1 yıllık olan Sony avr'mi satıyorum. Bir üst modeli olan 790'a geçiş yaptım, 1080 modeline geçemedim çünkü satışta yoktu. Garantisi devam etmektedir. Geçen yıl satın alınmıştır. Hiçbir tamirat görmemiştir. Yanındaki tüm aksesuarları mevcuttur ( 2 adet pil, kumanda, ses kalibrasyonu için mikrofon). Satış fiyatım 5000 TL'dir. Pazarlık istemiyorum. Kargoyu da alıcı karşılar. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun. Film izleyeceğiniz zaman ses kodeğinin Dolby Dijital Plus(e-ac3) veya DTS-HD Master Audio olmasına özen gösterin. Televizyonunuza e-arc girişinden HDMI ile bağlayın.
Amplifikatör
AMP. SAYISI KANALLAR
5
KOD ÇÖZÜLEBİLECEK KANAL SAYISI
5,1 kanal
GÜÇ ÇIKIŞI
145 W (6 ohm, 1 kHz, 1 kanal THD %0,9)
HOPARLÖR EMPEDANSI
6 - 16 ohm
SES ALANI
2 Kanal Stereo, Doğrudan, Çoklu Kanal Stereo, HD-D.C.S., Salon (Büyük Salon), PLII Film, Ön Surround, Caz Kulübü, Canlı Konser (Canlı Salon), Stadyum, Spor, Ses Geliştirici, PLII Müzik, Kulaklık 2 kanal
Video Özellikleri
HDMI® AKTARIMI
Evet (HDR10, HLG, Dolby Vision™ Uyumlu)
SES DÖNÜŞ KANALI
Var
HDMI® AKTARIMI
Var
HDMI® ÜZERİNDEN 3D
Var
4K 60P 4:4:4 DESTEĞİ
Var
A/V SYNC
Var (Sabit)
BRAVIA® SYNC™ (CEC KONTROLÜ)
Var
Ses Özellikleri
TV SES SEVİYESİ OFSETİ
Var
Otomatik Hoparlör Kalibrasyonu
KALİBRASYON ÖZELLİKLERİ
D.C.A.C., Kalibrasyon Mikrofonu (Mono)
Tuner Özellikleri
FM/AM
Evet/Hayır
ÖN AYARLI KANAL (FM/AM)
TTL30 (30 / - )
RDS
Var
Arayüz
GİRİŞ VE ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
İsteğe Bağlı Ses Girişi (1), Koaksiyal Ses Girişi (1), Analog Ses Girişi (4), Ön Çıkış Subwoofer (2), Kulaklık Çıkışı (1), USB (Yalnızca güç kaynağı için)
HOPARLÖR ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
Ön, Merkez, Surround
HDMI için Kod Çözme Formatı
HDMI İÇİN KOD ÇÖZME FORMATI
DSD, Dolby® Dijital, Dolby® Çift Mono, DTS-HD Master Audio™, DTS-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses, DTS®, DTS 96 / 24
Ağ Bağlantıları
AĞ ÖZELLİKLERİ
Bluetooth® Alıcı
Genel Özellikler
OTOMATİK BEKLEME MODU
Var
GUI (GRAFİK KULLANICI ARAYÜZÜ)
Var
GÜÇ GEREKSİNİMİ
AC 230 V 50 / 60 Hz
Boyut ve Ağırlık
BOYUTLAR (G X Y X D MM)
430 x 133 x 297 mm
AĞIRLIK (KG)
7,1 kg
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.