Şimdi Ara

Next Minix HD (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Once bir tablo:

ethernet usb ozellik eski/scart TV kart girisi

pembe/mavi evet evet pvr ve network hayir evet

siyah hayir evet pvr veya network hayir hayir

cool hayir evet pvr veya network evet hayir

not:
    ethernet: network e ve dolayisila internet e baglanmanizi saglar, internet e baglanarak,
    freeserver/server uyeligi alip istediginiz TV paketlerini/kanallarini illegal seyredebilirsiniz.
    ilaveten, Utube Picasso gibi intenet erisimlerini gerceklestirebilirsiniz.
    Ethernet girisinizi RJ45 ethernet kablosuyla veya eski bir wireless router la
    (AirTies 205 gibi) wireless olarak gerceklestirebilirsiniz.

USB: wifi aparat ile network inize baglanip ya yukardaki ethernet baglantisindakileri yaparsiniz yada
    bu USB ye flash bellek baglayip cihaza PVR ozellik kazandirirsiniz. ikisini ayni anda yapamazsiniz,
    USB girisini ya PVR olarak kullanicaksiniz yada network baglantisi icin.

KartGirisi: SKY veya CSAT gibi TV uydu yayin sirketlerine uye olup onlarin kartini kullanarak TV seyredebilirsiniz.
    Buralarda bu girisi kimsenin kullandigini zannetmiyorum.

Scart Giris: Pembe, Mavi ve Siyah Minix lerin sadece HDMI cikislari var, dolayisi ile sadece yeni digital
    Hdmi girisli TV leri kullanabilrsiniz, bu eski TV si olanlar icin cok muhim, eski SCART girisli
    TV lerde kullanamazsiniz. Yeni minix cool cihazin composite video ve L/R audio cikisi var dolayisi ile
    isterseniz sadece bu cihazi duzgun kablo ve scart adaptoru ile eski scart girisli TV lerde kullanabilirsiniz.

• tablo yu becerememisim ... anlayan anlar herhalde
  • bu youtube sorunu hiremco cihazlarda da var...nextin bir suçu yok denebilir.
    youtube düzelmesi için yeni yazılım çıkarttılar 1 hafta sonra gene çöktü...video serverda bulunamadı hatası verdi..
    cihazdan değil,,youtube-google vs.. appilerinin değişmesinden kaynaklanıyor bu durum..
    burada şirketlerin hatası youtube'u özellik olarak kutunun üzerine yazmayacaktı..yazdı mesul oldu,o zaman ne yapıp edip çalıştıracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: julias

cool da RALINK 5320 aparatı ile wifi var farkı işlemcisi mavi ile pembe ali 3606 , cool ali 3612 işlemci kullanıyor ve coolda ethernet girişi yok
    farkı ne dersen bilmiyorum bide coolda bir çıkış daha var hdmi dışındada bağlantı yapabiliyorsun
    bugün bende alıp denemeyi düşünüyorum sanırım mavi ile coolu eve getirip deneyecem

hocam naptınız eve getirip deneyecem demişsiniz,hangisinde karar kıldınız,hangisinden memnun kaldınız,bi fikir verebilirmisiniz,bide coolun fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

quote:

Orijinalden alıntı: julias

cool da RALINK 5320 aparatı ile wifi var farkı işlemcisi mavi ile pembe ali 3606 , cool ali 3612 işlemci kullanıyor ve coolda ethernet girişi yok
    farkı ne dersen bilmiyorum bide coolda bir çıkış daha var hdmi dışındada bağlantı yapabiliyorsun
    bugün bende alıp denemeyi düşünüyorum sanırım mavi ile coolu eve getirip deneyecem

hocam naptınız eve getirip deneyecem demişsiniz,hangisinde karar kıldınız,hangisinden memnun kaldınız,bi fikir verebilirmisiniz,bide coolun fiyatı nedir ?

kusura bakma malesef alamadım şehir dışına çıktım
    bide benim tv philips 5405 gerçekten çok iyi görüntüsü var senin tv dede varmı bilmiyorum kendi geliştiricileri var
    10 yıllık cihazdanda alınan görüntüden ben memnunum
    next 18500 ali 3606 işlemci minixlerle aynı sadece coolun yeni işlemcisivar
    18500 ün scart yayını kötü hdmı ile iyi saayılır minixlerle aynı işlemci boyuttan dolayı başka kısıtlama varsa bilemem
    aynı ise seni 42" ekranda 3 metreden tatmin edeceğini düşünüyorum

• Arkadaşlar sonunda sorunumu kendim çözdüm,eğer aynı sorunu yaşayan olursa cevap burada.

mavi minix hd ıp almıyordu dolayısıyla internete bağlanmıyordu,üstüner cihaz kapanmaya gidiyordu.

