Şimdi Ara

Next Minix HD (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nextin bir modelini test yapma imkanım oldu, Türkiyede cihaza nerdeyse Aşk şiirleri yazulacak o kadar İnsanlar anlatıyorlardı, İstanbuldan Arkadaşım için biraz sayfları okumuştum, Adamcağızda almış elbetteki aynı gün iade etmiş!

Cihazı test ettiğimde, abartı sanmayın fakat ciddi şekilde sinirlerinize hakim olmalısınız, kumandası yüzünden tırnağın 1 gun ağrdı tahta gibi birşey ve algılaması bir o kadar kötü!

Görüntü kalitesi ise yanı şekilde HD yayınlara bakıyorum, inanın 40 taneden fazla HD kanalı tek tek kontrol ettim nerdeyse tamamında farklı görüntü sunuyor, SD yayınlarda tek kelmeyle vasat ve fiyatıda tuaf şekilde 150 liraların üstünde !

Aranızda abartıyorsun diyenler olabilir resimde ekleyebilirim!

Arkadaşlar dikkatimi çekiyor sizler neden e bay üzerinden almıyorsunuz?

30 Euroya satılıyor bu cihazlar, üstelikte full kutu olarak anteni ıvırı zıvırı dahil, 100 euroya kadar gümrük yok ürün kapaınıza kadarda gelir yada postaneden gider alırsınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 13 Eylül 2013; 20:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

hangi next mini cihazı almalıyım ısınma kopma donma problemi olnayan cihaz hangisi??
    şimdiden teşekkürler

Isınma donma gibi bir problem yok ama kanal geçişleri çok yavaş.

next minix almada ne alırsan al..bi işe yaramaz bu cihaz...günde en az 3 kez kendi kendini resetliyor...youtube b. hiç düzgün çalıştığımı hatırlamıyorum...çok ısınıyor...kutusunda yazan pekçok şey göz boyamaamaçlı...parana yazık edersın...git 100 tl. fazla ver adam gibi cihaz al kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

cool modelini alın. izleyebilirsiniz. ancak azeri kanalları türksattan ayrılıp azersata geçti.
    biss key girme ekleme değiştirme mevcut. menüler basit ve anlaşılır.
    hd 1080p desteği var.
    Fenerbahçenin geçen haftaki maçını bu alıcı ile rustavi 2 kanalından izledim (türksat).

HD'de izlenebiliyor mu maçlar ?

kanal hd ise izlenir tabii ki.
    örneğin TRT HD kanalında bundesliga maçlarını hd izlemek mümkün.
    trt1hd için de geçerli.

IP TV ve CCAM ile ilgili bir çok sorundan bahsediyorlar , wifi sorunları , kanal geçişleri falan diyorlar. Bunlar ne durumda hocam sizde ?

hocam normalde lg smart tv izliyorum.
    next minix diğer odadaki 32inç seg tvye bağlı.
    o yüzden onda internet yok.
    ama kanal geçişi hızlı diyebilirim.

ben bizat cccamdenedim maalesef berbat...donuyor takılıyor cihaz resetliyor kendini...ayrıca 5.1 ses destegi de yokbilginize sunulur hocam...

• Daha 1 hafta önce aldığım full hd 3d Lg LA426130 LED TV'me hd uydu almam gerekiyordu.Gidip bir hata yaptım 140 tlye nex minix hd(cool) aldım dün akşam.Kurdum güncellemesini taratmasını yaptırdım.Açıldı çalıştı ama 30 dakkada bir yada ne zaman olacağı belli olmuyor ekran gidiyor yada mavi çizgiler falan oluyor.Lanet olsun böyle dandik bir cihazı aldığıma! Sorun benim kurulumumdamı yoksa ciddi anlamda cihaz sorunlumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 21 Eylül 2013; 14:04:47 >
  • ben minix in mavi olan modelini gidip aldım. her açılışında güncelleme istiyordu uydudan güncellemede hep hata veriyordu internetten kendi orjinal sitesinden usb ye güncellemesini indirip yükledim cihaz sonra kapandı , kapanış o kapanış. next in forum sitelerinde baktım herkes bu sorundan muzdarip. sonra biraz daha araştırıp gördümki 3.5mm lik jack ı kesicekmişizde kendimizi onla rs232 denilen bir com port kablosu yaratıcakmışız da öyle sürüm atıcakmışız. hadi dedik para verdik bari yapalım cihaz boşa gitmesin bu devirde 200 tl az para değil. yaptık bu seferde yazılım atılmıyor. cihazı şimdi geri göndericem büyük bi ihtimalle kıllık yapıp değiştirmicekler. yani uzun lafın kısası bence almayın arkadaşlar mavi olanını özellikle. pembe nasıldır bilemem yada sonradan çıkarılan siyah nasıldır bilemem..
  • bende pembesi var ve şikayet edilen sorunların hiçbirini yaşamadım.
    internet kablosunu taktığımda hotbirdte açılan şifreliler açılıyor.
    cccam ve server paylaşımı denemem bile, iş değil çünkü.
  • cihazı ilk aldığımda yaklaşık 2 sene önce kanal yedek dosyası almıştım cihazı güncelledikten sonra kanal listesini yüklüyordum ama son güncellemeden sonra channels.udb dosyasını tanımıyor tekrar kanal sıralamak mı gerekiyor
  • arkadaşlar next combo aldım. wifi bağladım ama maalesef menüde çıkmadı. gizli bir kodu mu var acaba
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    eh dvbt2 alıcısı da varmış inanmıyorum
  • bende pembesi var 2 yıl oldu alalı en ufak sorununu yaşamadım. her turlu guncellemesını usb atıp yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orçun_CRZ02

