Şimdi Ara

NEXT YE 2000 X CI PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NEXT YE 2000 X CI PLUS DİJİTAL KARTLI UYDU ALICISI
    Fiyatı : 156.78 USD + KDV
    KDV Dahil : 249.42 YTL
    Taksitle : 20.78 YTL
    Havale : 239.44 YTL
    Türk Lirası : 249,417,000 TL

• İki Modül Girişi
    • 5000 kanal kapasitesi
    • Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma
    • Kolay kullanım ve programlama
    • Türkçe ve 5 seçilebilir dil
    • EPG
    • TV'de olmasada cihazdan teltext ve altyazı desteği
    • 8 kategorili özel favori listesi
    • Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği
    • Mükemmel kanal dizme özellikleri
    • Timer
    • Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı
    • Türkiye'ye özel yazılım desteği
    • Sinyalmetre
    • 3 seçilebilir bilgi barı
    • Merkezi sistemlere uyumlu
    • Diseqc 1.2 Motor le hareketli çanak kullanabilme özelliği
    • Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzersiz
    • Onlarca mükemmel fonksiyon
    • ST 5512 Chipset
    • Şifreli yayınlar için 2 CI Modul girişi
    • Özel Eurocam, Irdeto desteği
    • Ülkemizde kullanılan tüm modellere uyumlu
    • Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği

• guzel bi model secmissin yalnız next artık bu modeli uretmio bildigim kadarıyla 2000X CIS Plus cıktı ben de kullanıyorum tavsiye edebilirim. senin soyledigin model next bayilerinde satılmıyo artık sadece elinde kalanlar satio ve bilmiorum sn nerde oturuyosun ama ankarada maximum 200 YTL cihazın fiyatı yani hic pazarlık falan yapmadan soylenen fiat, onun icin iyi arstır bence alırken son yazılımı yuklettirmeyi unutma.. next almak dogru secim..
    kolay gelsin...
  • arkadaşım bunu internet alış-veriş sayfası bidolu'dan aldım.İstanbulda oturuyorum sadece özellik açısından merak ettiğimden bu modeli sordum.Çünkü forumlarda genelde bunun iyi olduğu söyleniyor.Sence bunun 2005 olanımı,bumu yoksa daha iyi.bana biraz fikir verebilirmisin
  • 2005 DCI SKY modeli var nextin o da en iyilerindendir. 2000 le arasındaki en buyuk fark 2005in adult yayın yapan fullxleri cozebilmesidir. bu icindeki sky modul sayesinde olur. bundan baska nextin hic bi modeli bu kanalları cozemez. 2000lerin yazılım destegi biraz daha iyi ve kanal gecis hızında da 2005lerden biraz daha ustun.. Bunun dısında eger lig tv uyeligi dusunuyosan 2000X CIS plus modelini alman daha iyi olur cunku bunlarda kart okuyucu var lig TV ile uyumlu.. fullxler onemli diosan 2005 al ama deil diosan 2000 alabilirsin.. ayrıca ne alırsan al istanbulda bu tarz seylerin satıldıgı ucuz yerlerden almaya calıs. dedigim gibi nette biraz pahalı hepsiburada.com da da o civar galiba ama pahalı iste rahat 200e bulursun o cihazı
  • evet ileride Lig tv kartıda takmayı düşünüyorum.O zaman 2000 X CIS PLUS'ı alıcaz galiba.Birşey sorcam bunda gömülü bilmem ne diyorlar kendinden çeşitli şifreli kanalları çözmeye yarıyormuş o özelliğide varmı?
  • ya pardon şimdi baktımda forumlara bu senin dediğin 2 şeyide yani hem fulxleri çözen 2005 DCI SKY ve LİG TV çözen 2000 cıs plus yani 2 özelliğin birarada olan bir next cihazı yokmu
  • digitürk modülsüz üyelik vermiyor, yani modül almak zorundasın 2005skyın 2 modül girişi var takarsın modülü ve kartı çözer lig tvyi fullxleri zaten çözüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi hangisi yani 2000 CIS'IN geçişleri daha iyi diyor osmanyagan ve kart okuyucu var diyor lig TV ile uyumlu,arada kaldım valla:))
  • ikimiz de kendi cihazımızı ovmus gib mi oldu kanal gecis hızında bi ustunlugu oldugu soylenio 2000lerin ayrıca CIS modelinde kart okuyucu var lig tv yi okuyo ama eger lig tv modulsuz uyelik vermiyosa pek isine yaramicak sadce bi arkadasından falan kart bulup direk takıp izleme avantajın olur cıs plus modelini alırsan.. fullxlerin benim icin hic bi onemi yok diosan CIS al derim ben hem daha ucuz olması lazım, ama onlar da guzel kanal yani yabana atmamak lazım sırf onlar icin bile o modeli alanlar var..
  • geçişleri daha hızlıdır ama 2005skyda yavaş değildir ikisindede çakılı modül var 2005skydaki fullxleri açmaya yarıyor 2000cısdakide yasal kartları okumaya. ligtv zaten şu an modülsüz üyelik vermiyor modül zaten kart okuyucu yani 2005de veya diğer cihazlarda kart okuyucu olmaması lig tv için değişmiyor modül girişi olması yeterli modülde almak zorunda olduğun için. hangisi olacağı sana kalmış bana sorarsan 2005 sky cünkü fullxleri açıyor ve bilgisayara kayıt yapıyor bunları yapan başka next yok zaten ama sen fullxler ve kayıt önemli değil diyosan 2000cıs al hızlı ve güzel cihaz benim next cihazlar içinde ilk tavsiye edeceğim iki cihaz, senin kararın
  • anladım ok,geçişlerle ilgili olarak çok ufak 2000 daha hızlı diyorsunuz dimi?
  • evet ama en hızlı receiver bile normal tv gibi hızlı değildir geçişlerde
  • ya abi bunun tam ismi ne,şöyle bir siteleri dolaştım NEXT YE-2005 CI var,NEXT YE-2005 D var,NEXT YE-2005 SKY olanı var.Hepsi aynı şeymi yoksa farklımı.Birde aşağıdaki gibi tam sizin ismini dediğinizden buldum,tam ismi bumu?

