Şimdi Ara

NEXT UYDU ALICILARI DESTEK BÖLÜMÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, Next amigo almayı dşünüyorumda

Ücretsiz serverı var mı amigo nun ve sorunsuz mu ve süresi ne kadar? ve cccam mi yoksa mgcam mi kullanıyor stabil olarak,
    Server türkçe belgesellerin(w3teki) HD lerini de açıyor mu?
    Bide online film izleme eklentisi var mı? performansı nasıl, altyazı seçilebiliyor mu ve türkçe dublajlı filmlerde var mı?
    Bide filmler güncel filmlermi yoksa eski filmler mi?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

Herkese merhaba, Next amigo almayı dşünüyorumda

Ücretsiz serverı var mı amigo nun ve sorunsuz mu ve süresi ne kadar? ve cccam mi yoksa mgcam mi kullanıyor stabil olarak,
    Bide online film izleme eklentisi var mı? performansı nasıl, altyazı seçilebiliyor mu ve türkçe dublajlı filmlerde var mı?

bu ozellıkler arıyorsanız hocam androıd alacaksınız
    amıgo da bu ıstedıklerını alamassınız
    ccam var ama onlıen fılm ızleme falan yok
    detaylı bılgı ıcın arayabılırsınız
    0212 252 78 72
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

quote:

0212 252 78 72

peki bu redline larda var mı ts1000 de yada ts3000 de online film izleme hocam? incelemelerde görmüştüm sanki ama ne kadr güncel bilmiyorum

• next 5000hd kullanıyorum kumandası bazen uydu alıcısını görmüyor, next 5000 hd için next in başka model kumandaları uyumlu mu
  • Şu an freeshare server çalışmıyor mu acaba? Minix hd cihazda cccam de yaptım newcamd de yaptım; hiçbirinde çalışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...next pandora üzerine yeni yazılım ne zaman gelir bilgi sahipi aydınlatabilirmi?...
  • Next point alacağım.Piyasada 250 tl falan galiba.Uydudan paylaşım falan varmış.Ne dersiniz bu uydu alıcısı için?Benim aklıma yattı.Uydudan paylaşım aldıktan sonra ne kadar devam eder bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliok1

Next point alacağım.Piyasada 250 tl falan galiba.Uydudan paylaşım falan varmış.Ne dersiniz bu uydu alıcısı için?Benim aklıma yattı.Uydudan paylaşım aldıktan sonra ne kadar devam eder bilmiyorum.

arkadaşım...benim cihazım next pandora internetten paylaşım özelliği vardır iptv seyrediyorum...kendi makinamdan memnunum fakat senin alacağın cihaz hakkında bilgim yoktur...uydudan paylaşım senin cihazında varmış peki hangi uydudan paylaşım yapılıyor biliyormusun sadece meraktan soruyorum?...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

quote:

Ücretsiz serverı
    var mı amigo nun ve sorunsuz mu ve süresi ne kadar? ve cccam mi yoksa mgcam mi kullanıyor stabil olarak,

0212 252 78 72

peki bu redline larda var mı ts1000 de yada ts3000 de online film izleme hocam? incelemelerde görmüştüm sanki ama ne kadr güncel bilmiyorum

burası next bölumu hocam..
    redline için de olması lazım.. var
    ama dedıgım gıbı next destek bolumu burası

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: aliok1

Next point alacağım.Piyasada 250 tl falan galiba.Uydudan paylaşım falan varmış.Ne dersiniz bu uydu alıcısı için?Benim aklıma yattı.Uydudan paylaşım aldıktan sonra ne kadar devam eder bilmiyorum.

arkadaşım...benim cihazım next pandora internetten paylaşım özelliği vardır iptv seyrediyorum...kendi makinamdan memnunum fakat senin alacağın cihaz hakkında bilgim yoktur...uydudan paylaşım senin cihazında varmış peki hangi uydudan paylaşım yapılıyor biliyormusun sadece meraktan soruyorum?...

merhaba
    acıckası bana cart sharıng pek mantıklı gelmıyor
    heran kapanma ıhtımalı var
    pandora yada machına tavsıye ederım
    www.uyduevim.net

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...next pandora üzerine yeni yazılım ne zaman gelir bilgi sahipi aydınlatabilirmi?...

yeni yazılım geldi zaten.. test ettiniz mi
    favorılı ve guncel tp ve vod sınemalar guncellendı
  • Ttnetten alinma Pandora cihazimi satiyorum.kutusu ile birlikte 6-7 ay filan oldu alalı fiyat:300 tl .isteyen özel msj atabilir.istanbul da ikamet eden bulunduğu yere göre elden teslim..

• Tavşan seyretmek için güncel DNS lerin hepsini denedim. Fakat çalışmadı. Sorunun ne olduğunu bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alaaddinay

Tavşan seyretmek için güncel DNS lerin hepsini denedim. Fakat çalışmadı. Sorunun ne olduğunu bilen varmı?

mubarek aydayız
    sonrasında soylerım:)
  • Next minix full hd punto + plus cihazi aldım. Ancak şifreli kanalları nasıl izlerim bu kutuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberiverdonanım -- 31 Temmuz 2015; 23:45:04 >
  • Arkadaşlar nextstar kanky modelini aldım ancak sadece yabancı kanallar çıkıyor tarama yaptığımda nedendir sizce
  • up
  • merhaba,

next uydu alıcısı almayı düşünüyorum. bir karşılaştırma listesi bulamadım. hangi modeli önerirsiniz?
  • kkumsel K kullanıcısına yanıt
    uydudestek.tv internet sitemizi inceleyın gorsel tanıtımlarımız var
    next mınıx mavı tercıhımdır
  • Selamlar ,
    Pandora HD cihazı 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum . Evet yazılım olarak daha çok üzerine düşülebilirdi ama genel olarak memnunum .

Ancak Özellikle son güncellemeden sonra kanal listesi düzenleme işi çok zor hale geldi . Eski yazılımda ki liste yaptığımız ikili ekran gitti "taşı" seçeneği geldi ama yüzlerce kanal arasında tek tek uğraşmak gerekiyor .
    Bunun bir çözümü var mıdır ? Ve bilgisayardan kanal listesini nasıl düzenleyebiliriz arkadaşlar ? .db uzantılı bir yedek dosyası alıyorum cihazdan ama kanal düzenleme işini çözemedim . Bir yardım ederseniz çok makbule geçer .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.