Şimdi Ara

Next Minix HD (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fanuba

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SMYRN1A

Freeshare nimetinden faydalanmak isteyenler TPLink WN727 ver3.2 WiFi adaptor'ünü kullanabilirler. Bugün denedim mavi menülü yazılımla kusursuz çalışıyor. Hotbird'deki HD kanalların görüntüsüne hayran kaldım. D-Smart'la falan uzaktan yakından ilgisi yok. D-Smart HD ise, Hotbird'deki HD kanallar ne oluyor merak ediyorum! D-Smartın yanında 4K kalıyorlar!

arkadaşım bende next in kendi ürünü olan wifi adaptörü var ancak evimdeki wifi ye bağlanmasına rağmen bir türlü yerel network ayarlarından dhcp açık yapıp ip yenile dediğim zaman dhcp kapalı ayarlandı diyerek internet bağantısına müsade etmiyor bu yüzden free share youtube ve diğer özellikleri kullanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

modem le alakalı bişey o modem dhcp otomatik kabul ediyormu ona bakın yada dhcp siz kendiniz elle giriniz

bu konularda pek bilgim yok elle gireceğim ıp ler örnek verebilirmisiniz

modemin marka model ne bildiğim bişeyse yardım edeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcansu

merhaba arkadaslar.Yeni aldıgımız cıhazın ayarlanmasında bır sorun var. Herhangıbır ayar yapmak ıstedıgımızde sureklı sıfre soruyor.Cıhaz sıfır alındı.Bıldıgım kadarıyla ebeveyın sıfresı 0000 olmalı ancak bunu yazınca kabul etmıyor.3329 sıfresınıde kabul etmıyor.Sızce sorun nedır nasıl cozulebılır.Tesekkurler

bunu aldığınız yere sorun biz aldğımızda böyle yapmiştı şifre istemişdi ben de 1111 denedim girdi şifreyi önceden size satmadan programlayıp ayarlarını bozmasınlar diye şifre koyuyorlar

Tesekkur ederım yarın satıcıya sorarım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Freeshare nimetinden faydalanmak isteyenler TPLink WN727 ver3.2 WiFi adaptor'ünü kullanabilirler. Bugün denedim mavi menülü yazılımla kusursuz çalışıyor. Hotbird'deki HD kanalların görüntüsüne hayran kaldım. D-Smart'la falan uzaktan yakından ilgisi yok. D-Smart HD ise, Hotbird'deki HD kanallar ne oluyor merak ediyorum! D-Smartın yanında 4K kalıyorlar!

arkadaşım bende next in kendi ürünü olan wifi adaptörü var ancak evimdeki wifi ye bağlanmasına rağmen bir türlü yerel network ayarlarından dhcp açık yapıp ip yenile dediğim zaman dhcp kapalı ayarlandı diyerek internet bağantısına müsade etmiyor bu yüzden free share youtube ve diğer özellikleri kullanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

modem le alakalı bişey o modem dhcp otomatik kabul ediyormu ona bakın yada dhcp siz kendiniz elle giriniz

tp link td-w8101g adsl+modem router ,next minix hd black cihazın usb girişinede next YE-2-4 wifi takılı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tp link td-w8101g adsl+modem router ,next minix hd black cihazın usb girişinede next YE-2-4 wifi takılı

bu modem hakkında hiçbir bilgim yok sen modem konusuna bi konu aç cevap veren olur

• ilginiz için teşekkür ederim birde elle ip girin demiştiniz deneyebileceğim ip aralıkları verirseniz denemek istiyorum
  • quote:

ilginiz için teşekkür ederim birde elle ip girin demiştiniz deneyebileceğim ip aralıkları verirseniz denemek istiyorum

onu görmeden bilemem her modem ip farklı oluyor örnerk 168.198.1.1 var 192.198.1.2 var gibi gibi
  • quote:

quote:

ilginiz için teşekkür ederim birde elle ip girin demiştiniz deneyebileceğim ip aralıkları verirseniz denemek istiyorum

onu görmeden bilemem her modem ip farklı oluyor örnerk 168.198.1.1 var 192.198.1.2 var gibi gibi

ben modem arayüzüne 192.168.1.1 ile giriş yapıyorum fikir olması açısından
  • dün ....nosa'da 178 TL idi cool modeli, alan oldu mu? Ben kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX1

dün ....nosa'da 178 TL idi cool modeli, alan oldu mu? Ben kaçırdım

Yine aynı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m044010

arkadaşlar kanal geçiş hızı 2 saniye civarı demiş biri budoğrumudur
    eğer öyleyse neden onca kişi mükemmel hızlı diyor?

kafama tek takılan konu bu
    eğer kanal geçişleri 1 sn yada altındaysa satın almayı düşünüyorum

eğer öyle bi takıntık varsa ciddiyede alıyorsan sana tavsiyem bu cihazdan uzakdur paraya kıy linux işletim sistemli 800mhz bi cihaz al

ya onlarda çok hızlı değil, mesela dreambox dm800 vardı bozulduğu için zaten yeni arayışlara girdim, 1 sn. de falan geçiyor.
    bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz bir cihaz varmı?

aslında geçende komşumda vardı bi uydu alıcı botech ama hd olmayabilir tam bilmiyorum, kumandadan basılmasıyla kanalın değişmesi bir oluyor
    hayretler içinde kaldım aca hd olması farkedermi, hd lerin hepsi böylemi?

google'a aşağıdakini yazın acaba dediğiniz cihaz bu mu?

