Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar size bir sorim olacak d-smart karti taktigimizda sorunsuz bir sekilde calisiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide bir sorum daha olacak zyxel nwd2205 wlan alıcı var desdeklermi uydu alıcısı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar bende yenibaldim cihazi cahillimi baguslayin ama ntvspor trt hd star tv gibi bisskeyleri nasil cozucez bu recivirda eski sinde biss keyleri giriyoduk bunda nasil olcak
  • İyi forumlar arkadaşlar 1 haftaönce lg42lb670v model 700 hz led tv aldım ama malum dahili uydu var içinde ve kanal geçişleri insanı çileden çıkartıyor. Daha öncesinden modüllü next 18500hd cihaz kullandım 3 yıl kadar şimdiki tv me amigo cihazını düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var yardımcı olabileceğiniz.
    1- 18500hd ile amigo arasında bariz bir hız ve görüntü kalitesi farkı olur mu?
    2- dsmart ve digitürk modül girişi varmıdır yani harici modül ile bu platformları kullanabilirmiyim?
    3- ethernet ile server bağlantı seçenekleri var mıdır?
    4- özellikle belgesel ve şampiyonlar ligi maçları için internet bağlantısı ile yada emu ile şifreleri çözme şansım var mıdır?
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

Arkadaslar bende yenibaldim cihazi cahillimi baguslayin ama ntvspor trt hd star tv gibi bisskeyleri nasil cozucez bu recivirda eski sinde biss keyleri giriyoduk bunda nasil olcak

ntv spor hd, star tv hd ücretli d smart protokollu kanallar, onları d smart olmadan çözemezsin. trt hd için biss key falan gerekmiyor, bende direk açıldı trt nin hd kanalları.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Trt spor ve trt spor hd de mac yayini varken trt spor hd de goruntu yok dyor ve acilmiyor(almanya ligi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 1 Şubat 2015; 19:03:15 >
  • quote:

Trt spor ve trt spor hd de mac yayini varken trt spor hd de goruntu yok dyor ve acilmiyor(almanya ligi )

emu acıkmı menu+8888 tuşla eğer acık olduğu halde çözmüyorsa trt spor hd nin frekansı ve şifresi girilmediğinden açılmıyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

emu acıkmı menu+8888 tuşla eğer acık olduğu halde çözmüyorsa trt spor hd nin frekansı ve şifresi girilmediğinden açılmıyordur...

O kodu yazdiktan sonra birsuru key ler cikti ama trt spor hdyi gormedim peki biz. nasil giricez biss keyleri biliyormusun acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

O kodu yazdiktan sonra birsuru key ler cikti ama trt spor hdyi gormedim peki biz. nasil giricez biss keyleri biliyormusun acaba

orda biss2 bölümüne gel en altta bos kod vardır ordan gir trt sport hd nin frekansınız sonra 1000000000 biliyorsun biss keyini heralde

http://dosya.co/rwldy8pr0crh/Softcam.key.html

bu dosyayın içindeki softcam.key dosyasını flash belleğe at sonra amigo ya tak güncelleme yerinden usb sec orda softcam.key yükle acılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 2 Şubat 2015; 19:41:39 >

• whitelated kullanıcısına yanıt
    tamam tesekkurler deniyecegım
    Softcam.key i attim tekrar tesekkurler biss key i de ancak trt spor hd yayini kestiginde deniyebilcem peki dostum kusurabakmassan bisey daha soriym bu softcam.key leri surekli bulabilecegimiz guncel tutan bir site varmi yada sen nerden buluyorsun
  • quote:

Softcam.key i attim tekrar tesekkurler biss key i de ancak trt spor hd yayini kestiginde deniyebilcem peki dostum kusurabakmassan bisey daha soriym bu softcam.key leri surekli bulabilecegimiz guncel tutan bir site varmi yada sen nerden buluyorsun

bu softcam keyihttp://www.nextdestek.com/next-emu-key-dosyalari.html burdan buldum ama burdakine trt spor hd eklenmemişti ben içine ekleyip oyle verdim bakalım.
    tmam saol tesekkur edrim :) emegıne saglık
    şahsen ben reciver ın internet baglantısıyla bu kanalları kendi server ıyla cozmesını beklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 3 Şubat 2015; 21:33:26 >
  • quote:

tmam saol tesekkur edrim :) emegıne saglık
    şahsen ben reciver ın internet baglantısıyla bu kanalları kendi server ıyla cozmesını beklerdim

Hicbir cihaz biss leri server ile cozmez biss sabit sifre oldugundan emu tarafindan cozulur

tamam tamam kızma cahiliz ögreniyoruz işte
  • Dün bede amigo aldım bakalım nasıl olacak cihaz ilk izlenim olarak çok beğendim aldıgım satıcı bütün kanalları yüklemiş sıralamış göndermiş en sıkıcı kısımdan kurtarmış ama hotbird i bağlamadım bağlayıp denicem bakalım kanalları çözecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: replax_1907

Dün bede amigo aldım bakalım nasıl olacak cihaz ilk izlenim olarak çok beğendim aldıgım satıcı bütün kanalları yüklemiş sıralamış göndermiş en sıkıcı kısımdan kurtarmış ama hotbird i bağlamadım bağlayıp denicem bakalım kanalları çözecek mi

çözer ama ilk aktif edeceksiniz menu + 8888 veya 7777 den birisi emu birisi server dı hatırlayamadım ordan ıks sececeksin veya swcam yazar okeyle bağlanır
  • trtworld biss şifresi girdim ama hala şifreli diyor. neden açılmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar nextminix amigo son sürüm tarihi kaç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akman46

trtworld biss şifresi girdim ama hala şifreli diyor. neden açılmiyor.

TRT World HD
    test yayini TRT HD pakete
    eklenmistir. Kanal BISS ile sifrelidir
    Kanal: TRT WORLD HD
    Id: 296D / Sid: 10604
    Frekans: 11054 V 30000
    Biss: 10 00 00 00 00 00 00 00

bunları doğru olarak gir

veya al softcamhttp://dosya.co/2b2biuzuyz9c/Softcam.key.html
    usb belleğe at yükle usb güncelleme kısmından softcam key sec yükle acılması lazım....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.