Şimdi Ara

Next YE 8500 CI ve Lig tv ( acil yardım lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next YE 8500 CI marka receiver aldım. Çalıştığına emin olduğum lig tv kartım da var. ( Yani Dgitürkten alınmış ve başka bir cihazda denenmiş). Uydu dünyasına çok yabancıyım. Bugün bir receiver aldım. Satıcı kartını takarak lig tv ni izleyebilirsin dedi. Sitede merkezi uydu sistemi var. Receiveri taktım, normal kanalları izleyebiliyorum, ama lig tv yi izleyemiyorum. "şifreli kanal" diye bir uyarı çıkıyor. Yanlışı nerde yapıyorum, bilgili arkadaşlar lütfen bi el atıversin. İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaral -- 18 Şubat 2006 0:34:33 >

• ARKADASIM ONLARIN KART TANIMALARI FARKLI YANI KISACA ACMAZ ...ONUN ICIN DT E GIDECEKSIN VE SANA MODUL VERECEKLER (ZANNEDIYORUM 105 YTL) AYRIYETTEN AYRI BIR UYELIK ACACAKLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKUREL -- 18 Şubat 2006 17:02:45 >
  • Bugün açabildim. Demekki kafasına göre takılıyor.
  • Dostum sen onu bi göster istersen kafasına göre de takılırsa olmazki öle salak bişi mi olur cihazı sana satan herif gözünün önünde denedimi bare lig tv kartının çalışıp çalışmadığını ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel 55" TV Tavsiye Yardım..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.