Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
10
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selamlar bende cihazda sorun var sanıyordum kodi kurdum ayarlarını yaptim suan müthiş.

Dip ses yaşayan arkadaşlar için tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serengeta kullanıcısına yanıt
    İadeniz ne durumda?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazı az önce sipariş verdim bakalım. Sırf realtek görüntü kalitesi için aldım umarım mutlu eder

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Daha bugün teslim edilmiş.süreci beklicem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BABA kullanıcısına yanıt

Hocam homatics box r 4k ile konudaki next pro arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu? Next üstünde çok daha güçlü bir ekran kartı var sanırım ama tam karşılaştırma bulamadım, g57 mc1 bile olsa g31 mp2'den çok daha üstün gibi, televizyonda oyun oynamak için daha iyi gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Hocam homatics box r 4k ile konudaki next pro arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu? Next üstünde çok daha güçlü bir ekran kartı var sanırım ama tam karşılaştırma bulamadım, g57 mc1 bile olsa g31 mp2'den çok daha üstün gibi, televizyonda oyun oynamak için daha iyi gibi geldi.

Çip ve görüntü kalitesi bakımından zaten next her türlü daha üstün. Tek tedirgin edebilecek ram konusu ise hem forumlardaki arkadaşların yorumlarından hem de kendi testlerimden yola çıkarak bir problem yaratmadığını söyleyebilirim. Fakat oyun konusunda 2gb az gelebilir. Oyun oynamadığım için yorum yapamayacağım. Ayrıca Homatics ile arasında 3 kat fiyat farkı var. Daha fazla ram gerekirse bu sefer Homatics ile aynı fiyatlarda olan Rocktek GX1 yine her türlü daha mantıklı. Homatics'in tek artısı ise type-c tuner takarak uydu, kablo, karasal yayınların da alınabiliyor olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA -- 18 Mart 2025; 22:20:38 >

Yeni homatics box r 4k plus almıştım, açmadım da daha. Acaba iade edip next almak daha mı mantıklı olur diye düşündüm şimdi. Önceki sorumda Homatics 4k ile karşılaştırma sormuştum, benim aldığım 4GB olan modeli ama sırf fazla ram için iki katından fazla fiyat vermek de sanki mantıksız gibi geldi şimdi. Next yazılım konusunda sıkıntı çıkarır mı sizce ya da farklı codecler konusunda? Daha önceki next box modellerinde durum neydi hiç fikrim yok.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt

Hem next hem rocktek ikisi de skytech üretimi fason cihazlar zaten. İkisi de lisans ve codec konusunda ne var ne yok destekliyor. Fakat cihazlar ve çip daha çok yeni olduğu için ikisinin de yazılımında buglar mevcut tabi. Nisan-Mayıs gibi güncelleme verileceği söylenmişti. Siz bence her türlü homaticsi iade edin. Ram konusunda kafa rahatlığı istiyorsanız Rocktek GX1 alın derim. Ama dediğim gibi next mevcut fiyatıyla rakipsiz durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA -- 18 Mart 2025; 22:25:58 >

Teşekkür ederim, bana da mevcut durumda Homatics fazla pahalı geldi.

• Dolby vision desteği yokmuş. Ne kadar gereklidir? Nerede lazım olur?

• hashus000 H kullanıcısına yanıt

Dolby vision görüntü formatı, tv de yoksa boxtada gerek yok. Benim tv dv destekliyor bu cihazda yok ama hdr si çok iyi resim veriyor. Dolby vision olmazsa olmazım ama Next pro nun hdr si aratmadı bana.

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Bana görüntü işlemesi çok yapay geldi.biraz da o yüzden iade ettim.Çok ekmek yemesi lazım daha.yazılımsal problemlerini düzeltirlerse iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 19 Mart 2025; 0:51:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nvidia, apple tv son nesil dahil neredeyse bütün boxları kullandım. Gx1 de hdr auto problemi var diye iade ettim.

Next pro görüntüsü hepsinden iyi, isletim ile ilgili ufak tefek sorunları var ama buna değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 19 Mart 2025; 0:56:26 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Nvidia apple dan daha iyi olduğu kısım komik olmuş hocam.

Linea passatın yanında gayış gibi duruyo lafı kadar komik olmuş  

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Benim wifi kopma problemi saçma bir şekilde çözüldü sanırım, 2 gündür hiç kopmadı. Sadece box’ın yerini değiştirdim, Q990C subwoofer’ının üzerinde Xbox Series X, onunda üzerinde box duruyordu, yanlarında da access point (Homatics Box R 4K Plus aynı yerdeydi hiç sorun yaşamamıştı) vardı, Next’i oradan indirip 30 cm yana yere koydum.ç şimdilik hiç kopmadı, normalde 15-20 dk da bir kopardı.

Next’de kutuda herhangi bir yalıtım ve wifi anteni olmadığı için sanırım manyetik dalgalara daha duyarlı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Mart 2025; 1:46:48 >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Zamanında nvidiayı severek kullandık ama onunda eksik yönleri var.. Auto frame olmadığı için akıcılık çok iyi değil. Next de Realtek işlemci ve Mali G57 ile görüntü olarak daha iyi ama işletim sistemi vasat maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Dolby vision desteği yokmuş. Ne kadar gereklidir? Nerede lazım olur?
    Tv'in dolby vision ise rocktek gx1 alacaksın tv samsung ise next yeter

Homatics almışsan devam et gx1de de dolby vision hdr geçişi auto değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Mart 2025; 9:43:58 >

GTV görüntü keskinliği güzel de kontras hoşuma gitmedi sanki gözü yoruyor gibimime geldi mecool km2 plus ATV siyahlık kontras ı dahi renkler daha derin

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Bunları nasıl karşılaştırıyorsunuz gerçekten anlamadığım için soruyorum, yan yana aynı görüntüyü alıp mı yoksa hayalinizde kalan şekliyle mi?

AISR teknolojisine gelecek olursak, biraz baktım, çok net bir şey bulamadım, bir yerde sadece 1080p görüntüyü işler diyor mesela.

TV’ye bağlanınca gelen sinyale göre TV ayarları ve profili de değişiyor mesela, bu da doğru bir karşılaştırmayı engelliyor. Bu karşılaştırmaları nasıl yapıyorsunuz?

• Merhabalar , bu cihaza Cloudstream uygulaması yükleyip kekik akademi programını çalıştırabilir miyim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.