Şimdi Ara

NEXT UYDU ALICILARI DESTEK BÖLÜMÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Next 18500HD+ cihazım var.Iptv sorunsuz ama sedece 47-48 saniye çalışıyor,sonra duruyor ve kapanıyor.Yeniden aynı kanal bir daha çalışmıyor.Telefondan aynı url ile sorunsuz izliyorum.Saygılar
  • hocam iyi günler
    4 ekimde firmanızın yetkili servisine LNB girişi bozuk olduğu için verdiğimiz cihazımız sağlam olduğu gerekçesiyle sağlam cihazların arasına konmuştu. tekrar teslim aldığımızda cihazın aynı sorunlarının devam ettiğini gördük tekrar götürdük ve fabrikaya göndereceklerini söylediler o günden beri herhangi bir dönüş almadık ikame mal talebimizde reddedildi. bu ve benzeri konulara olan hassasiyetinizi arttırmanızı,yetkili servislerinizin işin ciddiyetini anlamasını talep ederim
  • üstadlar next pandoram var yalnız sinyal kalitesi son yazılımdan sonra gibi geliyor ama tam emin değilim sinyal kalitesi tüm kanallarda aşırı düştü. Diğer uyduları deniyorum %91 iken pandora %50-48 arası ne yaptıysam düzeltemedim acaba pandorası olupda bi fatura fotokopisi atacak varmıdır 1 ay oldu garantisi biteli garantisi devam eden bi faturayla gitsem garantiye belki işe yarar. Varsa hayrına bi zahmet garanti devam eden fatura yada çaresi varsa oda makbüle geçer. Anten diyeceğim ama diğer uydu alıcıların 2side %91 nedense aynı yerde pandora 50 sinyal kalitesi olarak o yüzden mozaikli çalışıyor ne yaptıysam yükselmedi anten felanla uğraştım.
  • Next pandora slim tivibulu digitırkplayli cihazım var. Son güncellemeyi yaptım 2 önemli sorunu var cihazın
    1- android güncellenemiyor sanırım, digiturkplay ve tivibunun güncel uygulamalarını indiremiyorum playstoredan,cihazınız destelemiyor uyarısı alıyorum
    2- digiturkplayde vb seç izle den sinema filmleri izleyemiyordum eskiden uygulamayı açıyorken(artık uygulamayı da açmıyor, yeni versiyonu yükle diyo, yükleyince de cihaz uyumsuz diyor) bunu d.play mh sorduğumda bu uyarıyı sadece general mobile telefonda aldıklarını, androidin google a kayıtlı olmadığını!!! söylediler. Next forumda da benzer durumdan bahsetmişlerdi... Cihaz elimizde kaldı anlıyacağınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next yazılım vermiyor malesef

Farklı forumlarda farklı yazılımlar vardı artık onlarda yazılım la uğraşıyor lar. Uydu cihazı olarak kullan ma li başka artışı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

üstadlar next pandoram var yalnız sinyal kalitesi son yazılımdan sonra gibi geliyor ama tam emin değilim sinyal kalitesi tüm kanallarda aşırı düştü. Diğer uyduları deniyorum %91 iken pandora %50-48 arası ne yaptıysam düzeltemedim acaba pandorası olupda bi fatura fotokopisi atacak varmıdır 1 ay oldu garantisi biteli garantisi devam eden bi faturayla gitsem garantiye belki işe yarar. Varsa hayrına bi zahmet garanti devam eden fatura yada çaresi varsa oda makbüle geçer. Anten diyeceğim ama diğer uydu alıcıların 2side %91 nedense aynı yerde pandora 50 sinyal kalitesi olarak o yüzden mozaikli çalışıyor ne yaptıysam yükselmedi anten felanla uğraştım.

Cihaz ilk çıktığı gün bile tuneri kötü dü servis hiçbir şey yapamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşım ben 4-5 yıllık digitürk macerama son verdim ve next machina 3d süper modelini aldım..bugün taktım kullanıyorum şimdilik güzel sıkıntı yok..

