Şimdi Ara

Next Minix_Digiturk Dilediğin Yerde İzle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce Next&Nextstar'ın kampanyasından almıştım.

Kurulumu yaparken Next'ten yetkililer Dilediğin yerde izle seçeneceği olsun mu dediler. İnternet bağlantısı olmadığı için yapamayız dediler bende istememiştim.

Şimdi izlemek istiyorum fakat Digiturk'ü aradım aylık 9.90 istiyorlar. Başta ücretsiz demişlerdi. Anlamadım.

Konu hakkında bilgisi olan varmı?

• Normalde dilediğin yerde bu pakette 1 yıl ücretsiz ben açtırırken hiç bir şey sormadılar ben telden izliyorum dilediğin yerdeyi paketimde ne varsa açık sadece lig tv maçlarda kapalı 10 tl istiyorlar mh sana bunu demek istemiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    dilediğin yerde ücretli felan değil, ücretli olan mobil lig tv.

cihazla sadece film dizi youtube vs kullanırsın dini programlar hava durumu vs gibi birkaç gereksiz program daha var.

webden ise bildiğin digitürkplay aslında, yayın aynı yayın ligtv3ü vs izlersin paketinde varsa ama süperligi izleyemessin.

sana ücretsiz denilen bu kısaca.

lig maçları için 9,90 ödicen yoksa çifte üyelik gibi olur digitürk enayi değil. artı uyanık 9,90 ödesen bile webde maç izlerken cihazda izleyemessin. cihazda izlerken webde izleyemessin. arayıp birini kapattırıcan maç anında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 13 Mayıs 2015; 3:49:27 >
  • artı, digiyi ara bak ücretsiz ethernet hattı döşüyorlar cihazı nete bağlamak için. kablosuz cihaz için ise 50tl felan isterler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.