Şimdi Ara

Next Minix HD (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: sercanserci

Bu cihazı usb wifi adaptör ile internete bağlamak istiyorum ama uyumlu olduğu standartları ya da akakçe de en ucuz olanını söyler misiniz?

Ralink 5370 2.4GHz USB WiFi Adaptör bu marka model almalısın fiyat sen araştırabilirsin

O cihaz ile aynı standartları destekleyen birsuru wifi adapter var neden railink 5370 hocam diğerleri uyumsuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @albea05 ;
    mesaj attım.
  • quote:

quote:

quote:

Bu cihazı usb wifi adaptör ile internete bağlamak istiyorum ama uyumlu olduğu standartları ya da akakçe de en ucuz olanını söyler misiniz?

Ralink 5370 2.4GHz USB WiFi Adaptör bu marka model almalısın fiyat sen araştırabilirsin

O cihaz ile aynı standartları destekleyen birsuru wifi adapter var neden railink 5370 hocam diğerleri uyumsuz mu?

evet tak çalıştır cihaz olacak bende inca marka var mesela takıyorum işe yarmıyor çünkü chipseti illa çalıştırmak için driver istiyor realtak chip i var

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet tak çalıştır cihaz olacak bende inca marka var mesela takıyorum işe yarmıyor çünkü chipseti illa çalıştırmak için driver istiyor realtak chip i var

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için tak çalıştır uyumlu olanlara bakayım ben

• Arkadaşlar bu linkteki cihazın (SKYBOX M3) Türkiye'de satışı yok fakat yabancı forumlarda birçok olumlu yorum okudum. Her yerde övülerek bahsediliyor ve sanırım çok satılan bir receiver, oldukça da küçük ve kibar görünüyor.. Cihaz özelliklerine bakarak Next Minix HD ile karşılaştırdığınız zaman hangisi üstündür dersiniz?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 21 Ocak 2013; 14:23:28 >
  • quote:

quote:

next bayisinden istanbul-cevizlibağ 25 tl ye aldım. black var bende youtubda 1080 p full hd videolarda devamlı takılıyor

modemle arada 1 duvar var sol 20 mgbt fiber hız var ama nafile devamlı takılıyor.

tahminimce n sınıfı değil 150 mgbt desteklemiyor..

1080p video takılmasız izleyen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempiternal

Arkadaslar, mavi renkli olanini kullaniyorum. Yaklasik 10 m den kumanfa cekmiyor. Aldigim gunden beri boyle. Kumanda anca 5 metre mesafeden algiliyor. Sizlerde boyle hir problem var mi? Yoksa benim cihaz mi sorunlu?

+1

ayni sorunu yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazınızın gözünde problem olabilir 7 metrden kumandayı ters çevirsen daha alır
  • ip tv görüntüleri varmı arkadaş yukarıda çokgüzel resimler paylaşmış varsa paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Arkadaşlar bu linkteki cihazın (SKYBOX M3) Türkiye'de satışı yok fakat yabancı forumlarda birçok olumlu yorum okudum. Her yerde övülerek bahsediliyor ve sanırım çok satılan bir receiver, oldukça da küçük ve kibar görünüyor.. Cihaz özelliklerine bakarak Next Minix HD ile karşılaştırdığınız zaman hangisi üstündür dersiniz?..

Bir fikri olan hiçbir arkadaş yok mu?..

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Son çıkan mavi renkli Next mini hd alıcısı bazı donanımsal sorunlar giderilmiş olanı diyorlar... Bu doğru mu?

Next Minix HD

evet ben tiger almıştım sürekli kitlenme ve benzeri sorunları vardı,next ile görüştüm 30 lira fark ile tigeri geri alıp minix hd mavi verdiler ve cihaz sorunsuz çalışıyor sadece turksat üzerinde bayağı şifreli kanal var bunları acaba nasıl izleriz şimdi onu araştırıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

hatta cebit fuarına gidip next standında adamlarla bayağı tartıştım müdürleri ile ve tigerın sorunlu bir cihaz olduğunu kabul ettiler.bana bir tane 2013 ajanda hediye ettiler.:) şimdilik minix HD fena değil bakalım sonra neler olur.

ntvspor kanalını nextdestek sitesinden indirdiğim minik bir dosya ile usb ile yükleyerek açtım sorunsuz izliyorum.ayrıca uydu üzerinden güncelleme sistemide çalışıyor sorun yok bilginize.sadece bir hdd bağlayıp kayıt yapmadım en son onu deniyecem bakalım neler olacak.en son olarak free internet üzerinden livetv hizmeti varmış onuda incelemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 22 Ocak 2013; 15:02:37 >

