Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akman46

arkadaşlar nextminix amigo son sürüm tarihi kaç.

19 aralık 2014
  • lânet olsun bu uyduya bin pişmanım kanal silmeden tp silersem uydu resetleniyor. resetten sonra sildiğim. tp geri geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • next 2000 vardı bir zamanlar . ben daha öyle kullanimi rahat bir uydu görmedim. nextminix amigo tam bir işkence. kirasim geliyor yere calasim geliyor.

• lânet olsun bu uyduya bin pişmanım kanal silmeden tp silersem uydu resetleniyor. resetten sonra sildiğim. tp geri geliyor.

• whitelated kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hotbird i bağlar bağlamaz denicem bisste oradan giriliyor heralde dimi trt world ü merak ettimde :D
  • Süper bi cihaz bu ya hotbirddeki turkce dil destegi veren tum kanallari cozdu bedava belgesel kanali izlemek gibisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Cihazı Dün akşam Kargodan teslim Alıp eve gittim Kurulumunu yaptım.
    önce wifi ile bağladım ama sonra vaz geçip ağ bağlantısı kablosunu taktım .
    ilk açıldığında bi 15 dk kadar izlememde görüntü çok kötüydü hd kanallar bile normal çatal taksam çekicek vaziyette idi.
    Sonra İP tv olayına bakarken bi reset attı görüntü düzeldi.
    Tabi Normalde Dsmart kullanıcısıyım onun görüntü kalitesine yaklaşamadı ama .

Şimdi Benim sıkıntım şu webde sörf yapabiliceğim bişey yok internet explorer gibi bişey yokmu bu cihazda aradım bulamadım.
    facebook a felan girmek imkanı yok sanırım.
    sırf bu yüzden cihazdan bi anda soğudum .
    androitli suny almayı düşünüyorum hatamı olur acaba bu ?
    Ben sadece film bölümündeki filmlere mahkummuyum yani?
    tamam Youtubeden bulup izleye bilirimde adam gibi bi film sitesine girip izleyemiyecekmiyim?
    kanal listelerini düzenlemek istedim misal şifreleri kırılmış olan discovery kanallarını aşağılara almak istedim beceremedim.nasıl olucak?
    Benim gibi cahil insanların becerevileceği şekilde anlata bilirse biri sevinirim
    he son olarak bu 1 yıllık server bitince ne olucak izleyemicekmiyiz şifreli kanalları

Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanveo -- 5 Şubat 2015; 12:58:17 >

• Merhaba arkadaşlar. Benim Amigo dün kargoyla geldi. Bu sabah kutudan çıkarıp TV'ye bağladım. Cihaz başladıktan sonra ''sinyal yok'' yazısı çıktı. Kumandadan menü ve diğer tuşlara bastım, başka bir bölüme geçmiyor. Başka pillerle ve kutudan çıkan pillerle denedim. Kumandaların ikisi de çalışmıyor . Hala bir değişiklik yok.

Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizigot

Merhaba arkadaşlar. Benim Amigo dün kargoyla geldi. Bu sabah kutudan çıkarıp TV'ye bağladım. Cihaz başladıktan sonra ''sinyal yok'' yazısı çıktı. Kumandadan menü ve diğer tuşlara bastım, başka bir bölüme geçmiyor. Başka pillerle ve kutudan çıkan pillerle denedim. Kumandaların ikisi de çalışmıyor . Hala bir değişiklik yok.

Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Alici kablosunu dogru yere taktinizmi ? Alici goz isigi yaniyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanveo

Merhaba Arkadaşlar
    Cihazı Dün akşam Kargodan teslim Alıp eve gittim Kurulumunu yaptım.
    önce wifi ile bağladım ama sonra vaz geçip ağ bağlantısı kablosunu taktım .
    ilk açıldığında bi 15 dk kadar izlememde görüntü çok kötüydü hd kanallar bile normal çatal taksam çekicek vaziyette idi.
    Sonra İP tv olayına bakarken bi reset attı görüntü düzeldi.
    Tabi Normalde Dsmart kullanıcısıyım onun görüntü kalitesine yaklaşamadı ama .

