Bildirim
Next Ye 2005 DCI modeli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güle güle kullan güzel cihaz. cihaza yazılım(emu) atarak şifreli kanalları tamamını olmasada bazı şifreli kanalları izleyebilirsin, keşke alırken yazılım yüklettirseydin. yazılım atmak için rs232 kablosu edinmen gerekli, cihazı aldığın yerde veya elektronikcilerde 5ytl karşılığı bulabilirsin. bundan sonra yapman gerekenleri pmden yolluyorum takıldığın yer olursa sor yardımcı olmaya çalışırım. bunun dışında elle keyde girilebilir ama o tek tek kanallar arada şifre değiştirdiğinde, şu an yazılım atman şart -
selam yüzbaşı..
ben cihazı tekrar götürdüm. yazılımı yüklediler. baktım multivisyon kanalları çözülmüş gözüküyor.daha sonra tekrar bi yanlıştan dolayı cihaza reset çektim. tekrar türksat ve hotbird araması yaptım kanalları çıktı. bu sefer şifreli kanalları izleyemiyorum.
benim bildiğim kadarıyla keyleri girmem gerek key bölümüne baktım. bi de internette verilen keylere baktım. birbirini tutmuyor. cihazda ilk dört rakam sonra 2 rakam sonra da yanılmıyorsam 12 rakamlı karakter bulunmakta. internetten aldığım keylere bakıyorum farklı geldi bana. uzun rakamlı olan var.
benim sizden istediğim
keyler cihaza tek tek yeniden mi girilecek eskilerin yerine mi? yoksa eklenecek mi?
keyleri tek tek girdiğimde yazılım yüklememe gerek kalacak mı?
* ayrıca yazılım yükleme işi resimli olarak bilgiler sizde mevcut mu? yardımcı olursanız sevinirim. her zaman keyleri giremeye ihtiyaç bırakmayacak.
yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
-
selam, key falan girmene gerek yok yazılım silinmez reset atınca
sarı/mavi/yeşil/menü yap
sarı tuşa bas load default yap okeyle çık
daha sonra program kurmamı ne bir seçenek var menüde oradan kanal kilitliyi açık yap izlersin yeniden tüm şifreli kanalları. resimli yok ama sana yolladığım pmde tek tek yazdım gayet kolaydır toplasan 3 dakka sürmez yazılım atmak yazılım attıktan sonrada komple reset atıp bu yaptığın kanal taratma ile yukardakile yaptınmı işlem tamam zaten -
arkadaşlar bende nekt 2005 dcı var benim menude kanal listeleme yok galiba ben kanallara istedigim numarayı veremiyorum bunu nasıl yapabilirim mesala 1. kanala TRT1 i 2 kanala TRT 2 Yİ KAYDETMEYİ NASIL YAPARIM teşekkürler -
kanal liste olustur
edit listesini değiştir
ekle/taşı/falan filan seçenekleri var
mavi ile sitediğin kanalı istediğin yere taşı
böyleydi sanırım şu an karşımda cihaz yok -
menü de kanal liste düzenleme bölümüne gir.
kanal yerini taşımak istiyorsan örn TRT1 20 sırada ise 1. sıraya getirmek istiyorsan kanal düzenleme kısmında taşı bölümüne ok de pencerede trt1 üstüne gel ok le yan pencereye geçecektir. yan pencerede trt1 üstüne gel tekrar ok diğinde 1. sıraya geçecektir.
kafanı karıştırmayayım
dediğim kısımda biraz karıştırırsan işi çözersin
yüzbaşı...
dediğini yaptım şifreli multiv. kanalları açıldı. tabi haliyle tüm şifreliler açılmaz. ama açılan da az bir kısım...
ya sürekli soruyoruz belki aynı şeyleri kusura bakmayın.
keyleri değişen kanallar olacaktır. keyleri nasıl girecem. key sayfasını açıyorum?
biraz açıklayıcı olursa sevinirim.
cihazda çıkan key sayısı ile nebutv.com daki bazı key sayıları aşıyor.
ayrıca her kanalın keyi olur mu? örneğin C...5 kanalı diyelim ki açılmadı benim girmem gereken keyi yazabilirmisin.
-
şu anda açılabilecek tüm kanallar açıktır zaten. burada key veremem ama kısaca açıklamak gerekirse kanallar değişik şifreleme sistemleri kullanır zaten açtığın sayfada yön tuşları ile şifreleme sistemleri sayfalarında gezinirsin mesala c5 şifresi değpişirse uygun sayfaya gidip c5in eski şifresinin olduğu satıra gidip yeni şifre ile değiştirmen yeterlidir. nebutv şifre vermez veya veriyosada ben bilmiyom şifreler 16 hanedir bazı yerlerde başında sıra numaralarını falanda veriyolar ondan öyle gelmiştir sana. çok nadiren elle şifre girmek gerekir zaten genelde yazılımla izlenen kanallar gittiğinde yeni yazılım yüklemeden bidaha açılmaz ancak böyle basit c5 falan gibi kanallar için elle şifre girilir ada zaten 6 ayda bi değişir
quote:
Orjinalden alıntı: koyuncusan
menü de kanal liste düzenleme bölümüne gir.
