Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twingonote

Nayla-da kardeşim umarım güzel günlerde kullanırsın. Ben memnun kaldım ve tavsiyelerimi yazdım.

Key kod konusuna gelirsek, açıkçası, eğer wifi ile internete bağlandı ise, uydu kurulumundan hotbird seçerek otomatik arama yaptırman gerekiyor önce (eğer çatıda antenin varsa elbette). Hangi anten varsa onları kur önce. Bende Turksat, hotbird ve Astra vardı kurdum. Şunu söyleyeyim, Hotbird dışında, Astra da düzgün çalışan kanal bulamadım. TÜRKSAT da süper tabi bu arada. Hele en son çıkan 11054/3000 ile arayacağınız TRT Spor HD ve TRT Belgesel HD kanalları müthiş.
    Uydular kurulacak, ama yayın alamayacaksın TÜRKSAT dışında. Bunu yapmak için, menü ye gir, wifi bağlantısı ile internet ayarla ve bağlan. Sonra gene menüde 7777 tuşlarına bas. View seç, relink tuşuna bas. Sonra da update yap ki emin olalım tüm kanalları çözdüğüne. İyi seyirler.

menüde 7777 tuşlayıp View seçip relink tuşuna basıp update yaptım hotbird deki tüm kanalları çözdü, ancak turksat takileri çözmedi turksat uydu kullandıgımızdan onun çözmek istiyorum belgesel kanaları için.... ikinci soru IKS içindeki aktivasyon kodu ne oluyor? bu işlerde acemiyim ilk defa uğraşıyorum :) Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nayla-da

quote:

Nayla-da kardeşim umarım güzel günlerde kullanırsın. Ben memnun kaldım ve tavsiyelerimi yazdım.

Key kod konusuna gelirsek, açıkçası, eğer wifi ile internete bağlandı ise, uydu kurulumundan hotbird seçerek otomatik arama yaptırman gerekiyor önce (eğer çatıda antenin varsa elbette). Hangi anten varsa onları kur önce. Bende Turksat, hotbird ve Astra vardı kurdum. Şunu söyleyeyim, Hotbird dışında, Astra da düzgün çalışan kanal bulamadım. TÜRKSAT da süper tabi bu arada. Hele en son çıkan 11054/3000 ile arayacağınız TRT Spor HD ve TRT Belgesel HD kanalları müthiş.
    Uydular kurulacak, ama yayın alamayacaksın TÜRKSAT dışında. Bunu yapmak için, menü ye gir, wifi bağlantısı ile internet ayarla ve bağlan. Sonra gene menüde 7777 tuşlarına bas. View seç, relink tuşuna bas. Sonra da update yap ki emin olalım tüm kanalları çözdüğüne. İyi seyirler.

menüde 7777 tuşlayıp View seçip relink tuşuna basıp update yaptım hotbird deki tüm kanalları çözdü, ancak turksat takileri çözmedi turksat uydu kullandıgımızdan onun çözmek istiyorum belgesel kanaları için.... ikinci soru IKS içindeki aktivasyon kodu ne oluyor? bu işlerde acemiyim ilk defa uğraşıyorum :) Teşekkürler

Hotbird ve Astra dışında çözmez freeshare. Turksattakiler öyle kalacak ne yazık ki.
    IKS deki aktivasyon kodu bölümüne ihtiyaç yok, kurcalamaya gerek yok.

• teşekkürler hocam, bu arada yeni guncelleme var 19 aralık 2014, test ettiniz mi?
  • nayla-da N kullanıcısına yanıt
    Henüz cihaz menüsünden güncellemeyi görmüyor, bu yüzden yapmadım.
    Diğer taraftan, yazılımın açıklama metninde şöyle yazıyor:

DİKKAT YAZILIMI YÜKLEDİĞİNİZDE KANAL BİLGİLERİNİZ SİLİNİR, LÜTFEN YEDEK ALINIZ.

- Dolby test yazılımıdır.

Bu durumda, bu yazılımı yüklemeyi tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Henüz cihaz menüsünden güncellemeyi görmüyor, bu yüzden yapmadım.
    Diğer taraftan, yazılımın açıklama metninde şöyle yazıyor:

DİKKAT YAZILIMI YÜKLEDİĞİNİZDE KANAL BİLGİLERİNİZ SİLİNİR, LÜTFEN YEDEK ALINIZ.