NEXT YE 2005 D CI
    ¥ 4000 KANAL KAPASİTESİ
    ¥ KOLAY KULLANIM VE PROGRAMLAMA
    ¥ STI 5518 İŞLEMCİ
    ¥ 2 MB FLASH
    ¥ 2 EXTRA MODÜL GİRİŞİ
    ¥ ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİ
    ¥ DISEQC 1.2 ÖZELLİĞİ İLE MOTORLU OLARAK KULLANILABİLİR
    ¥ FAVORİ KANAL LİSTESİ
    ¥ YAYIN ŞİFRE SİSTEMİNİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ
    ¥ EXTRA KANAL DİZME VE SIRALAMA ÖZELLİKLERİ
    ¥ KANAL KİTLEME, ATLAMA, SİLME, TAŞIMA, EKLEME
    ¥ 7 LİSANLI AYAR MENÜLERİ
    ¥ EKRAN TİPİ SEÇME İMKANI
    ¥ SLEEP TİMER VE EXTRA KAYIT TİMERİ
    ¥ MENÜ RENGİ AYARLAMA İMKANI
    ¥ ÇOCUK KİLİDİ, CİHAZ KİLİDİ
    ¥ TV'DE OLMASA DA TELETEXT VE ALTYAZI DESTEĞİ
    ¥ EXTRA OYUNLAR
    ¥ ÖZEL DEMO
    ¥ ÖZEL TAKVİM
    ¥ OPTİK SPDIF SES ÇIKIŞI(CI MODÜL GİRİŞLİDE)
    ¥ INTERNATIONAL YAZILIM DESTEĞİ
    ¥ ZOOM ÖZELLİĞİ
    ¥ SHARP TUNER

• hepsi aynı değil
    2005D modül giriş yok, fullxleri açmaz, bilgisayara kayıt yapmaz
    2005DCI nodül girişili, fullxleri açmaz, bilgisayara kayıt yapmaz
    NEXT YE 2005 SKY
    ¥ 4080 KANAL KAPASİTESİ
    ¥ HIZLI KANAL GEÇİŞLERİ VE UYDU TARAMA
    ¥ KOLAY KULLANIM VE PROGRAMLAMA
    ¥ STI 5518 İŞLEMCİ
    ¥ SKY MODÜLÜ GÖMÜLÜ
    ¥ HOTBIRD-ASTRA UYDUSUNDAKİ FULLX1 ve FULLX2 Adult Kanalları DİREKT AÇMA ÖZELLİĞİ (CİHAZIN DEĞİL İÇİNDEKİ MODÜLÜN DESTEĞİDİR)
    ¥ DİREKT SMARTCARD TAKILABİLİR
    ¥ 2 EXTRA MODÜL GİRİŞİ
    ¥ USB BAĞLANTISI İLE BİLGİSAYARA KAYIT YAPMA ÖZEL0LİĞİ (USB ARA KABLOSU VE ÖZEL YAZILIM CD'Sİ KUTUSUNDA)
    ¥ ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİ
    ¥ DİSEQC 1.2 ÖZELLİĞİYLE MOTORLU OLARAK KULLANILABİLİR
    ¥ FAVORİ KANAL LİSTESİ
    ¥ YAYIN ŞİFRE SİSTEMİNİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ
    ¥ EXTRA KANAL DİZME VE SIRALAMA ÖZELLİKLERİ
    ¥ KANAL KİTLEME, ATLAMA, SİLME, TAŞIMA, EKLEME
    ¥ 7 LİSANLI AYAR MENÜLERİ
    ¥ EKRAN TİPİ SEÇME İMKANI
    ¥ SLEEP TİMER VE EXTRA KAYIT TİMERİ
    ¥ MENÜ RENGİ AYARLAMA İMKANI
    ¥ ÇOCUK KİLİDİ, CİHAZ KİLİDİ
    ¥ TV'DE OLMASA DA TELETEXT VE ALTYAZI DESTEĞİ
    ¥ EXTRA OYUNLAR
    ¥ ÖZEL DEMO
    ¥ ÖZEL TAKVİM
    ¥ OPTİK SPDIF SES ÇIKIŞI
    ¥ INTERNATIONAL YAZILIM DESTEĞİ
    ¥ ZOOM ÖZELLİĞİ

• eyvallah sağolun verdiniz bilgiler için
  • önemli değil
  • Bunun Türksat 4a desteği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes ölmüş yazık :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.