Şimdi Ara

NEXT UYDU ALICILARI DESTEK BÖLÜMÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • next minx hd nasıl wifi ile internet bağlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

next minx hd nasıl wifi ile internet bağlayabilirim

menu sen gerecler/ ag yada wıfı ayarlarıdan yapacaksınız
    tabıı wıfı alıp usb den baglantı yapacaksınız son derece basıttır hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

Next Pandora / Pandora Slim V3022 OSCAM Test Yazılımı

Next Pandora V3022 Yazılımı
    Next Pandora Slim V3022 Yazılımı
    asagıdakı lınkten ındırebılırsınız
    http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=746235#.VMdfb_6sV1Z

Uyarı : Next Pandora ve Pandora Slim yazılımları farklıdır, lütfen cihazınız için uygun olan yazılımı yükleyin. Yükleme yöntemi için buradan yararlanabilirsiniz.

OSCAM Test yazılımıdır, emon üzerinden port edilmiştir.

Yazılımı yükledikten sonra emon uygulamasını açın ve cihazı fişten çekip yeniden başlatın.

OSCAM kontrolü içinhttp://cihazipadresi:8888 üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Kullanıcı adı: pandora , Şifre : pandora dır.
    OSEmu üzerinden OSCAM'e özel emülatörler kullanılabilir. Sınırsız Newcamd, CCCam, Gbox, Camd3, vs hesap OSCAM panelinden girilerek kullanılabilir.

arkadaşım...23 ekim 2014 pandora uydu alıcıma otomatik yüklenen yazılımdan sonra çıkan yeni yazılımın çıkış tarihi ve 2015 yazılımının avantajları nedir?...

• 2014 yazılımı ile sonyazılım arasındakı en büyük fark oscam yazılıml olması
    oscam ile kart paylaşımında bulunabılıyorsunuz..her son kullanıcıyı etkileyen birsey degıl tabıı
    bir de favorili liste yapıldı
    youtube sorunları gıderıldı
  • Next minix hd punto cihazim var. Bunla youtube girip video nasil izleyebilirim? İnternete girme ozelligi normalde yok diye biliyodum. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni next mini black hd aldım,
    herşey çok güzel içinde yazan tüm özellikleri kullanabildim sorunsuz,
    hele tv ile senkronize olup işi tek kumandadan çözmesine bayıldım.
    Yayındanmı cihazdanmı olduğunu anlayamadığım bir ses problemi yaşıyorum,
    2-3 üç saatte bir ses 2 dakika kadar ekolu geliyor sonra düzeliyor.
    Bu neden olur bilgisi oln paylaşırsa sevinirim.
  • next ye 5000 hd cx cihaz var. Bütün kanallar var. Fakat TRT nin HD kanallarında sorun var. Sinyal yok. Sabah izlerken gidiyor. Akşamları tekrar geliyor sinyal. Çok garip bir durum. Aynı çanaktan (çift lnbli) başka cihazda hiçbir sorun yok.
  • http://www.next.com.tr/digiturk/

buradaki nx2 de lig tv HD mi Allah rızası için bilen söylesin yaw :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

quote:

Arkadaşlar daha önce farklı bir ürüne verdiğim destek ve satış sonrası desteğimi Türkiye' de uydu alıcısı denildiği zaman akıllara ilke gelen
    firma olan ve Türkiye'nin heryerinde geniş bir servis ve bayi ağı olan Next Nexstar uydu alıcılarına vereceğim
    bu anlamda hertürlü Next model ve ürünlerin soru ve sorunlarınızı burada paylaşıma açıyoruz.
    next pandora için yaptıgım kanal listesini bitirdiken sonra hosta ekletıyorum
    böylece ulusal belgesel sınema spor kategorılerını duzenlı bir favorı lisesi olusturarak siz canlara sunacağız
    ayrıca tüm videolarımıza www.uydudestek.tv internet sitemizden de takip edebilirsiniz
    www.uyduevim.net

http://www.uydudestek.tv/next-machina-3d-yazilim-ve-kanal-yukleme-.html
    http://www.uydudestek.tv/kategori/next.html

kusura bakmayın arkadaşım ama bende nextstar mağdurlarındanım niye mi bir ay önce next yetkili bayiinde bir uydu cihazı aldım bana ye-18500 cx hd plus ürününü aldım ve içindekiler ile alakası yok yapabildiklerinin.

youtube falan filan gibi eklentileri var kablosuz bağlanma falan yazıyor gerçi siz daha iyi bilmeniz lazım sonuçta satıyorsunuz .

ama ne yazıkki net ortamında hiç birşekilde birşey yapılamıyor sürekli cihaz donuyor artı server üyeliğim vardı oda fiyasko çünkü cihaz pert bir cihaz bu konularda .

ama tek sevdiğim özelliği hd yayınlar ile sd yayınlar arasında kalite farkı olmaması oda ya iyi hd görüntü veremiyor yada sd görüntüleri çok kaliteli...

NOT : keşke voltaj yüzünden atlanta hd diomand cihazım yanmasa idi :( dağlar kadar fark var arada zira görüntü ve server olayında .

1: içindevar olupta sızın yapamadıgınız neler
    2: net ortamında dolasmak ıstıyorsanız next pandora almanız lazım.. zıra sozkonusu sızın modelde bunlar yok.. ancak youtube gıbı vıdeo sıtelerı olabılır
    3: serverr ıcın hızmet aldıgınız yer ile gorusmenız gerekmekte cıhaz ıle alakalı bır sorun degıl
    4: bu veya dıger urunlerde olsun wıfı o kadar saglıklı olmaz en ıyısı kablo baglantılıdır
    5: sd vehd yayınların kalıtesı bence iyi en ıyısı hangı dersenız machına 3d

içinde olanlar youtube ve daillmotion bunlar kesinlikle çalışmıyor düzgün 1dk dan sonra cihaz mala bağlıyor donuyor takılıp gidiyor bu takılma internet hızı ile de alakalı değil 50 mb kullanıyorum çünkü. en başlı sorun server kiraladığım yere gittim bana başka cihaz tavsiye ettiler . bir haftalığına denedim açık ara önde takılma donma kitlenme hiçbirşey yok.

anlamadığım tekşey kutusunda yazdıkları şeyleri neden cihaza yatırmıyorlar.

bu sanırım yasal dolandırıcılık 200 tl para alıyorlar ama hakkını vermiyorlar. neyse bol şans ağzım yandı bir kere

• next cx 2000 super plus serisine destek yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa77

http://www.next.com.tr/digiturk/

buradaki nx2 de lig tv HD mi Allah rızası için bilen söylesin yaw :)

Yok Hocam değil
    Türksat uydusu üzerinde yayın yapan kanalları var
    ancak hd olarak yok.. ben hatta vıdeo hazırlayacaktım onun için ama bir turlu zaman bulamadım
    umarım ileri ki zamanda hd yayına geçerler
  • YE-2000FTA USB‏
    uydu alıcımı iş yerinde gerek kalmadığı için eve getirdim, TÜRKSAT kanalları evde de izleniyor bir sorun yok..Ancak hotbird kanallarını da indirmek isteyince bir türlü kanal taraması yaptıramadım..ne yapsam fayda etmedi..önceki alıcımla (sunny) hem turksat hem de hotbird kanallarını izleyebiliyordum..alt yapıda sorun yok..Next cihazına hotbird kanallarını nasıl indirebilirim?..adımları sıralarsanız belki başarırım. teşekkürler
  • arkadaşlar...next pandora uydu alıcımın hazır iptv listesine otomatik yüklenen yabancı tring paketi güzel yayın yapıyo...çeşitli kategorilere ayrılmış sinema kanalları mevcut lisanı anlıyamadığım halde yayın akışını beğeniyom...bilgilerinize sunarım...
  • paylaşımınız için teşekkür ederim..
  • Next Pandora Slim

Bugün aldım akşama kadar kullandım ve birkaç sorum olacak

1.yazılım güncellemesi yapmak gereklimidir?

2.Youtube videolarını düşük çözünürlükte açıyor ben 720p izlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

3.cihazı açtığımda tv izleme hata veriyor bekle butonuna basınca yayın devam ediyor yazılım yükseltirsem bu çözülürmü?

4.evdekiler diğer cihazdan alışık oldukları için cihaz kapatma düğmesini kullanmıyorlar kısayoldan 3'lü prizin fişini çekiyorlar aslında buna bende dahilim alışkanlık zamanla cihazda sıkıntı olurmu?

Şimdilik sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim @candostum2007

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yazılım test olarak verıldı
    bugun test ettim.. özellikle mükemmel bir uygulama geldi arkadaşlar.. bu uygulama sayesınde özellikle çanak takmaya izin verilmeyen yerlerde ve yurtdışında olan vatandaşlarımız için çok önemli bir uygulamadır
    .. next pandora markete girip next ıptv uygulamasını indirin ve sorunsuz ıptv den bir çok ulusal kanalları ücretsiz izleyin
    bu konu ile ilgili video en yakın zamanda www.uydudestek.tv internet sitemizde yayınlıyacam..
    bu çok başarılı ve en önemli bir çözüm daha var ki o da.. biliyorsunuz ıptv ulaşmak için birkaç adımdan sonra ulaşıyorsunuz
    ancak bu yazılımla birlikte cihaz ilk açıldıgında direk ıptv kanalları açılıyor, tabii ayarlardan seçmeniz gerekecektir
    hayırlı olsun

• Next pandora ıptv uygulaması
    http://www.uydudestek.tv/next-iptv-uygulamasi.html
    mukemmel bir uygulama
  • arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık next pandora kullanıcısıyım cihazın ciddi anlamda yazılımsal eksiklikleri olmasına rağmen üründen memnunum fakat yeni üyesi olduğum dsmart blu bir türlü çalışmıyor bununla ilgili sıkıntı yaşayan yada konu hakkında bilgi sahibi birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar...next pandora üzerine epeydir iptv hazır kanal listesine yeni televizyon yayınları eklenmiyor mevcut kanallar yayına devam ediyor...internet üzerinden dünyaca meşhur televizyon kanallarının çalışan iptv linklerini bulup makinama manuel yükleyerek yayınları seyretmeye çalışıyorum...bilgilerinize sunarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...next pandora üzerine epeydir iptv hazır kanal listesine yeni televizyon yayınları eklenmiyor mevcut kanallar yayına devam ediyor...internet üzerinden dünyaca meşhur televizyon kanallarının çalışan iptv linklerini bulup makinama manuel yükleyerek yayınları seyretmeye çalışıyorum...bilgilerinize sunarım...

hocam ver elindeki listeyı hemen koyduralım:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.