- Dolby test yazılımıdır.

Bu durumda, bu yazılımı yüklemeyi tavsiye etmiyorum.

bende yapmayacaktım fakat emu sorunun çözüldüğünden yaptım :) 7 derece cw ler dahil acık + bulsatlar

yazılımda herhangi bir sorun görmedim gayet iyi

19.12 yazılımıdır bu arada
  • Merhaba,
    Amigo cihaz ile araniza yeni katildim.
    Ilk dikkatimi ceken kanallar arasinda gecis sirasinda sesin once gelmesi, goruntunun 1 sn veya daha az sureyle donarak gelmesi.
    19.12 guncellemesini usb'den yaptim, baska bir sorun yok, ama bu donma olayi genel bir problem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: werther2

Merhaba,
    Amigo cihaz ile araniza yeni katildim.
    Ilk dikkatimi ceken kanallar arasinda gecis sirasinda sesin once gelmesi, goruntunun 1 sn veya daha az sureyle donarak gelmesi.
    19.12 guncellemesini usb'den yaptim, baska bir sorun yok, ama bu donma olayi genel bir problem mi?

bence bu problem değil kanallar arası geçişi hızlandırmak için kasten yapılmış olabilir heleki resim donarak diğer kanal gelse dahada seri kanal değişimi olur
  • Bunun 2 sebebi olabilir.
    1-Bu donma, HD kanallarda oluyorsa, normaldir
    2-Eğer her kanal deği,şikliğinde istisnasız oluyor ise, o zaman menü-görüntü ayarlarında, kanal değiştirme animasyonu vb bir ayar var. Oradaki seçeneklerden biri donmuş kanal görüntüsü, diğeri de siyah ekran olacak. Seçerek deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated
    bende yapmayacaktım fakat emu sorunun çözüldüğünden yaptım :) 7 derece cw ler dahil acık + bulsatlar

Bu 7 derece, cw ve emu da ne tür bir sorun vardı acaba? Bulsat dediğiniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 31 Aralık 2014; 13:23:10 >
  • Jameson 2016 cihaz var bende 1-2 gün kullanip kaldirmistim, goruntu kalitesini begenmedigin icin. Bildiğim kadariyla Amigo ile ayni donanima sahip, siz yazilimdan memnun musunuz? Her iki cihazin yazilimini da test etme imkani bulanlar hangisini tavsiye ederler acaba? Amigo yazilimini yuklersem geri dönüşü olmayabilir diye soruyorum, next farklı yazilimlarin yüklenmesini engellemeyi çok seviyor ya o acidan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Jameson'in YouTube uygulamasında birçok video calismiyor, Amigo'da durum nedir acaba?

Ayrica HD secili olunca maksimum 720p çözünürlüğünde acıyor, Amigo'da 1080p izleme imkani var midir?

• quote:

quote:

Bu 7 derece, cw ve emu da ne tür bir sorun vardı acaba? Bulsat dediğiniz nedir?

7 derece cw leri emu çözmüyordu. bulsatcom platform aynı sekilde onlarıda emu çözmüyordu emu sorunluydu simdi sıkıntıyok
  • Bende şu andaki sıkıntılar şu şekilde:

*Türkcell 3G Vınn ile internete bağlıyım sorun yok
    *Ancak 10 Aralık 2014 yazılımı sonrası olduğunu sandığım bir sorun var, Options (mavi tuş) Film izle linki ile çıkan listeleri görebiliyorum ama artık ordan izlemek istediğim filmi seçip play tuşuna basınca, uzun süre ekranda lütfen yazısı yanıp sönüyor, bekletiyor ama izlemek mümkün olmuyor.
    *Ayrıca, hotbird kanallarında, 6-7 saniye izledikten sonra donuyor ve şifreli yayın yazısı çıkıyor, biraz sonra tekrar yayın geliyor. Bu şekilde devam ediyor. Bunu hala çözemedim.
    *Emu, bulsat, cw bunların açılımları, ne işe yaradıkları ve nasıl ayarlandıkları hakkında bilgi verebilir misin whitelated?
  • merhaba

bu alet xbmc uygulamasını açmaktamıdır?
  • quote:

Bende şu andaki sıkıntılar şu şekilde:

*Türkcell 3G Vınn ile internete bağlıyım sorun yok
    *Ancak 10 Aralık 2014 yazılımı sonrası olduğunu sandığım bir sorun var, Options (mavi tuş) Film izle linki ile çıkan listeleri görebiliyorum ama artık ordan izlemek istediğim filmi seçip play tuşuna basınca, uzun süre ekranda lütfen yazısı yanıp sönüyor, bekletiyor ama izlemek mümkün olmuyor.
    *Ayrıca, hotbird kanallarında, 6-7 saniye izledikten sonra donuyor ve şifreli yayın yazısı çıkıyor, biraz sonra tekrar yayın geliyor. Bu şekilde devam ediyor. Bunu hala çözemedim.
    *Emu, bulsat, cw bunların açılımları, ne işe yaradıkları ve nasıl ayarlandıkları hakkında bilgi verebilir misin whitelated?

büyük ihtimal yazılımdan dolayı film çalısmıyor bazı yazılımlarda onlar calışmıyor. kaldiki güzel filmler olmuyor :D torrentden yardır

hotbird kanallarına gelince her zaman mı yapıyor yoksa aradamı
    eğer arada bir yapıyorsa serverdan kaynaklıdır. (bazen bendede arada bir kac saniyelik bi donma oluyor. Serverdan kaynaklıdır. büyük ihtimal)
    sürekli yapıyorsa internet bağlantısı yavas olabilir..

cw =cryptoworks digitürk sd kanalların kullandığı şifreleme
    bulsat dediğimiz olay 39derece doğu uydusu gerekir oda platform
    emu=internet olmadan şifre çözme. (basit olarak)

19.12.2014 yazılımını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 3 Ocak 2015; 19:28:36 >

• Arkadaşlar bir sorunum var, Acil cevaplayabilirseniz sevinirim.
    Next miniz hd Amigo uydu alıcısını henüz aldım vatan'dan. Merkezi uydulu olan yeni bir binaya taşındım. İlk kez uydu kullanıyorum. Cihazı taktım tv'ye açılıp saat güncelleniyor diyor ama sonra sinyal yok yazısı çıkıyor öyle kalıyor. Uydu yayını için daha önce deneme amaçlı scart girişli mini bir uydu alıcısıyla denemiştim görüntü var 1 hafta önce. Sorun sinyal dışında nelerde olabilir. Acaba bilmediğim ayarlama ile ilgili bir sıkıntı mı?
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ!.

Bir süre sonra menü tuşu işler hale geldi ve kurulum yapabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipneusti

SORUN ÇÖZÜLDÜ!.

Bir süre sonra menü tuşu işler hale geldi ve kurulum yapabildim.

hayırlı olsun. cihazın son güncellemsini indirin, usb ile guncelleyin, artık her seferinde açilista cikan saat guncelleniyor zımbırtısı kalkacaktır

• Merhaba
    hd uydu alıcısı alacağım
    Next minix amigo mu önerirsiniz yoksa NETA MİNİ-HD 340 mı..

Eğer bu katagori ve fiyat listesine önerebileceğiniz başka uydu alıcısı varda yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

cw =cryptoworks digitürk sd kanalların kullandığı şifreleme
    bulsat dediğimiz olay 39derece doğu uydusu gerekir oda platform
    emu=internet olmadan şifre çözme. (basit olarak)
    19.12.2014 yazılımını öneririm.

CW için bir şey yapabilir miyiz mevcut sistemimizde, kanalları açabilir miyiz bir ayar vb ile Amigo'da peki?
    Bende Turksat, Astra ve Hotbird antenleri var. Bulsat için kafi midir bu sistem?
    emu duyuyorum ama şu ana dek faydalı şekilde kullanabildim mi farkında değilim. Kısaca şu mudur, mesela izlemek istediğin bir kanal var şifreli, bunun key kodlarını bulup emu sistemine yazınca çalışıyor??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.