Şimdi Ara

Next Minix HD (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Bugün yeni yazılım çıkmış. Henüz güncellemedim. Bakalım görelim.

güncelleyip 1 2 ss atarasan ve nasıl olduğuna dair biraz yorum yaparsan sevinirim şuankinden memnunum sıkıntı yok şimdi yükledimi sıkıntı çekmeyeyim

güncelleme notlarını buldum

Uydu / TP Listesi güncellendi.
    Kanal Listesi güncellendi.
    Youtube düzeltildi.
    Kanal taşıma düzeltildi.

Son güncelleme uyduda var mı?

Eve daha yeni geldim. Tv'yi hiç açmadım. Direkt bilgisayarın başına geçtim. Artık yarın uğraşırım. (Fırsat bulursam)

Bana Next&NextStar Kullanıcılarına Özel Forum:http://www.next.web.tr 'den e-mail geldi. Güncelleme orada var.

Bende son halinden memnundum. Deneyip göreceğiz.

• Yeni yazılım

22.03.2013 Yazılım Notları:

- Medya oynatıcıda altyazı düzeltildi.
    - Biss girişine klavye eklendi.
    - MDU4 desteği düzeltildi.
    - Kanal listesinde sayısal tuşlarla kanal çağırma düzenlendi.
  • elle frekans nasıl giriyoruz real madrid galatasaray maçı rahe ferda kanalında verilecekmiş ama benim kanal listemde bu kanal çıkmıyor frekansını buldum ama girmeyi bilmiyorum kanal aratıp kanal sıralamamı da bozmak istemiyorum yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar bende uydu cahili biriyim sorum olacak sizlere

1.Hd mini uydu alıcısı almayı düşünüyorum fiyat sınırı 200 250 olabilir.
    2.Uydu yayınlarını izleyebilmek için uydunun ucundaki Lnb ninde hd uyumlu olamasımı gerekiyor.

şimdilik bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

arkadaşlar bende uydu cahili biriyim sorum olacak sizlere

2.Uydu yayınlarını izleyebilmek için uydunun ucundaki Lnb ninde hd uyumlu olamasımı gerekiyor.

şimdilik bu kadar...

1.bu cihaz alabilirsin pek bi sorunu yok sadece kanal geçişleri 1 2 sn geç
    3.hayır uydu alıcısı hd uyumlu olması lazım ve hdmi çıkış olması lazım ve tvnizdede hdmi girişi olması lazım
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende uydu cahili biriyim sorum olacak sizlere

şimdilik bu kadar...

1.bu cihaz alabilirsin pek bi sorunu yok sadece kanal geçişleri 1 2 sn geç
    3.hayır uydu alıcısı hd uyumlu olması lazım ve hdmi çıkış olması lazım ve tvnizdede hdmi girişi olması lazım

Alıntıları Göster
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_yzc -- 1 Nisan 2013; 19:29:59 >

• hd lnb - hd çanak - hd çanak anten kablosu diye bir şey YOKTUR
    Üzerlerinde hd yazsa bile..
  • arkadaşlar ben al farda tv izlemek istiyorum mınıx hd kullanıyorum tek çanak şifre kırma yolu var mı
  • sadece bıss girilir diye biliyorum bu cihazda ..varsa böyle bişiy bizde öğrenmiş oluruz
  • quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMYRN1A -- 5 Nisan 2013; 20:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMYRN1A

edit

Alıntıları Göster
    Freeshare nimetinden faydalanmak isteyenler TPLink WN727 ver3.2 WiFi adaptor'ünü kullanabilirler. Bugün denedim mavi menülü yazılımla kusursuz çalışıyor. Hotbird'deki HD kanalların görüntüsüne hayran kaldım. D-Smart'la falan uzaktan yakından ilgisi yok. D-Smart HD ise, Hotbird'deki HD kanallar ne oluyor merak ediyorum! D-Smartın yanında 4K kalıyorlar!
  • quote:

edit

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMYRN1A -- 5 Nisan 2013; 20:25:52 >
  • Next Minix Full HD Black usb'den yazılım yükledim uydu kapandı bir daha acılmıyor açık görünüyor ama tvye görüntü vermiyor tv bağlı cihaz yok diyor yardım istiyorum lütfenn
  • quote:

