[B]Selam arkadaşlar. Forumu okudum ama net bi cevap bulamadım. Sağolsun bazı arkadaşlar yazılım atma olyından fln bahsetmişler. Fakat aklıma takılan bazı sorular var.
Cihazımı en son güncel hale getirebilmek için neler yapmam gerekir? Hangi yazılımı yüklemeliyim? Key atma programı mevcut ama ortada atılcak bi key dosyası yok? Yazılım ile Keyler arasında uyumsuzluk vs olabilirmi? Bi yardımcı olursanız sevinirim.
İsterseniz buraya yazın, isterseniz msnde konuşalım. Msnde adım adım anlatmaya zamanı olan bi arkadaş yardımcı olursa ve beraber yaparsak bu işlemleri çok sevinirim... Saygılar...[/B]
arkadaşım cihaza key atma proğramı olabilir.... anlaşılan daha yenisiniz bu konuda... onun için sizin atmanız önermem... neden mi? çünkü yanlış bir dosyayı cihaza attığınızda cihazınız bozulabilir ve kullanılmaz hale da gelebilir... güncel key dosyalarının bulabileceğiniz forumlar var bunlardan yararlanabilirsiniz google da arama yaparsanız karşınızı onlarca sonuç gelir...
size taviyem cihazı sökün ve teknik servise götürün onlar cihazınıuza uygun son sürümü atarlar...
kolay gelsin...
Arkadaşım ilgin için sağol. Cihazı pcye rs-232 ile bağladım. Stand By konumuna getirdim. Key atma programını açtım. nebutv'den indirdiğim 20 Ekim tarihli 9000 serisi cihaz keyini seçtim. Download'a bastığımda hiçbi ilerleme olmuyo. Öyle kalıyo. Upload diyorum pc deki keyleri upload ediyo ve save'leyebiliyorum. Nerde hata yapıyorum?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme