Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19.12.2014 son yazılımı yükledim. kanalları yedeklememe rağmen, geri al dediğimde kanalları düzgün şekilde geri almadı. bende tüm kanalları yeniden dizdim, 1 saatimi aldı. güncelleme yapacaklar bunu dikkate alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

19.12.2014 son yazılımı yükledim. kanalları yedeklememe rağmen, geri al dediğimde kanalları düzgün şekilde geri almadı. bende tüm kanalları yeniden dizdim, 1 saatimi aldı. güncelleme yapacaklar bunu dikkate alsınlar.

evet ama sıralaması alısınca cok kolay bi şekilde yapılıyor :D
  • acaba bu 19 aralık güncellemesi ile ne gibi değişiklikler oldu. ben pek bir fark göremedim. hala 30 saniyede açılıyor cihaz. bu geç açılma konusunda next sitesine şikayetimi iletmiştim, dikkate alcaz falan diye dönüş yapmışlardı ama pek bi gelişme yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

kgs yok uydu cihazını tavsiye ederim.

teşekkür ederim hocam cevap için. Cihaz internete giriyor diye yorumlar var. Sıkıntı çıkarıyor mu internet girişlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulevent

quote:

teşekkür ederim hocam cevap için. Cihaz internete giriyor diye yorumlar var. Sıkıntı çıkarıyor mu internet girişlerinde

Imternete derken web tarayicisi yok ccam icin youtibe ip tv icin kullaniliyor. Ben wifi kullanmama ragmen sikinti yasamadim

• quote:

quote:

quote:

Imternete derken web tarayicisi yok ccam icin youtibe ip tv icin kullaniliyor. Ben wifi kullanmama ragmen sikinti yasamadim

hım anladım hocam ben internet kelimesini duyunca smart tv kadar internet deneyimi yaşatıyor diye düşünmüştüm. Peki hocam teşekkür ederim ya bunu alacam ya da cool modelini alacağım ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

hım anladım hocam ben internet kelimesini duyunca smart tv kadar internet deneyimi yaşatıyor diye düşünmüştüm. Peki hocam teşekkür ederim ya bunu alacam ya da cool modelini alacağım ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz

amigo

• quote:

19.12.2014 son yazılımı yükledim. kanalları yedeklememe rağmen, geri al dediğimde kanalları düzgün şekilde geri almadı. bende tüm kanalları yeniden dizdim, 1 saatimi aldı. güncelleme yapacaklar bunu dikkate alsınlar.

Allah allah bende bu sıkıntı yaratmadı. Ama şundan olabilir, eğer 10 aralık yüklemeden önce direkt 19 aralık kurduysanız kanal sistemi güncellenmiş o versiyonda. Ben aynı olayı 10 aralık güncellemesini kurunca yaşadım. Ama 10 aralıktan sonra 19 yükleyince yedekleme mükemmel çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

Allah allah bende bu sıkıntı yaratmadı. Ama şundan olabilir, eğer 10 aralık yüklemeden önce direkt 19 aralık kurduysanız kanal sistemi güncellenmiş o versiyonda. Ben aynı olayı 10 aralık güncellemesini kurunca yaşadım. Ama 10 aralıktan sonra 19 yükleyince yedekleme mükemmel çalıştı.

ben 10 aralığı kurmadan direk 19 aralığı kurdum. yani next yeni bir kanal yedekleme programı kullanıyor bu son 2 yazılımda, burdan bunu anlıyoruz. peki son güncellemeyle her hangi bir değişiklik fark ettiniz mi? boşuna mı güncelliyoruz makineyi?

• twingonote kullanıcısına yanıt
    gezinirken şunu buldum.
    kaynak
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html

DİKKAT YAZILIMI YÜKLEDİĞİNİZDE KANAL BİLGİLERİNİZ SİLİNİR, LÜTFEN YEDEK ALINIZ.

- Dolby test yazılımıdır

- Youtube düzeltildi.
    - Saat güncelleme düzenlendi.
  • quote:

gezinirken şunu buldum.
    kaynak

- Dolby test yazılımıdır

- Youtube düzeltildi.

Evet, bu bilgi next servis adresinde verilen bilgi. Benim kişisel tecrübelerimi yukarıda anlatmıştım:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101402989

• quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

gezinirken şunu buldum.
    kaynak

- Dolby test yazılımıdır

- Youtube düzeltildi.