Forum sitelerinde okuyorum bu makine için süper diyorlar öyle bir anlatıyorlar çok marifeti varmış şöyle yapıyor böyle yapıyor filan..

Şimdi ben adım adım gitmek istiyorum öncelikle yazılım atmak istiyorum üzerindeki yazılım mart 2016 yazılımı..internetten baktım kasım ayı güncellemesi var bu yazılımı en sağlıklı nasıl atabilirim..USB üzerinden yazılım bu makineye nasıl atılıyor
  • Herkese merhabalar uyudu cihazım next minix hd black 2 sorun açıldığında tv deki aralık dışında uyarısı kumandadan yanlış birşey basılmış video firmasıyla Ile ilgilli sanırsam ama netteki hangi yolu denediysem olmadı kumandamda v format tuşu en alt köşede yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
  • merhabalar,

elimde x-box mini hd uydu cihazı var. internette bayağı araştırdım ama rs232 dışında alternatif bir yazılım atma yöntemi bulamadım. usb ile yazılım attığını söyleyenler var, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

ekleme: odunluk bendeymiş usbye .bin dosyasını atıp usb oynatıcı kısmından güncelleme işlemini yaptım. ben usb düzenleme kısmına giriyordum. ordan işlem yapabileceğim hiç aklıma gelmemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_khan -- 6 Ocak 2017; 2:13:47 >
  • nex ile next key uydu alıcıları aynımı _?
  • Arkadaşlar

Annemde Next Many SD scart tipi uydu alıcısı vardı kanallarda vardı.

Başka eve TV ye taktık tüm kanallar yok 100kanal çıkıyor

Büyük kanallar (Show-Atv-Star-Fox-tv8) göstermiyor

Google amcaya sordum frekanslar değişti demişler verilen frekanslar TP değerleri yazdım sonuç aynı ???

Varmı next kanky SD kullanan biri hayrına ayarlara baksa!
    12.380/27500/H/Arama tümü dedim sonuç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 8 Ocak 2017; 18:40:14 >
  • Merhaba arkadaşım machina 3d süper sahibiyim ama kullanmayı bilmiyorum sadece Türksat üzerinden arama yaptım normal kanalları izliyorum..

Ama biliyorum ki makinenin çok güzel özellikleri var farklı uydulardan belgesel kanalları spor kanalları özellikle azeri kanallardan ispanya ligi şampiyonlar ligi UEFA filan bir sürü kanal izleme şansı var. Bis key ile powervu ile bir sürü şifreleme yöntemleri ile açılan kanalları nasıl izleriz..

Kısaca bu cihazdan tam performans nasıl alırız..

Çoğu şey de internet üzerinden oluyor sanırım evimde internet yok ama başka yerde internetten indirip USB ile yazılım atar gibi makineye yükleme şansım yok mu
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Lnb frekans araligini universal ya da en genis olani secip ayni frekansi girerek dener misin.
  • Arkadaşlar Elimde Next Machina 3D süper Combo var. Bu cihazı bir reyting şirketi vermiş ve sözleşme falan yapılmamış.
    Cihazda bir çok eksik var.Verildiği yerde kablolu yayın varmış ve ona göre verilmiş.
    Öncelikler her açılışta 30 saniye kadar bekleyip ilk ekranda kullanıcı seçtiriyor.
    Cihazın saat ayarı yapılamıyor.
    İnternet için sadece kablolu seçeneği var ethernet yada kablosuzu seçemiyorum.
    Normal uydu taraması yapıyor ve yayınları gösteriyor.
    Yazılım atmayı denedim kabul etmedi.
    Aşağıda detaylı fotoğrafları veriyorum.
    Cihazı orjinal durumuna nasıl getirebilirim. Menüden Fabrika ayarlarına döndürmek bir şey değiştirmedi.
    [simage]
     NEXT UYDU ALICILARI DESTEK   BÖLÜMÜ
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage][simage]
    [/simage]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.