Şimdi Ara

Next Minix HD (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: monsterazor

Arkadaşlar Minix HD Siyah siparişi vereceğim ama basit bir sorum olacak.

Cihazın kutu içeriğinde cihazı bağlamak adına HDMI kablosu geliyor olmalı bildiğim kadarıyla. Bu kablonun uzunluğu kaç cm'dir acaba ?
    Çünkü uydu kablosu biraz kısa ve ek yapmak istemiyorum ona göre olmazsa bir HDMI kablo alacağım.

Kablo uzunluğu çok kısa ve cihaza bağlı (10 cm) civarı. Ek kablo alacaksanda cihazın hdmi' ının uzatman gerekecek bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinz

quote:

Cihazın kutu içeriğinde cihazı bağlamak adına HDMI kablosu geliyor olmalı bildiğim kadarıyla. Bu kablonun uzunluğu kaç cm'dir acaba ?
    Çünkü uydu kablosu biraz kısa ve ek yapmak istemiyorum ona göre olmazsa bir HDMI kablo alacağım.

Kablo uzunluğu çok kısa ve cihaza bağlı (10 cm) civarı. Ek kablo alacaksanda cihazın hdmi' ının uzatman gerekecek bilgin olsun.

Galiba bu Minix HD'lerde bir kaç model var. Benim dediğim modelde kablo cihaza bağlı değildi siyah olan modelde yani. Ancak mavi ve pembe renkli modellerde dediğiniz gibi olması lazım. Sizinkisi siyah renk midir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: einsteinz

quote:

Galiba bu Minix HD'lerde bir kaç model var. Benim dediğim modelde kablo cihaza bağlı değildi siyah olan modelde yani. Ancak mavi ve pembe renkli modellerde dediğiniz gibi olması lazım. Sizinkisi siyah renk midir ?

Piyasaya ilk çıkan model olan pembe renklisinden.

• arkadaşlar ip tv kullanan var mı ?

güzel bir listesi olan varsa paylaşabilir mi ??
  • Arkadaşlar Minix Cool ile normal minix lerin(mavi pembe olamlar) ne farkı var hangisi daha iyi?

• MERHABA ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BEN NEXT MİNİX HD PEMBE UYDU ALICISI ALDIM FAKAT İNTERNETE YANİ YOUTUBE YE GİRİŞ YAPTIGIMDA NETWORK ERROR HATASI VERİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzn.sahin

MERHABA ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BEN NEXT MİNİX HD PEMBE UYDU ALICISI ALDIM FAKAT İNTERNETE YANİ YOUTUBE YE GİRİŞ YAPTIGIMDA NETWORK ERROR HATASI VERİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

internet gelmiyor gelen kabloyu kontrol et yada bağlantıyı kontrol et bağlantının olduğuna emin isen olmuyorsa müşteri hizmetlerini ara oradan yardımcı olurlar sana

+90 (216) 592 98 00 - 444 3 666
  • minix hdmi 1.4 desteklimidir bilen var mı?
  • VARMI YENİ BİŞEYLER :)
  • çinden getirmedik gittik güncellemesi var diye next aldık, ne güncelleme ne destek pişman oldum aldığıma. kazığı yedik derinden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

çinden getirmedik gittik güncellemesi var diye next aldık, ne güncelleme ne destek pişman oldum aldığıma. kazığı yedik derinden...

hiç mi bakmıyosunuz sitesine sürekli güncelleme çıkarıyolar
    ayrıca next kullanıcılarına özel bi forum sitesi de var orada her türlü desteği alabilirsiniz.
  • bende bugün aldım 175 tl ye :D cihaz gerçekten iyi hd kanalları çok canlı gösteriyor ama bi sorunum var ses sorunu kanaldan başka bi kanala geçince ses sorunu var şöle oluyor ses 2 sn ye gidiyor 2 sn geliyor böle 5-6 defa tekrarlıyor acaba hdmı kablodanmı yapıyor vede cihaz aşırı ısınıyor :)
  • beyler bu kayıt olayında sadece TS formatında mı kayıt şansımız var o şekilde boyutlar çok büyük oluyor çözümü var mı?
  • Arkadaşlar bende PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA tv ye bunu almayı planlıyorum.

black i çıkmış son model olarak, teknosa da 199 tl ye.

ancak aklımda sorunlar oluştu tüm yorumları okuduğumda, büyü ekranlı tv lerde sıkıntı yarattığına işaretler var.
    ve
    200 tl yi çöpe atmayı da pekçe istememekteyim.

200 tl civarı bu üründen daha iyi bir ürün bulma durumum var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabde

Arkadaşlar bende PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA tv ye bunu almayı planlıyorum.

ancak aklımda sorunlar oluştu tüm yorumları okuduğumda, büyü ekranlı tv lerde sıkıntı yarattığına işaretler var.
    ve

dostum black sakın sakın alma hele o fiyata dahili wireless ve adsl portu yok sen sadece usbden wireless aparatıyla internete bağlanabilirsin

içinde dahili wirelessı olan modeli next minix hd cool karaköy yducularcaddesinde 165 tl civarıydı black çok çok daha ucuzdur orda 3 ay önce sormuştum
  • sanırım herkes memnun bu minikten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

quote:

Orijinalden alıntı: kabde

Arkadaşlar bende PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA tv ye bunu almayı planlıyorum.

ve

dostum black sakın sakın alma hele o fiyata dahili wireless ve adsl portu yok sen sadece usbden wireless aparatıyla internete bağlanabilirsin

içinde dahili wirelessı olan modeli next minix hd cool karaköy yducularcaddesinde 165 tl civarıydı black çok çok daha ucuzdur orda 3 ay önce sormuştum

peki diğeri işimizi görecek midir ?
    yoksa farklı bir marka/model mi denemelityim ?

• arkadaslar herkese ıyı aksamlar...bugun teknosadan minix hd cool uydu alıcısı aldım ve tv ye bagladım..ama bu cıhaz hakkında hıc bısey bılmıyorum...mesela yotube ye nasıl gırılır.. ve( tp link TL WN722N) wireless adaptor uygunmudur ınternete baglamak ıcın..bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler...
  • Hangi mini hd iyi. Cool mu black mi yoksa sunny 14850 mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.