Evet, bu bilgi next servis adresinde verilen bilgi. Benim kişisel tecrübelerimi yukarıda anlatmıştım:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101402989

arkadaşlar bu siteden amigo ile ilgili daha detaylı bilgilere ulasabilirsiniz..

http://www.next.web.tr/forum/forumdisplay.php?265-Minix-HD-Amigo

• arkadaşlar bulsat mağlum emu ile açılan kanalları giderek azalıyor
    kala kala izlenecek cinsten bir planeta tv ve novasportu kaldı
    şimdilerde full bulsatı açan bazı yazılımlar varmış diye duyuyorum
    durumdan haberi olan varmıdır?
  • arkadaşlar bende amigo var ama yüksek boyutlu (6 gb civarı) mkv filmleri oynatırken ses gelmiyor. problem nedir, nasıl çözebilirim bilen var mı? son güncellemeyi kasım- aralık gibi yapmıştım. 19 aralıkta çıkanı denemedim, onunla ilgili bazı olumsuzluklar duydum. onu yükleyince sorun çözülür mü, ne dersiniz? ne yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daemir

arkadaşlar bende amigo var ama yüksek boyutlu (6 gb civarı) mkv filmleri oynatırken ses gelmiyor. problem nedir, nasıl çözebilirim bilen var mı? son güncellemeyi kasım- aralık gibi yapmıştım. 19 aralıkta çıkanı denemedim, onunla ilgili bazı olumsuzluklar duydum. onu yükleyince sorun çözülür mü, ne dersiniz? ne yapmalı?

Galiba dts sesleri cozmuyordu 19 aralik yazilimini dts test yazilimi diyorladdi

• Arkadaşlar iyi günler. Next Amigo cihazı bende buradaki olumlu yorumlara bakarak aldım. Yalnız cihazı bugün kurduktan sonra hiçbir şekilde ses alamadım. Acaba tv den mi diye tvye tablet bağladım tabletin sesi çıkıyor ama amigoyu iki farklı kabloyla bağlamama rağmen herhangi bir ses alamadım. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu ? Bu sorunla ilgili bir fikri olan arkadaş varsa şimdiden teşekkür ediyorum yardımı için. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankiso

Arkadaşlar iyi günler. Next Amigo cihazı bende buradaki olumlu yorumlara bakarak aldım. Yalnız cihazı bugün kurduktan sonra hiçbir şekilde ses alamadım. Acaba tv den mi diye tvye tablet bağladım tabletin sesi çıkıyor ama amigoyu iki farklı kabloyla bağlamama rağmen herhangi bir ses alamadım. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu ? Bu sorunla ilgili bir fikri olan arkadaş varsa şimdiden teşekkür ediyorum yardımı için. İyi günler.

aldığın yerde bir denet bakalım belki cihaz problemli olabilir.
  • Biraderin evinde denedim cihazda bir problem yok benim tvnin hdmi'nin bozuk olması lazım ama işin enteresan tarafı görüntü geliyor onda bir sıkıntı yok ama ses gelmiyor seste sıkıntı var bu nasıl bir problemdir aklım ermedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankiso

Arkadaşlar iyi günler. Next Amigo cihazı bende buradaki olumlu yorumlara bakarak aldım. Yalnız cihazı bugün kurduktan sonra hiçbir şekilde ses alamadım. Acaba tv den mi diye tvye tablet bağladım tabletin sesi çıkıyor ama amigoyu iki farklı kabloyla bağlamama rağmen herhangi bir ses alamadım. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu ? Bu sorunla ilgili bir fikri olan arkadaş varsa şimdiden teşekkür ediyorum yardımı için. İyi günler.

tv ye bağlı 5+1 ses sistemi varmı
    çunki bendeki next cihaz 5+1 e arc destekli hdmi dan ses sistemine ses aktarmada sorun yaratıyor..
    normal tv hoparlöründe prob.yok
  • TV'ye bağlı ses sistemi yok hocam benim tv'nin hdmi'na bilgisayar falan bağlayınca da sıkıntı yaşıyordum zaten ama bilgisayardan kaynaklandığını düşünüyordum. Scarttan bağlamak için kablo var mıdır bu cihazı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.