Şimdi Ara

Next Minix HD (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazım next minix hd black ,iptv kanallarını ekleme nasıl yapılıyor bilen varmı
  • usb ile takığım filmi izlerken çözünlürlük çok değişik böyle şişkin görünüyor...

nerden istediğimiz çözünlürğü seçebilirim ? mesela 1920x1080 ?

edit:kumandada v-format tuşu yani yeşil olana basınca da hiç bi hareket olmuyor ekranda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 7 Temmuz 2013; 23:27:42 >
  • 2 günde 2 güncelleme geldi minixe

birşey sormak istiyorum kanal kayıt için .TS formatından başka bir seçenek yokmu ?
  • benim cihazimada geldi guncelleme baya guzel oldu tebrikler next :}
  • NEXT MINIX HD COOL UYDU ALICI

11 TL Pepsi + 5 TL Avantajix ile 113 TL'ye geliyor.
  • Görünen yeni güncelleme nasıl?
    Uydu üzerinden yapılan güncellemede sıkıntı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni gelen 2 güncellemeden sonra ntvspor şifreleme yapıyor bende. normalde ntvspor şifreye girmiyordu güncellemelerden sonra oldu bu olay başkasından olan varmı bu durum.
  • uzuzuner U kullanıcısına yanıt
    Ntvspor d smart'a geçti. İspanya ligi, euroleague ve tenis turnuvalarında şifre girmesi doğal
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzuzuner

yeni gelen 2 güncellemeden sonra ntvspor şifreleme yapıyor bende. normalde ntvspor şifreye girmiyordu güncellemelerden sonra oldu bu olay başkasından olan varmı bu durum.

Menü - TV sistemi - 0000 Düzenle yazısı gelince emu açılır.

• Son gelen güncelleme ile, Minix HD'lerdeki wireless adaptör kullanırken kopma sorunu düzeltilmiş, duyurulur.
  • Güncelleme yaptigim halde uydudan daha güncel yaz ilim var Dior bu cihaz... Hadi yap bak alim diyorsun %92te yukleyemedim DİE duruyor... Çözümü var midir...
    ®©

• Network ten update ise tam komedi... Boyutu 8388608 ver 1.20 yazio cihazda 1.24b1 mi ona benzer bir daha yuksek yaz ilim varken update yapior... Daha sonra sil bastan acar açmaz uydu aliciniza ait yaz ilim güncellenmiştir gazisi bir daha sizi karsiliyor... Next destek köstek her ne ise duzeltmiyecek sanirim bu sorunu....

• arkadaşlar piyasada tonla modeli var bu uydunun
    siz hangisini tavsiye edersiniz
    panasonic 42st50e plazmam var sanırım bir sıkıntı yaşatmaz kalitede?
  • Uydu güncellemesi sorunsuz yapılabiliyor mu?

• arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

hangi next mini cihazı almalıyım ısınma kopma donma problemi olnayan cihaz hangisi??
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

hangi next mini cihazı almalıyım ısınma kopma donma problemi olnayan cihaz hangisi??
    şimdiden teşekkürler

Isınma donma gibi bir problem yok ama kanal geçişleri çok yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Uydu güncellemesi sorunsuz yapılabiliyor mu?

Şu ana kadar güncellemelerde hiç bir problem yaşamadım, zaten son güncelleme ile çok büyük değişiklik yaptılar tema ve menü kısımlar tamamen değişti.
  • arkadaşlar merhabalar uzun zamandır mini uydu alıcısı araştırıyorum ama çok kararsız kaldım next minix hd cool nasıl bir cihazdır bilgi verebilirmisiniz kanal geçişleri sd kalitesi nasıldır ?
  • arkadaşlar bu minilerden hangisi alınır??? 3-4 tane modeli var piyasada
  • arkadaşlar, d-smart modülüm var.

bu modülümü bu reciever ile kullanabilir miyim ?

Bir de HD mi bu ürün ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.