• yorumlar cihazın iyi olduğu yönünde. d-smart 24 ay taahhütle 300 liraya geliyor hd receiverla beraber sadece tv izlemekle işi olan birine yani kayıt vs. onlarla işim yok. usbden filmleri vs. zaten televizyon oynatıyor. bu şartlar altındahangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayzerSozze -- 22 Ocak 2013; 22:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayzerSozze

yorumlar cihazın iyi olduğu yönünde. d-smart 24 ay taahhütle 300 liraya geliyor hd receiverla beraber sadece tv izlemekle işi olan birine yani kayıt vs. onlarla işim yok. usbden filmleri vs. zaten televizyon oynatıyor. bu şartlar altındahangisini önerirsiniz?

tabikide dsmart ama paketlerinide al değer verdiğin paraya
  • next minix çok dandik
    1-hd görüntüde 106 büyük ekranda arkada sanki görüntü yırtılmış gibi arkada beyaz beyaz noktalar çıkıyor çok başarısız bir ürün
    herhalde kendileride begenmiyor 1 sene olmadan 4 model degiştiler hala kalite sıfır ..

2- hatası lcd açılınca tv otomatik algılamıyor
    3- ses şiddeti donanımsalmıdır nedir çok kısık çıkıyor !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

next minix çok dandik
    1-hd görüntüde 106 büyük ekranda arkada sanki görüntü yırtılmış gibi arkada beyaz beyaz noktalar çıkıyor çok başarısız bir ürün
    herhalde kendileride begenmiyor 1 sene olmadan 4 model degiştiler hala kalite sıfır ..

2- hatası lcd açılınca tv otomatik algılamıyor
    3- ses şiddeti donanımsalmıdır nedir çok kısık çıkıyor !!

kullandığın tv nedir otomatik algilamamsı senin tvden kaynaklanır tvnin ayarlarını tam öğrenmelisin ses şişdedi kısık olmasıda senin tv ne bağlıdır yani iş tek bu cihazda deil bende 42lw4500 dediğin sorunların hiçbiri yok
  • quote:

quote:

yorumlar cihazın iyi olduğu yönünde. d-smart 24 ay taahhütle 300 liraya geliyor hd receiverla beraber sadece tv izlemekle işi olan birine yani kayıt vs. onlarla işim yok. usbden filmleri vs. zaten televizyon oynatıyor. bu şartlar altındahangisini önerirsiniz?

teşekkürler. fakat ille de mini uydu alıcısı olsun diyor evdekiler. büyüğünü koycak yer yokmuş. mini hd uydu alıcıları içinde next minix'i önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayzerSozze -- 23 Ocak 2013; 2:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvirtuous

Ben mi bulamadım, yoksa gerçekten bu ürünle ilgili forumumuzda konu başlığı yok mu? :)

Ya da yoksa bu konuyla ilgili bilmediğim bir durum mu var? :)

Ürünü geçen gün aldım.. HD yayinlarla ilgili sorunlarim var da, bir şeyler sormak istiyorum, kullanan var mı beyler?

bu uydu işinden anlamam (kanal ekleyip çıkarmaktan başka) şimdi bu uyduyu aldım atv hd star hd falan bütün kanalların hd si doğrudan geliyo dimi
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler. fakat ille de mini uydu alıcısı olsun diyor evdekiler. büyüğünü koycak yer yokmuş. mini hd uydu alıcıları içinde next minix'i önerir misiniz?

next tabikide tavsiye ederim hiçbir sorunu yok sadece biraz kanal geçişi yavaş 2 3 sn geç geçiyor o dakar başka bi sorun yok yani tv nin marka modeline bağlı olarak kalite gösterir yani yukardaki gibi beyaz noktalar çıkıyormuş falan onlar uydu alıcısı ile alaka lı deil tv ile lg veya samsung sa süper bi sonuç alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: mrvirtuous

Ben mi bulamadım, yoksa gerçekten bu ürünle ilgili forumumuzda konu başlığı yok mu? :)

Ya da yoksa bu konuyla ilgili bilmediğim bir durum mu var? :)

Ürünü geçen gün aldım.. HD yayinlarla ilgili sorunlarim var da, bir şeyler sormak istiyorum, kullanan var mı beyler?

bu uydu işinden anlamam (kanal ekleyip çıkarmaktan başka) şimdi bu uyduyu aldım atv hd star hd falan bütün kanalların hd si doğrudan geliyo dimi

6 tane free hd kanal haricinde başka bişey gelmez bukadar kanald hd star hd yi izlemek için dsmart lazım oda bu alıcıda çalışmaz modül girişi yok.

• Arkadaşlar mavi minix hd ile sorunum devam ediyor yardım lütfen; ıp yenile dediğimde cihaz süreli reset atıyor...

1-modemi resetledim
    2-eski yazılım yükledim
    3-fabrika ayarlarına döndüm
    4-manuel ıp girdim,

fakat sorun yine aynı. yardımlarınızı bekliyorum,yoksa bana servis yolu görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.