çözüm;
    yerel network ayarlarından,ıp adresi ve diğer alttaki adresleri manuel 000.000.000.000 girip menüden çıkın,ana menüye gelin
    ana menüde iken cikazı kumanda tuşundan kapatıp,30 sn bekleyin ve tekrar açın,
    açılınca yerel network ayarlarına gelipiip yenile deyin,stp ip almıştır yazısı çıkacaktır.

ben bu şekilde çözdüm,bu problemin çözümü başka yerde yok,tam 2 ay uğraştım sonun yaptım.
  • Arkadaslar Mavi Next kullaniyorum. Kumanda yaklasik 4-5 metreden algilamiyor. Sizler boyle bir problem yasiyormusunuz. Yoksa benim cihaz fabrika cikisli sorunlu mu?

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx kanalını izlemek için ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

fx kanalını izlemek için ne yapmalıyım

D smart almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

quote:

D smart almalısınız

oda varda kullanımıyoruz paket almak şartmı
  • arkadaşlar şuan next minix hd pınk teknosada 179 tl ve almayı düşünüyorum hata etmiş olurmuyum sizce ? bide mavi mi pembemi sizce hangisi ?
  • quote:

dt de de var fx kanalı.
  • quote:

next mınıx cıhazınız varsa eutelsat canagından ızlıyebılırsınız

ama cccam alıp ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

ama cccam alıp ..

ccamm ne eulo sat da var çogu kanal açık
  • Bu son yazılımı yüklendikten sonra trthd kanalının sesi kumandadan değişmez oldu. Bazen de diğer kanallara geçişte ses kesik gelip bir süre sonra düzenliyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba? Yoksa yazılımı yeniden yükleyeyim

• quote:

quote:

quote:

ama cccam alıp ..

çogu kanal açık olan eulo sat hangisiki hic duymadim

• quote:

Orijinalden alıntı: aybulent

quote:

quote:

quote:

ama cccam alıp ..

çogu kanal açık olan eulo sat hangisiki hic duymadim

valla bilmiyorumda 1 2 tane gevur kanalı var zaten ben bakmam ben sadece dizi için izliyorum tv evdekiler bakıyor babam falan yani o gezerken gördüm

• Arkadaslar simdi bizim evde. samsung 32eh6030 tv var ama usb den hd film leri felan izledikten sonra normal kanallar bana çok kalitesiz gelio bu yüzden hd uydu alıcı almaya karar verdik ama babamı biraz zor ikna ettim simdi bu cihazın kanal geçişleri felan iyimi ? bide biss leri çözebilomu ? bunun dışında bi sorun yaratırmı bu cihaz bana aldıktan sonra böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum çünkü zaten aldıgım gibi kullanırım bn bunu yazılım falan güncellemem bide bu cihaz bana hd kanallarda usb den izlediğim 1080p filmler kadar kalite sunabilrmi bu sorularıma cevap verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Arkadaslar simdi bizim evde. samsung 32eh6030 tv var ama usb den hd film leri felan izledikten sonra normal kanallar bana çok kalitesiz gelio bu yüzden hd uydu alıcı almaya karar verdik ama babamı biraz zor ikna ettim simdi bu cihazın kanal geçişleri felan iyimi ? bide biss leri çözebilomu ? bunun dışında bi sorun yaratırmı bu cihaz bana aldıktan sonra böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum çünkü zaten aldıgım gibi kullanırım bn bunu yazılım falan güncellemem bide bu cihaz bana hd kanallarda usb den izlediğim 1080p filmler kadar kalite sunabilrmi bu sorularıma cevap verirmisiniz?

HD kanallar da 1080i kalitesinde olduğu için filmlerdeki kadar iyi görüntü alırsın.Kanal geçişleri tatmin edici. Biss key özelliği var. Keyleri güncelleyebilirsin.Cihazda aşırı ısınmasından başka bi sorun görmedim ben.O da senin için sorun olur mu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Paul Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Arkadaslar simdi bizim evde. samsung 32eh6030 tv var ama usb den hd film leri felan izledikten sonra normal kanallar bana çok kalitesiz gelio bu yüzden hd uydu alıcı almaya karar verdik ama babamı biraz zor ikna ettim simdi bu cihazın kanal geçişleri felan iyimi ? bide biss leri çözebilomu ? bunun dışında bi sorun yaratırmı bu cihaz bana aldıktan sonra böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum çünkü zaten aldıgım gibi kullanırım bn bunu yazılım falan güncellemem bide bu cihaz bana hd kanallarda usb den izlediğim 1080p filmler kadar kalite sunabilrmi bu sorularıma cevap verirmisiniz?

HD kanallar da 1080i kalitesinde olduğu için filmlerdeki kadar iyi görüntü alırsın.Kanal geçişleri tatmin edici. Biss key özelliği var. Keyleri güncelleyebilirsin.Cihazda aşırı ısınmasından başka bi sorun görmedim ben.O da senin için sorun olur mu bilemem.

Kardeş ister ısınsın ister ısımasın ama ama bana sorun çıkarmasın yani bana 2 sene boyunca hiç bozulmadan tv izletsin yeter ama bu biss key leri elle giremiyoz mu ben uğraşamam yazılım güncellemesi ile falan bide bu kanallar ilk açtığım da. içinde mi oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 9 Mart 2013; 18:39:02 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.