kanal yerini taşımak istiyorsan örn TRT1 20 sırada ise 1. sıraya getirmek istiyorsan kanal düzenleme kısmında taşı bölümüne ok de pencerede trt1 üstüne gel ok le yan pencereye geçecektir. yan pencerede trt1 üstüne gel tekrar ok diğinde 1. sıraya geçecektir.
kafanı karıştırmayayım
dediğim kısımda biraz karıştırırsan işi çözersin
yüzbaşı...
dediğini yaptım şifreli multiv. kanalları açıldı. tabi haliyle tüm şifreliler açılmaz. ama açılan da az bir kısım...
ya sürekli soruyoruz belki aynı şeyleri kusura bakmayın.
keyleri değişen kanallar olacaktır. keyleri nasıl girecem. key sayfasını açıyorum?
biraz açıklayıcı olursa sevinirim.
cihazda çıkan key sayısı ile nebutv.com daki bazı key sayıları aşıyor.
ayrıca her kanalın keyi olur mu? örneğin C...5 kanalı diyelim ki açılmadı benim girmem gereken keyi yazabilirmisin.
-
vpl ve koyuncu çok teşekkür ediyorum size -
önemli değil -
merheaba
Next Ye 2005 DCI modelini
** bu modele keyler nasıl girebilirim?
** Emu nasıl yüklenir?
kısacası bu model ile ilgili şifre sorunu nasıl çözebilirim ayrıntılı anlatırsanız sevinirim
yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. -
slm: maclar başladı ama uyduya key gırmem gerekıomus uydu modelim ye 2000 cx super key i de bılıorum ancak nasıl elle gırıcemm yardım ... :S -
model : ye-2005 dcız
Last Update : Nov 25 2004
S/W : Vo2.00.05
H/W : V12.01.a5
Loader : V6.1.9
C.A : 2.2.2
Ben buna yazılım atmaya çalıştım almadı. Hata verdi fail yazdı. Çok acil bir yardım rica etsem. Şimdiden teşekkürler.
En büyük Türkiye demişdiydim . Dedim bile. ::)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabinabi -- 14 Haziran 2008; 13:46:28 > -
arkadaşlar muhtemelen cihazınızda emulu yazılım yüklüdür ama aktif değildir ayrıca aynı cihaza sunny 1030 yazılımıda oluyor daha doğrusu kaon tabanlı olan cihazların hepsinin yazılımı olur aynı hw li olmak şartıyla burayı bir inceleyin büyük ihtimal yazılım atmadan izlersinizhttp://www.nebutv.com/2005_manuel.html -
ben bu işi hallettim aslınnda mesele kuru kafa yazılımı atmadan diğer yazılımı atamıyuoruz. Aşağıde gerekli programlar ve nasıl yapılacağı yazıyor.
Tıkla İndir Programları -
http://images.gittigidiyor.com/3659/Next-YE-2005-DCI__36596420_0.jpg yani Next Ye 2005 dcı model uydu alıcımı hangi bağlantı yoluyla led tv me bağlarsam daha net görüntü elde ederim ? resimde üzerindeki çıkışlar görünüyor .
Şimdiden Teşekkürler -
Scart'tan bağlayıp, uydu cihazının video ayarlarında RGB'yi seçmelisiniz. -
ben bu aleti güncellemek istiyorum yazılım atmak fln yeni yazılımı nerde bulabilirim ve kurukafa işimi görür mü ? YARDIMCI Olabilirmisiniz . Bağlantı aparatı elimde mevcut -
Cihazın sistem bilgilerine giriniz, H/W : 12.01.a5 gibi bir değer görmeniz lazım. Bu koda
uygun çıkan son yazılımdan birini yükleyebilirsiniz.
Birde cihaz açılırken, boot sürümü cihazın display'inde belirecektir. 2.19 sürümlü kuru kafa
yüklerseniz, değişik yazılımları yüklemede kolaylık sağlar.
Google'dan araştırarak çok yerde bulabilirsiniz. Örneğin;www.depo.gen.tr adresine
gözatmanızda yarar var.
Kolay gelsin. -
Merhabalar arkadaşlar. c650 televizyonumu merkezi sistemde duvardan gelen cıkışla kullanarak yalnızca karasal yayınları izliyordum. elime next ye2005 uydu geçti fakat izlediğim odadaki duvarda yalnızca karasal cıkısı vardı. ben de başka bir odadaki çift çıkışlı (karasal ve dijital) soketi söküp izlediğim odadaki soketle değiştirdim. duvardan yalnızca tek bir kablo geliyor fakat bağladığım soket hem karasal hem dijital çıkışlı. iki ucu F konnektörlü kablonun bir ucunu duvara diğer ucunu uydunun LNB In cıkısına taktım. Uyduyu da TVye scart ile bağladım. fakat ekranda uydunun arayüzünü görebilmeme rağmen sinyal alamıyorum. duvardaki soket bağlantısını muhtemelen doğru yaptım çünkü karasal çıkısından hala sinyal alabiliyorum. hatayı uydu kablosu ve F konnektör bağlantısında mı yaptım acaba? bir de söyle bir durum var ki uydunun kumandası çalışmıyor. uydu üzerinden menü tuşuyla kuruluma geliyorum fakat benden 4 haneli pin istiyor, kumanda da çalışmadığı için pin giremiyorum. önceden kullanılan bu uyduyu tekrar baştan kurmam gerekir mi yoksa tek sıkıntı kablolamada mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X