BOTECH en hızlı kanal geçişli 2 yıl garantili

• En son yazılıma güncellenmiş pembe Next Minix'i ethernet portundan kablo ile internete bağladım. RSS okuyabiliyorum. Fakat youtube videolarını oynatmıyor. Resimleri çıkan videoları açmaya çalışınca "Movie not found in serv" yazıyor. Neden böyle olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

quote:

Orijinalden alıntı: FX1

dün ....nosa'da 178 TL idi cool modeli, alan oldu mu? Ben kaçırdım

Yine aynı fiyat

http://www.sanalpazar.com/Next-Minix-Hd-Cool-Full-1080p-Mini-Uydu-Alicisi__isp7074872
    KArgo dahil 141 TL buradan birini komsuma iki tane aldım tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerx -- 18 Nisan 2013; 12:48:01 >

• yanlış yazılım atılmış.ya da fişi çekilmiş falan.bu gibi durumda tek çare servis
  • iyi fiyat gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacavdar

iyi fiyat gerçekten

http://www.dukkanim.net/default.asp?git=9&urun=7351#.

Aynı gonderıcının kendı sıtesınden bır tane de babam ıcın aldım. 139 TL kargo dahil.
  • arkadaşlar minix hd pembe youtubede 100 sayfadan fazla bulmuyor bir kaç gündü nedenini bilen varm şimdiden teşekkürler(ali akbayram)
  • Wifi adaptör kullanacak arkadaşlar için birkaç önerim var. 3 tane farklı marka Railink dahil adaptör denedim 3'ü de kopma yapıyor (Son yazılım ile siyah menülü olan). En son çözümü şöyle buldum ve rahatladım sonunda. TPLink WR-702N wireless router alıyorsunuz ve ethernet portundan bağlıyorsunuz. Kurulumu client modunda yapıp modem ayarlarını routera kaydediyorsunuz ve hiç kopma yaşamadan freeshare'i kullanıyorsunuz. Hotbird üzerindeki 100'ü aşkın şifreli HD kanalı seyredebilirsiniz bu sayede.
  • quote:

Wifi adaptör kullanacak arkadaşlar için birkaç önerim var. 3 tane farklı marka Railink dahil adaptör denedim 3'ü de kopma yapıyor (Son yazılım ile siyah menülü olan). En son çözümü şöyle buldum ve rahatladım sonunda. TPLink WR-702N wireless router alıyorsunuz ve ethernet portundan bağlıyorsunuz. Kurulumu client modunda yapıp modem ayarlarını routera kaydediyorsunuz ve hiç kopma yaşamadan freeshare'i kullanıyorsunuz. Hotbird üzerindeki 100'ü aşkın şifreli HD kanalı seyredebilirsiniz bu sayede.

pek anlamadım dediğinizi? Ben laptop'taki wifi'den dağıtmak istiyorum, uydu alıcısı içindehttp://www.gold.com.tr/logilink-wireless-n-150mbps-nano-usb-adaptor-rt5370-wl0084b_u bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürünü denediniz mi acaba sorunları varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Wifi adaptör kullanacak arkadaşlar için birkaç önerim var. 3 tane farklı marka Railink dahil adaptör denedim 3'ü de kopma yapıyor (Son yazılım ile siyah menülü olan). En son çözümü şöyle buldum ve rahatladım sonunda. TPLink WR-702N wireless router alıyorsunuz ve ethernet portundan bağlıyorsunuz. Kurulumu client modunda yapıp modem ayarlarını routera kaydediyorsunuz ve hiç kopma yaşamadan freeshare'i kullanıyorsunuz. Hotbird üzerindeki 100'ü aşkın şifreli HD kanalı seyredebilirsiniz bu sayede.

pek anlamadım dediğinizi? Ben laptop'taki wifi'den dağıtmak istiyorum, uydu alıcısı içindehttp://www.gold.com.tr/logilink-wireless-n-150mbps-nano-usb-adaptor-rt5370-wl0084b_u bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürünü denediniz mi acaba sorunları varmıdır?

Next Minix wireless konusunda sorunlu hiçbir wireless alıcısından verim alamazsınız. Ethernet girişi kesin çözüm. Kablo çekmek istemeyenler içinhttp://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WR702N bu ürünü tavsiye ediyorum. Kısaca kablosuz ethernet girişi diyebiliriz, ethernet girişi olan tüm cihazlara kablosuz internet sağlayablirsiniz. Ben bununla çözdüm en son bu freeserver olayını. Şuan Hotbird'de 100'ün üzerinde HD kanalı seyredebiliyorum. USB girişide boş kalıyor buarada onlada kayıt yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar Minix HD Siyah siparişi vereceğim ama basit bir sorum olacak.

Cihazın kutu içeriğinde cihazı bağlamak adına HDMI kablosu geliyor olmalı bildiğim kadarıyla. Bu kablonun uzunluğu kaç cm'dir acaba ?
    Çünkü uydu kablosu biraz kısa ve ek yapmak istemiyorum ona göre olmazsa bir HDMI kablo alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.