Şimdi Ara

Next Minix HD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 7000 serisinde next minixden daha kaliteli hd uydu alıcı zaten var neden tekrar uydu alıcı alma gereği duydunuzki
  • sd yayinlarda görüntü kötü diyen arkada$lar,kontrast ayarini 45 yapin,renk doygunlugunu 60,parlakligi 55 keskinliği 10 yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 31 Aralık 2011; 16:42:58 >
  • Slm.ben bu cihazın digitürk dahil tüm şifreli kanalları açtığını duydum.bi bilgisi olan varmıdır???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan5078

Slm.ben bu cihazın digitürk dahil tüm şifreli kanalları açtığını duydum.bi bilgisi olan varmıdır???

Bu ürüne sahibim ama bahsettiğin olayı hiç duymadım. Umarım vardır böyle bir durum
  • bu ürünü geçen hafta aldım, daha önce minix serisinin mafsatalı scart girişli cx modelini kullanıyordum.. 2 cihazda görüntü olarak şahane, tavsiye ederim..

yalnız bu hd modelin güncellemesini nasıl yapacağım? kendi uydu veya ethernetten yaptığı zaman emu listesini yukleyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak999

bazı mkv leri oynatırken görüntü var ama ses yok, nedendir? codec den diyeceğim ama enteresandır denediğim dizi mkv lerinde hep ses vardı ama filmlerde yok, sanki belli bir boyut üst ünde çalışmıyor sesler. kumandadan mavi audio tuşuna başıyorum tek audio track görülüyor ve seçili? anlamadım gitti. Avi lerde ise sorunsuz.

sesleri dts formatını açan amfiye bağlarsanız muhtemelen sorunsuz açılır, tabiki optik kabloyla bağlamak gerekiyor. bu mini hd uydu alıcılarda optik çıkış olmadığı için maalesef bazı filmlerin seslerini alamayacağız.
  • dün aldım ve samsung 40d6000 de kullanıyorum.. ısınma durumunu ben de farkettim.. ancak görüntü kalitesi bariz değişti..
    ben memnunum.. kumandası şık ve kullanışlı.. tek tuşla usb ye kayıt yapıyor..
    sadece PIP bulamadım ve 9PIC de bulamadım yoksa böyle bir özellik yok mu cihazda?
  • Arkadaşlar next minix hd uydu alıcısını kullanabilmek için next markalı çanağa sahip olmak gerekirmi(Vestel çanak var bende onunla olurmu)
  • istediğin çanakla kullanabilirsin.ben merkezi çanak ile kullanıyoum.next olduğunu düşünmüyorum.
  • Farklı marka çanak kullanıpta next minix hd uydu alıcısını alan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSYN34

Farklı marka çanak kullanıpta next minix hd uydu alıcısını alan varmı.

ben kullanıyorum. Merkezi sistem ve çanağın adı sanı yok.
  • kardeş çanakla alakalı bir durum değilkiherçanak aşağı yukarı aynı özelliklerde zati
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSYN34

Farklı marka çanak kullanıpta next minix hd uydu alıcısını alan varmı.

Çanak anten,lnb ve uydu alıcıların aynı marka olmaları diye bir koşul yoktur herbiri farklı markalardanda oluşabilir.
  • quote:

Slm.ben bu cihazın digitürk dahil tüm şifreli kanalları açtığını duydum.bi bilgisi olan varmıdır???

Böyle birşey şuan için mümkün değil.
  • arkadaşlar, USB'den wireless adaptörle bağlanma durumu vardı yazılım güncellemesi ile, son durum nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Bunu sağlayan cihaz değil,kişinin aldığı serverdır.Şu an Hd ve maç zaten hir birinde açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarda

arkadaşlar, USB'den wireless adaptörle bağlanma durumu vardı yazılım güncellemesi ile, son durum nedir bilen var mı?

http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Bunu sağlayan cihaz değil,kişinin aldığı serverdır.Şu an Hd ve maç zaten hir birinde açmıyor.

Ozaman sende yazdığın soruları doğru düzgün anlaşılır bir şekilde yazda millet senin ne demek istediğini anlasın!!!
    Hem bunu sağlayan cihaz değil server diye yazmışsın hemde aşağıdaki alıntında ;
    quote:

Diye yazmşısın!!!
    Bunun Yerine
    Slm.ben bu cihazın server desteği ile,digitürk dahil tüm şifreli kanalları açtığını duydum.bi bilgisi olan varmıdır???
    Diye yazsaydın nedemek istediğini anlardık herhalde.
    Başta üstü kapalı soru sorup sonrasında bilmişlik taslamakta ne oluyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 17 Ocak 2012; 12:52:34 >

• Arkadaşlar
    Next Minix HD cihazı alalı bir kaç ay oluyor. MKV altyazılı filmlerin bazılarında görüntü var ses ve altyazı yok, bazılarında ise ses var görüntü yok. TS formatındaki DVD filmlerde bölümler halinde olduğu için, filmin birinci bölümü bitince duruyor ve bizim ikinci bölüme geçmek için, ikinci bölümün tuşuna basmamızı bekliyor. AVI ve mp4 formatlı filmlerde sorun yok.
    Bu gibi sorunlar yaşayanlar oldumu acaba, çözenler varsa nasıl yaptılar?
  • arkadaşlar facebook sayfasına yazılmış free server vereceklermiş.

Next & NextStar dan Büyük Süpriz...

Çok yakında (bugün,yarın) uydudan verilecek yazılımlarla.. ücretsiz server desteği verilecektir.

Yazılıma uygun modeller;

Next YE Minix HD
    Next YE 18000 HD CX
    Next YE 18500 HD +PLus & Next YE 20000 HD

http://www.facebook.com/Nextdestek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.