Freeshare nimetinden faydalanmak isteyenler TPLink WN727 ver3.2 WiFi adaptor'ünü kullanabilirler. Bugün denedim mavi menülü yazılımla kusursuz çalışıyor. Hotbird'deki HD kanalların görüntüsüne hayran kaldım. D-Smart'la falan uzaktan yakından ilgisi yok. D-Smart HD ise, Hotbird'deki HD kanallar ne oluyor merak ediyorum! D-Smartın yanında 4K kalıyorlar!

arkadaşım bende next in kendi ürünü olan wifi adaptörü var ancak evimdeki wifi ye bağlanmasına rağmen bir türlü yerel network ayarlarından dhcp açık yapıp ip yenile dediğim zaman dhcp kapalı ayarlandı diyerek internet bağantısına müsade etmiyor bu yüzden free share youtube ve diğer özellikleri kullanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: telsiz123

Arkadaşlar sonunda sorunumu kendim çözdüm,eğer aynı sorunu yaşayan olursa cevap burada.

mavi minix hd ıp almıyordu dolayısıyla internete bağlanmıyordu,üstüner cihaz kapanmaya gidiyordu.

çözüm;
    yerel network ayarlarından,ıp adresi ve diğer alttaki adresleri manuel 000.000.000.000 girip menüden çıkın,ana menüye gelin
    ana menüde iken cikazı kumanda tuşundan kapatıp,30 sn bekleyin ve tekrar açın,
    açılınca yerel network ayarlarına gelipiip yenile deyin,stp ip almıştır yazısı çıkacaktır.

ben bu şekilde çözdüm,bu problemin çözümü başka yerde yok,tam 2 ay uğraştım sonun yaptım.

hocam söylediğinizi ben de yaptım ancak hala dhcp kapalı ayarlandı uyarısı veriyor cihazım next minix hd black next in kendi wifi adaptörünü kullanıyorum yapamadım fre share youtube vb izleyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinesemih

Next Minix Full HD Black usb'den yazılım yükledim uydu kapandı bir daha acılmıyor açık görünüyor ama tvye görüntü vermiyor tv bağlı cihaz yok diyor yardım istiyorum lütfenn

rs çakı ile yazılım kople silinip yeniden yüklemek lazım bunun için bi uyducuya başvursan daha iyiolur yada garantiye gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanuba

quote:

arkadaşım bende next in kendi ürünü olan wifi adaptörü var ancak evimdeki wifi ye bağlanmasına rağmen bir türlü yerel network ayarlarından dhcp açık yapıp ip yenile dediğim zaman dhcp kapalı ayarlandı diyerek internet bağantısına müsade etmiyor bu yüzden free share youtube ve diğer özellikleri kullanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

modem le alakalı bişey o modem dhcp otomatik kabul ediyormu ona bakın yada dhcp siz kendiniz elle giriniz

• merhaba arkadaslar.Yeni aldıgımız cıhazın ayarlanmasında bır sorun var. Herhangıbır ayar yapmak ıstedıgımızde sureklı sıfre soruyor.Cıhaz sıfır alındı.Bıldıgım kadarıyla ebeveyın sıfresı 0000 olmalı ancak bunu yazınca kabul etmıyor.3329 sıfresınıde kabul etmıyor.Sızce sorun nedır nasıl cozulebılır.Tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fanuba

quote:

modem le alakalı bişey o modem dhcp otomatik kabul ediyormu ona bakın yada dhcp siz kendiniz elle giriniz

bu konularda pek bilgim yok elle gireceğim ıp ler örnek verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bcansu

merhaba arkadaslar.Yeni aldıgımız cıhazın ayarlanmasında bır sorun var. Herhangıbır ayar yapmak ıstedıgımızde sureklı sıfre soruyor.Cıhaz sıfır alındı.Bıldıgım kadarıyla ebeveyın sıfresı 0000 olmalı ancak bunu yazınca kabul etmıyor.3329 sıfresınıde kabul etmıyor.Sızce sorun nedır nasıl cozulebılır.Tesekkurler

bunu aldığınız yere sorun biz aldğımızda böyle yapmiştı şifre istemişdi ben de 1111 denedim girdi şifreyi önceden size satmadan programlayıp ayarlarını bozmasınlar diye şifre koyuyorlar
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.