Şimdi Benim sıkıntım şu webde sörf yapabiliceğim bişey yok internet explorer gibi bişey yokmu bu cihazda aradım bulamadım.
    facebook a felan girmek imkanı yok sanırım.
    sırf bu yüzden cihazdan bi anda soğudum .
    androitli suny almayı düşünüyorum hatamı olur acaba bu ?
    Ben sadece film bölümündeki filmlere mahkummuyum yani?
    tamam Youtubeden bulup izleye bilirimde adam gibi bi film sitesine girip izleyemiyecekmiyim?
    kanal listelerini düzenlemek istedim misal şifreleri kırılmış olan discovery kanallarını aşağılara almak istedim beceremedim.nasıl olucak?
    Benim gibi cahil insanların becerevileceği şekilde anlata bilirse biri sevinirim
    he son olarak bu 1 yıllık server bitince ne olucak izleyemicekmiyiz şifreli kanalları

Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim

Kisaca evet face vs. Calismiyor cihazla yabaloceklerin youtube dailymltion ip tv ccam server vs.
    Kanal siralamasi menu de kanal siralamasi vardir duzenleme gibi ibrsey yazar ordan yaparsiniz biraz kurcalayin :-D
    Orda sizi yonlendirir hangi tus hangi gorevi gordugunu altina yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 5 Şubat 2015; 14:17:46 >

• whitelated kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim whitelated.

Evet alıcı gözkablosunu doğru yere taktım. Işığı yanıyor. Kumandaları alıcı gözün ta dibinden tuttum. Yine algılamıyor. Receiver da yeni. Jelatin naylonda idi.

Size yazmadan birkaç dakika önce Nextin destek servisine yazmıştım. Şimdi cevap verdiler. Benim IR göz alıcının ışığı kırmızıydı. Yeşil olması gerekiyor dediler. En yakın Next servisine gitmemi belirtmişler. Servise göndersem ücret isterler mi? Yoksa aldığım yere geri mi göndereyim?
  • quote:

Evet alıcı gözkablosunu doğru yere taktım. Işığı yanıyor. Kumandaları alıcı gözün ta dibinden tuttum. Yine algılamıyor. Receiver da yeni. Jelatin naylonda idi.

Size yazmadan birkaç dakika önce Nextin destek servisine yazmıştım. Şimdi cevap verdiler. Benim IR göz alıcının ışığı kırmızıydı. Yeşil olması gerekiyor dediler. En yakın Next servisine gitmemi belirtmişler. Servise göndersem ücret isterler mi? Yoksa aldığım yere geri mi göndereyim?

cihazı actınızmı kırmızıdan yeşile dönmesi lazım eğer olmuyorsa sıkıntı olabilir. servise götür para kesinlikle alamazlar garantili ürün sonucta..
  • quote:

o kırmızı açınca yeşil oluyor kumanda çalışmıyor diyorsunuz yeni pil deneyin kumandadan kırmızı tuşa basın üstteki tuş. ayrıca kumanda gözü kablosunu çıkarıp yeniden tam oturacak şekilde takın. yine açılmazsa servise verin

bu arada son yazılımı yükleyin 2 yıl daha uzatıyor frre shareyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Şubat 2015; 2:21:29 >

• Sağolun arkadaşlar

IR göz alıcıyı sonra tekrar çıkarıp takınca ışığı yeşil oldu. Kumandalar çalıştı. Ama Türksat 4A uydusu yüklü değildi. Hemen hemen hiçbir kanal -1-2si hariç- sinyal yok diyordu. Ben de destek sayfasından güncel kanal listesini indirip yükleyeyim dedim. ''Amigo Kanal Data.bin'' dosyasını USB'ye koyup ''Güncelleme'' kısmından ''USB ile güncelleye'' tıkladım. ''Güncelleme başarılı'' dedi. Cihaz Boot yapacak dedi. Kendi kendine kapandı, açılırken Next+Nexstar logosunda takıldı. Birkaç kez fişini çekip tekrar taktım, yine logoda takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım?

Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizigot -- 6 Şubat 2015; 4:19:04 >
  • quote:

Sağolun arkadaşlar

IR göz alıcıyı sonra tekrar çıkarıp takınca ışığı yeşil oldu. Kumandalar çalıştı. Ama Türksat 4A uydusu yüklü değildi. Hemen hemen hiçbir kanal -1-2si hariç- sinyal yok diyordu. Ben de destek sayfasından güncel kanal listesini indirip yükleyeyim dedim. ''Amigo Kanal Data.bin'' dosyasını USB'ye koyup ''Güncelleme'' kısmından ''USB ile güncelleye'' tıkladım. ''Güncelleme başarılı'' dedi. Cihaz Boot yapacak dedi. Kendi kendine kapandı, açılırken Next+Nexstar logosunda takıldı. Birkaç kez fişini çekip tekrar taktım, yine logoda takılıp kalıyor. Ne yapmam lazım?

Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

iyi de neden kanal listesi yüklüyorsunuz ki? kanalları tekrar taratsan hepsini bulurdu zaten otomatik taramayla. neysehttp://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html burada kurtarma yazılımı var onu deneyin umarım olur Alttaki tarifi uygulayın
    KURTARMA NASIL YAPILIR BU LİNKTE TARİFİ VARhttp://www.nextdestek.com/Next_Amigo_HD-resimli-yazilim-atma-kurtarma-islemi.html YADA ALTADA RESİMLİ TARİFİ KOYDUM.

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Şubat 2015; 16:39:33 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    free share nin ne kadar kaldıgını görebilecegimiz ekran varmı yani sundan soruyorum yazılımı internet ile güncelledim acaba 2 yil oldumu freeshare
  • replax_1907 kullanıcısına yanıt
    evet var menü + 7777 çıkan yerde free share seçeneklerinin yanındaki viev onu seçin açılır açılan yerin solonda kanal bilgileri sağında tarih yazar 2017 yazıyorsa olmuştur ama bazen hemen olmuyor örnek bende 10 gün sonra oldu 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Şubat 2015; 13:11:20 >
  • Bende hala 2016 acaba internet ustunden guncelledigim icin mi ki

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sağol arkadaşım. Dediğini yaptım. Cihaz eski haline geldi. Ardından güncelleme yaptım. Hazır yüklü kanallar göstermeye başladı. Önceki yazılımda kanallar açılmıyordu. Türksat 2A'nın eski frekansları vardı. Kendim taratıp bulmuştum. İnterneti Amigo'ya bağlayınca freeshare'i de açarım. Bende hotbird var. Bir de Astra kanallarına bakayım bakalım. Astra uydusu için en az kaç cm. lik çanak gerekir acaba? Yoksa başka uydu mu tavsiye edersiniz_?

Tekrar teşekkür ederim.
  • wizigot W kullanıcısına yanıt
    rica ederim güle güle kullan yerin müsaitse senin zevkine kalmış 120 cm 180 cm çanak taksanda olur ama 90 cm yetiyor çoğu bölgede astraya hotbirde zaten yetiyor

bende hotbird var 7 yıllık çanak hali kalmadı ama hala gösteriyor zaten amigo free share bu uyduyu açıyor astrayı bilmiyorum denemedim astrayı. açarsan fre shareyi menü 7777 den editi seç ve çıkan seçeneklerde son yazılımı yüklüyse IKS seçip çık baya kanal açıyor + 18 dahil bir tavsiye modemin yeri müsaitse, yani aşırı mesafe yoksa amigoyla arasında kabloyla bağla amigoyu internete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Şubat 2015; 2:03:54 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.