Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
10
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Type-c girişe gigabit ethernetli usb çoklayıcı taktım.
    Giga fiber de var ama hız 300 mbps geçmedi. Usb-c girişide 2.0 koymuş bu çinliler.
    Type-c ve usb A girişlerde usb den medya oynatmada sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cihazla kullanmak için 1000 mbps 1 metre ethernet kablosu sipariş ettim. Şu an hızım 100 mbps ama ileride belki altyapı gelir. Hazırlıklı olmak iyidir.

• arandur kullanıcısına yanıt
    Neye hazırlıklı olacaksınız tam olarak? Bu cihaz 1000mbps değil, maksimum 100mbps ethernet portu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Pardon, ben o detayı kaçırmışım NEXT START PRO 4K [ANA KONU]  Kabloları karşılıklı değiştiririz artık.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

hocam 5tb usb 3.0 taşınabilir harddisk im var, şu an ilk çıkan mi box tan kullanıyorum, ancak hdd takılıyken biraz kullanım sonrası cihaz kilitleniyor ve restart yapmak zorunda kalıyorum, bu cihazı alsam bu kilitlenme olayından kurtulur muyum acaba?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Hdd de sorun yoksa takılmaz ama eğer hdd de sorun olmadığına eminsen ve takılırsa Next in adaptör 1 amp. 12v. Onun yerine 2-3 amp. olan baska adaptörle deneyebilirsin. Modem adaptörleri genelde 2 amp. 12v oluyor, onunla denersin.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Bunu dün gece yaptım ama fazla deneyemediğim için sonucu bilemiyorum, bu akşam daha uzun süre kuşlanacağım, yazarım sonucu…

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Kuşlanacağım ne demek?uğraşacağım gibi birşey mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serengeta kullanıcısına yanıt
    Klavye azizliği, “kullanacağım”.

• Belki yörelerin farklı dili vardır diye :)

• Arkadaşlar ana ekran, ikonlar..vs nasıl görsel atabilir misiniz?

• Klasik Google Tv arayüzü

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Android TV kullanıyorsanız bu biraz daha farklı olan Google TV.

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 13 Mart 2025; 20:52:6 >
  • Shield den sonra beni hiç biri kesmiyo :)Bunu da iade ederim veya satıcam galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 13 Mart 2025; 21:6:59 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Mrb kullandığım başka bir cihaz var USB 3 için gigabit ethernet port alacağım.hangisini almam gerekir yardımcı olabilir misiniz.

• mikail66gs M kullanıcısına yanıt

Ugreen veya Tplink olabilir.

• Arkadaşlar merhaba,

Dün kurdum cihazı, uygulamaları da kurdum. Nova player yükledim. 4k 80-90 gb arası filmleri denedim. Takılma saçmalama olmadı prime video da hdr içerikleri gösteriyor ancak benim tv hdr açıyor mu emin değilim. input ve adaptive hdr de tv.

• Dün cihaz geldi kurulumu yaptım ve tahmini 4-5 saat civarı kullandım. Mi TV Stick Gen1 kullanmış biri olarak çağ atladım diyebilirim.

Modem dibinde olduğu için ethernet ile bağlandım herhangi bir kopma vs yaşamadım.

İPTV yükleyip dizi izledim. Tepkimesi güzel herhangi bir donma kasma olmadı.

Ayarlardan sadece uygulama modunu açarak diğer tüm önerileri vs kaldırdım. Ana menü karmaşası son buldu.

Netflix TV+ uygulama devre dışı bıraktım diğerlerini kaldırdım ama Prime video ne kalktı nede devre dışı bırakıldı.

Profesyonel inceleyen birisi değilim görüntü kalitesi hızı tepkimesi gayet güzel bence.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Yok bu da işe yaramadı, süre biraz uzasa da statik ip ile de koptu bağlandı.

• szrozdmr kullanıcısına yanıt

Dediklerine katılıyorum. Sadece renkleri tutturamadım bu sistemde. HDR veya renk paletiyle ilgili sanırım. Sadece uygulamalar yapmayı denedim ama çok boş kaldı ekran, geri döndüm. Bir de ana ekranda üstte Amazon önerileri, altta Youtube önerileri geliyor. Netflix'i buraya ekleme veya düzenleme şansı yok sanırım. Android tv sisteminde ana ekranı istediğim gibi düzenliyordum, bu kötü oldu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.