    ikiside aynı alet istediğin yerden alabilirsin sorun olmaz
  • Video izleyenler varmı arkadaşlar? memnunmusunuz?
  • yeni ulasti elime Aliminyum kapak koseden acik kalmis kapatıyorum kapanmıyor yaaa
  • bu kadar da sansizlik olmazki kulaklıgın teki calismiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 24 Aralık 2008; 12:20:40 >
  • İstanbul için radyo listesini next meizue için hazırladım.
    Kullanmak isteyen varsa listeyi notdefterine kopyalayıp FM.INI adıyla kaydedip sonra mp4 ün system dosyasına atıp radyo menüsünden harici listeyi seçiyoruz.
    Radyo dinlerken ismiyle geliyor.

SSERKAN78 arkadaştan alıntıdır.
    O Ankara için hazırlamıştı bende İstanbul için olanını hazırladım

[FM]
    CH00 = 08860,İstanbul Fm
    CH01 = 08920,Alem FM
    CH02 = 08980,Show Radyo
    CH03 = 09080,Super FM
    CH04 = 09120,Radyo Time
    CH05 = 09180,Istanbulun Sesi
    CH06 = 09270,Marmara Radyo
    CH07 = 09310,Tgrt Fm
    CH08 = 09330,Karadenizin Sesi
    CH09 = 09410,Polis Radyosu
    CH10 = 09450,K-Rock FM
    CH11 = 09510,Özgür Radyo
    CH12 = 09530,SlowTurk
    CH13 = 09560,TRT 1
    CH14 = 09600,Radyo Oxigen
    CH15 = 09660,Yön FM
    CH16 = 09680,Radyo Moda
    CH17 = 09720,Metro FM
    CH18 = 09740,Gözyaşi Fm
    CH19 = 09760,Radyo Tatlises
    CH20 = 09800,Radyo Vatan
    CH21 = 09840,Best FM
    CH22 = 09880,Radyo Fresh
    CH23 = 09920,Pal FM
    CH24 = 09960,Melodi FM
    CH25 = 09980,Power Türk
    CH26 = 10000,Power FM
    CH27 = 10020,Power Xl
    CH28 = 10060,Joy Fm
    CH29 = 10120,Radyo Onbeş
    CH30 = 10140,Radyo Z
    CH31 = 10180,LE Chic
    CH32 = 10200,Lounge Fm
    CH33 = 10240,Number One
    CH34 = 10280,Ntv Radyo
    CH35 = 10340,TRT 4
    CH36 = 10400,Radyo D
    CH37 = 10460,Radyo 7
    CH38 = 10480,Karma Love
    CH39 = 10500,Moral FM
    CH40 = 10540,Radyo Mega
    CH41 = 10560,Radyo 1
    CH42 = 10600,Pal Station
    CH43 = 10660,Radyo Baycan
    CH44 = 10720,Radyo Spor
    CH45 = 10780,Radyo özlem

• Hizlialdan alan arkadaslar hangi renk geliyor acaba? Bir de renk secme gibi bir secenegimiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemkate

yeni ulasti elime Aliminyum kapak koseden acik kalmis kapatıyorum kapanmıyor yaaa

Eğer kapağı açık geldiyse ürün sorunludur aldığın yerin müşteri hizmetleri ile görüş.

@Dennistr
    Renk seçme olanağın yok hizlial.com dan hb yi bilmiyorum ama ondada beyaz olacağını sanmıyorum.
    Siyah renk geliyor bende daha karizma
  • kapagı hallettikde simdide kulaklıgın tekinden ses gelmiyor
  • quote:

kapagı hallettikde simdide kulaklıgın tekinden ses gelmiyor

Kulaklığı giriş kısmındaki sarı kısım hiç görünmeyecek şekil taktığına emin misin?Çünkü bende
    ilk geldiğinde kulaklığın girişini tam takamamıştım alete birşey olacak korkusuyla.
    Birde bozuk olan kulaklığın kablosunu kontrol et ezik kısmı war mı?
  • quote:

quote:

Kulaklığı giriş kısmındaki sarı kısım hiç görünmeyecek şekil taktığına emin misin?Çünkü bende
    ilk geldiğinde kulaklığın girişini tam takamamıştım alete birşey olacak korkusuyla.
    Birde bozuk olan kulaklığın kablosunu kontrol et ezik kısmı war mı?

başka kulaklık denedim düzgün çalışıyordu...ayrıca meizu nin kulaklıgını başka yerde denedim aynı sorun....
    amaaan bunun icinde geri gondermeye degmez

• quote:

Next meizu servis > : teknikservis@next.com.tr > Telefon No : 0 (212) 237 0498 - 0 (212) 237 0499 - 0 (212) 255 4943
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.