Şimdi Ara

Next Minix HD BLACK (YENİ MODEL) wpa2 cözüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanlar minixin farkını renkten ibaret sanıyor. Next Minix HD black daha hızlı bir islemciye sahip. ayrıca hdmi kablo ucu katlanabiliyor, bu guzel. ısınma sorunu gormedim. kasa plastik.. ethernet girisi yok. usbden harici wifi adaptorle baglanıyorsunuz.

yeni yazılımlarla birçok olumsuz yönü düzeldi, ancak wifi aparatı çalışmıyor, ethernet girişli olan modelini almanızı tavsiye ederim. Olumsuz yorumlarımı çıkan yazılımın ardından geri çektim.

Yeni: nihayet yeni yazilim sonrasi wpa2 yi de çözüyor. Tesekkurler next.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 8 Ağustos 2014; 22:19:01 >

• aynı cihazdan bende var bir sorun göremedim ben ayarlarını kontrol et istersen sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezihh

aynı cihazdan bende var bir sorun göremedim ben ayarlarını kontrol et istersen sen

hocam aynı görüntüyü atlanta hd alıcıyla ayna gibi izliyorum, ayrıca tüm ayarları yaptım bariz çamur görüntü, kıyas yapmadan konuşmazdım zaten..
  • wifi aparat alıp taktım. youtube filan güzel çalışıyor.

freeshare uygulaması harika olmuş bir çok kanalı gayet güzel izletiyor, üstelik bağlantıyı tabletimden wifi hotspot bağlantısı ile yaptım ve 3-5 mb bir veri gitti. (youtube hariç, bahsettiğim 3-5 mb freeshare kullanımında giden miktar..)

Kanal geçiş hızı yavaşlığını ve görüntü kalitesini, cihaz büyüklüğüne bakarak artık normal karşılıyorum, yazılımla bunların iyileştirilebileceğini düşünüyorum..

FreeShare ve internet uygulamaları ile yukarda bahsettiğim olumsuzlukları örtmeyi başarıyor.
  • Hocam ne marka model wifi aparatı kullandınız? Uyumlu olması için dikkat edilmesi gereken mesele nedir?
  • next in menü kısımları çok basit kalıyor gerçekten ben de mavi olandan kullanıyorum zaten kanal geçişleri de çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

next in menü kısımları çok basit kalıyor gerçekten ben de mavi olandan kullanıyorum zaten kanal geçişleri de çok yavaş

iade et o zaman ne duruyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

next in menü kısımları çok basit kalıyor gerçekten ben de mavi olandan kullanıyorum zaten kanal geçişleri de çok yavaş

iade et o zaman ne duruyorsun

türkiyede aldığın bir şeyi hemen iade etmek kolay mı be arkadaş:) insanı uğraştığına pişman ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihalptekin

Hocam ne marka model wifi aparatı kullandınız? Uyumlu olması için dikkat edilmesi gereken mesele nedir?

RALİNK 5370 chip setli usb wi-fi alman yeterli, otomatik ve hemen tanıyor. aratırsan bol miktarda var. 30 tl den fazla verme..
  • Hala memnun deilmisiniz minix black ten.Şu anda internette fiyatı 165 Tl mağazalarda 200tl civarı..Bu üründen daha iyi diyebileceğiniz bu fiyat aralığında hangi ürün var ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

insanlar minixin farkını renkten ibaret sanıyor. Next Minix HD black daha hızlı bir islemciye sahip. ayrıca hdmi kablo ucu katlanabiliyor, bu guzel. ısınma sorunu gormedim. kasa plastik.. ethernet girisi yok. usbden harici wifi adaptorle baglanıyorsunuz.

gelelim goruntu kalitesine, henuz ilk yazılımla duruyor, acilen goruntu kalitesinin duzeltilmesi lazım.

kıyaslamak gerekirse atlantanın hd box'ı var bende.. minix black hd kanal kalitesi atlantanın sd kalitesinden bile kotu. sd yayını soylemiyorum bile. nextin eski uydu alıcısı bile minix blacktan daha iyi goruntu veriyor, ACIKCASI MENU TASARIMI FILAN COK BASIT VE DANDIK, NEXT KALİTESİYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK.. TICARI KAYGIYLA APAR TOPAR PIYASAYA SURULMUS ANLAŞILAN. TEKNOSADAN ALMASAM ÇİN MALINA NEXT YAZIP KACAK PİYASAYA SURULMÜŞ DERDİM O DERECE ÇAMUR GÖRÜNTÜ.