Arkadaşlar merhaba;
    Geçen günkü vatan indiriminden panasonic full hd ne plazma tv aldım kısmetse yarın elimde olacak.Uydu alıcı araştırırken nextin bu modeli dikkatimi çekti. Semtimizdeki uyducu abimiz 270 tl fiyat verdi muhattabımız belli olsun diye 20-30 tl fazladan para vermeyi gözden çıkardım.
    Bugüne kadar digiturkten başka birşey kullanmadığım için uydu konusunda çok fazla bir bilgim yok.Merak ettiğim bir kaç şey var yardımcı olursanız sevinirim.
    Öncelikle tv yi işyerime kuracağım için duvar aparatı kullanacağım kablo kirliliği olmaması için bu mini reciever uygun bir seçimn gibi görünüyor.
    İşyerinde kablosuz internet mevcut nextin YE 11G wi-fi aparatıyla ethernet problemini çözüyorum araştırdığım kadarıyla.Ancak uydu alıcısında internetin nasıl bir fonksiyonu olduğunu bilmiyorum ,reciever'a internet bağlantısı nedir ne işe yarar,hangi özellikleri vardır?
    Server dediğimiz olay nedir nasıl üye olunur?
    Full hd tv+hd reciever tamamda türksat uydusunda bildiğim kadarıyla izleyebileceğim 2-3 adet hd yayın varmış.Daha fazla hd kanal için çanakmı eklemem gerekiyor yada program mı yüklüyoruz?
    Şİfreli kanalları izlemek için ne yapmam gerekiyor?
    Son olarakta Next Minix HD ürün olarak doğru bir seçim midir sizce?
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sadece şunu derim. Bu cihazdan uzak durun...

• Birisi Allah rızası için next minix hd'de national geographic, animal planet gibi kanalları nasıl izleyebileceğimi söyleyebilir mi? :/ hakaninan26@hotmail.com
    Şimdiden Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marbling26

Birisi Allah rızası için next minix hd'de national geographic, animal planet gibi kanalları nasıl izleyebileceğimi söyleyebilir mi? :/ hakaninan26@hotmail.com
    Şimdiden Allah razı olsun.

hotbirt yada astra uydusuna bakan canak olmali sonra cihazi inernete baglamalisiniz cihazda yuklu gelen (free shareyi )aktif edince bu kanallar ve daha fazlasi acilir free share yoksa normalde var ama ozamanda cccam server satin almalisiniz yada internete baglanip antene gerek duymadan iptv uzerindende izleye bilirsin nexttin kendi sitesinde hazir iptv linkleri var bu kanallarin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 0534 -- 21 Ekim 2013; 22:05:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet 0534 M kullanıcısına yanıt
    kardeşim Allah razı olsun anlatmışsın da ben pek anlamadım. national geographic türksat'ta yok mu ki? cihazı internete nasıl bağlayacaz free share ne :S amanın ben hiç bir şey bilmiyormuşummmmm
  • turksatta varda izleyemessin ancak diger uydulardakini izlersin cihaza internete baglamak icin wifi aparati almalisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: marbling26

kardeşim Allah razı olsun anlatmışsın da ben pek anlamadım. national geographic türksat'ta yok mu ki? cihazı internete nasıl bağlayacaz free share ne :S amanın ben hiç bir şey bilmiyormuşummmmm

nat geo, discovery, animal planet gibi kanalları izlemek için digitürk veya dsmarta üye olmalısın.
    mehmet kardeş evde kablosuz internet var zaten.
  • cihaz tam olarak hangi modeli cunki bazi modellerde eternet girisi varken bazi modellerde usb den wifi aparatiyla internete baglaniyor minixsin 10 tane modeli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 0534 -- 21 Ekim 2013; 22:37:34 >
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Black.html cihaz bu
  • eternet girisi yok wifi aparati almaniz lazim ancak oyle internete baglanir cihazda hediye freeshare server var server almaniza gerek yok

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.