Şimdi Ara

Next YE-A1204 - 4 Kanal 2000W Amplifier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next YE-A1204 - 4 Kanal 2000W Amplifier fazla param yok bu anfiyi almayı düşünüyorum ama iş görür mü acaba.teybim navitect marka 2tane pioneer 460 watt oval hoparlör kapılarda pioneer var yine wattını bilmiyorum ve 1400 wattlık pioneer woofer kaldırır mı bilmiyorum.

• Ne kadara alacaksınız? Bütçe nedir?
    Gerçi teyp navitech olduktan sonra, o sistemden kaliteli ses çıkmayacağı için...
  • bazı yerlerde 230tl bir yerde 142tl ye var alsam iş görür mü bu anfi acaba?
  • teybim iyi bir marka değil ve ana ünite önemli onu da biliyorum ama burda amfi devreye girerek teybin açığını kapatması gerekir benim istediğim de o. şöyle düşünüyorum bir ara çok kaliteli bir 5+1 ses sistemine çin malı bir radyo bağlamıştım hani şu seyyarlarda 5tl ye satılan cinsten.ama ses sisteminin amfisi çok kaliteli olduğu için radyodan aldığı sesi düşük seviyedeki baslara indirgiyebiliyordu.baslarda cam çerçeve sallanıyordu.aynı mantık oto ses sistemlerinde de geçerli olmaz mı acaba?elbetteki kaliteli teyp+kaliteli anfi+hoparlör ile yanyana geldiğinde fark olacaktır ama benimkide 3kuruşa 5 değilde 3 köfte olsa yeter bana diyorum.amacım caddede hava atmak değil ama açıncada temiz ses ve etkileyici bas duymak istiyorum arabanın dışından duyulmasa da olur herkese kolay gelsin...

• Amfi kaliteli bir amfi değil bence.Senin setini çalar.Tam performanslı çalamaz ama seni oldukca tatmin eder.Amfinin 1.2. kanalı köprüleyip basa vereceksin.Diğer kanallırıda oval ve kolona bağlayacaksınız.Eğer verileri gerçekten doğruysa sana yeterde artar bile
  • ilgine teşekkür ederim...şimdi ikinci el kaliteli bişey bakmaya karar verdim umarım gönlüme göre bulurum...
  • Next YE-A1204 - 4 Kanal 2000W amfim var.. 1000 watt bofferı bu amfiye nasıl bağlayabilirim. beyaz arkdasım 1 ve iki köprüle basa ver demiş ama bunu nasıl yapıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.