NEXT ÇOK ACİL YAZILIM ÇIKARIP ADINI KURTARMALI, BİNLERCE LİRA VERİP ALDIGIMIZ LED TV LERDE ÇAMUR GIBI GÖRÜNTÜ İZLEMEK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATIYOR.

ÖNEMLİ NOT: NEXT MİNİX HD NİN MAVİ VEYA PEMBE MODELLERİ AYRIDIR, YUKARDAKİ YORUMLARIM SADECE YENİ ÇIKAN BLACK MODELİ İÇİNDİR... SAYGILARIMLA...

Hala memnun deilmisiniz minix black ten.Şu anda internette fiyatı 165 Tl mağazalarda 200tl civarı..Bu üründen daha iyi diyebileceğiniz bu fiyat aralığında hangi ürün var ki...

• mavi renk olanını alın.. siyahta ethernet girişi yok mecburen artı olarak usb'den wifi takmanız gerekiyor, öyle olunca da flash disk veya harici disk takamıyorsunuz.

o an teknosa görevlisi siyah diğerlerinden üstün diye verdi, bende aldım, yoksa mavi renk olanını alırdım..
  • Mavi olanını arkadaşıma aldırdım, siyah olanı da kendim aldım, karşılaştırmalı olarak değerlendirecek olursak:

Siyah olan (tahminimce işlemci hızından dolayı) kanal geçişi ve menü dolaşım konusunda daha hızlı.
    Siyah olan kesinlikle çok çok daha az ısınıyor hatta pek ısınıyor bile denilemez.
    Siyahın kasası az da olsa daha küçük.
    Siyahın HDMI bağlantısında standart bir kablo yok, HDMI çıkış var. Bu bazı durumlarda bu bir avantaj olabilir ama asla dezavantaj olmaz.
    Mavinin ethernet + usb, siyahın sadece usb çıkışı var.
    Görüntü kalitesine gelince farklı forumlarda da yapılan yorumlar aralarında bariz bir fark olmadığını gösteriyor ben de aynı şekilde gözlemledim.
    Konu görüntü kalitesine gelmişken iki model için de alacaklara ufak bir bilgilendirme olsun aletin bence en büyük dezavantajı SD yayınlardaki kalitesinin vasat olması. Yinede fiyatına ve mobilitesine göre göze batacak bir kalite eksikliği yok..

Black + Wireless adaptör aldım ama evimde bir Smart TV olduğundan bir kere bile wireless ı kullanmadım, Keşke almasaymışım bu aparatı bile dedim. Bu sebepten yakın vakitte wireless adaptörü çıkarabilirim bu da usb portunun tekrar boşa çıktığı anlamına gelir... (Black'in dezavantajı ortadan kalkıyor böylece.)

Fiyat konusunda da Black sanrım 30 lira civarı daha ucuza geliyor...

• 1 hafta önce aldım.ısınma yok ama goruntudeki beyazlar bazen açık pembe oluyor kel insanların kafası falan nedenini bilen varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bears

1 hafta önce aldım.ısınma yok ama goruntudeki beyazlar bazen açık pembe oluyor kel insanların kafası falan nedenini bilen varmı.

Allahalla bende olmuyor ama blacı değiştirip cool alıcam daha iyiymiş galiba blackı satacam.
  • selam arkadaşlar bende black modeli almayı düşünyordum ama burda yazılanları okuyunca kafam karıştı 2 firmayı aradım BLACK ve COOL modeli sormak için fark yok dediler sadece estetik açıdan değişik dediler

Birde evimde su anda tüplü TV var ilerde plazma almayı düşünüyorum parayı bulursam :) ne dersini BLACK veya COOL ilerisi için uygunmudur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.