Şimdi Ara

Next Minix HD (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modül girişi olmadığı için d-smart modül kullanılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Modül girişi olmadığı için d-smart modül kullanılamaz.

teşekkür ederim cevap için hocam.

modül girişli ve hd sorunsuz kullanabilecegim en ucuz reciever nedir peki ?
  • Ucuzluğunu bilemem ama,çok karışık olmayan Atlanta Hdbox kullanıyorum ben.
  • pahalıymış hocam o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

arkadaşlar bu minilerden hangisi alınır??? 3-4 tane modeli var piyasada

lütfen arkadaşlar uyducu getireceğim eve bugun akşam
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu minilerden hangisi alınır??? 3-4 tane modeli var piyasada

lütfen arkadaşlar uyducu getireceğim eve bugun akşam

Mavi ve pembe renkli olan mini hd serilerini tavsiye etmem kullanıyorum kanal geçişleri çok yavaş bir de yayınları tam kalitesine göre izlemek için menüde alıcıyı kaynaktan alıcı olarak seçiyoruz sonrasında ise hd kanallardan normal kanallara geçerken veya normal kanaldan hd kanala geçerken en az 3-4 saniye beklemek zorunda kalıyoruz. Ama yeni çıkan next mini hd black nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

arkadaşlar merhabalar uzun zamandır mini uydu alıcısı araştırıyorum ama çok kararsız kaldım next minix hd cool nasıl bir cihazdır bilgi verebilirmisiniz kanal geçişleri sd kalitesi nasıldır ?

arkadaşlar cevap bekl,yorum hala karar veremedim ürünler nasıldır hangisini önerirsiniz
  • cıhaz her yönüyle test ediyoruyorum mükemmel 1000 liralık hd cıhaz alcagınıza bu cıhazı alın ve her özelliginden yayarlanın . emin olun paranızı çöpe atmamış olursunuz. . IP tv tut ccam e kadar herşey çok iyi. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

cıhaz her yönüyle test ediyoruyorum mükemmel 1000 liralık hd cıhaz alcagınıza bu cıhazı alın ve her özelliginden yayarlanın . emin olun paranızı çöpe atmamış olursunuz. . IP tv tut ccam e kadar herşey çok iyi. tavsiye ederim.

hangi modeli hocam pembe/mavi cool veya black ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

cıhaz her yönüyle test ediyoruyorum mükemmel 1000 liralık hd cıhaz alcagınıza bu cıhazı alın ve her özelliginden yayarlanın . emin olun paranızı çöpe atmamış olursunuz. . IP tv tut ccam e kadar herşey çok iyi. tavsiye ederim.

hangi modeli hocam pembe/mavi cool veya black ?

mavi
  • Mavi veya pembe olan modelleri aynı özellikte, diğerleri daha düşük özellikte diye biliyorum. Pembe modeli yaklaşık 1,5 yıldır kullaniyorum. Gayet özellikli bir cihaz. Benim en begendigim yönü sürekli guncellenerek yeni özelliklere kavuşması. Dün yeni versiyon yukledim. Menüler falan harika olmuş. Görüntü kalitesi de iyileşmiş. Son zamanlarda görüntüde karelesme piksellesme oluyordu guncellemeyle düzeldi. BiSs yayınlari cozebilmesi de güzel bir özellik. Yine alacak olsam bu cihazı alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende yazılımı güncelledim, daha önceden HD kanallar hasbel kaeder biraz çekiyordu, arada karıncalanmamı dersiniz ne dersiniz dalgalanma donma oluyordu, şimdi ise trt hd bile düzgün gözükmüyor. Neden böyle oluyor yaa fikri olan varmı?? Bu cihazı kullanan diğer arkadaşlar hd kanalları nasıl izliyor? Ekstra bi ayarmı yapmak gerek yaaa :(((
  • 8 9 ay oldu pembeden kullanıyoruz sorun yok zaten daha öncede konuda mejaslarin var sorununuz olursa yardımcı olabilrim
  • arkadaşlar hersey güzelde ben mkv formatındaki filme altyazı gömdüm next minixe takınca altyazı görünmüyor.görünmesini nasıl sağlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty61

Arkadaşlar bende yazılımı güncelledim, daha önceden HD kanallar hasbel kaeder biraz çekiyordu, arada karıncalanmamı dersiniz ne dersiniz dalgalanma donma oluyordu, şimdi ise trt hd bile düzgün gözükmüyor. Neden böyle oluyor yaa fikri olan varmı?? Bu cihazı kullanan diğer arkadaşlar hd kanalları nasıl izliyor? Ekstra bi ayarmı yapmak gerek yaaa :(((

bu en son güncellemeden sonra,
    aynı sıkıntı bende de oldu.

görüntü "kaynaktan" idi,

görüntüyü "tv" den yaptım. biraz da olsa dalgalanma titreme gitti.

bir dene istersen.
  • arkadaşlar n11.com 200 tl alışverişe 50 tl indirim yapıyor.uydu alıcısı ihitiyacım var linktekilerin hangisini tavsiye edersiniz ? bisskey girilmesi şart

http://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=next+minix
    özellikle bu next minix cool hakkında bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

arkadaşlar n11.com 200 tl alışverişe 50 tl indirim yapıyor.uydu alıcısı ihitiyacım var linktekilerin hangisini tavsiye edersiniz ? bisskey girilmesi şart

cool bende var. tüm yazılımları kanal listesi kanal dizilimleri filan hepsi kendiğinden ayarlanmış halde çıktı kutudan.
    hatta kanalların bissleri bile girilmişti.
    sadece emuyu aktif ettim bissli yayınlar açıldı.

hatta uydudan kendi kendini de güncelledi bir kez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

arkadaşlar n11.com 200 tl alışverişe 50 tl indirim yapıyor.uydu alıcısı ihitiyacım var linktekilerin hangisini tavsiye edersiniz ? bisskey girilmesi şart

cool bende var. tüm yazılımları kanal listesi kanal dizilimleri filan hepsi kendiğinden ayarlanmış halde çıktı kutudan.

hocam fiyatı gördünüz tavsiy edermisiniz ? yanılmıyorsam wifi il bağlantı özelliğide var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

hocam fiyatı gördünüz tavsiy edermisiniz ? yanılmıyorsam wifi il bağlantı özelliğide var

fiyat iyi tavsiye ederim.
    internet özelliğini denemedim.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    herkese selamlar.ben cool olanından aldım.aldığım fiyat 154 tl/10 şeklinde.takar takmaz uydudan güncelleme var dedi.ben de ok. dedim. güncellemeyi yaptı.Şu an bütün kanallar gayet güzel.kanal gecişi gayet iyi 1 sn den az.bazı arkadaşlar 2 sn demiş katılmıyorum.cool da öyle bir şey yok.olumsuz yapılan yorumların hiçbirini yaşamadım. cihazın hiçbir sorunu yok.görüntüler çok net.sd yayın kalitesi iyi .(ben de plazma var).Hiremco alacaktım ama konuştuğum uyducular ve internet araştırmam next cool yönünde olmuştur.hatta alırken avrupadan gelmiş bir turist bir kağıda yazıp getirmiş next cool istiyorum diye şahit oldum.avrupada da tutulan bir cihazmış. tavsiye ederim.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.