Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri zorlasada şu mağaza sahipleri kapalı sistem gps koysalar biraz paraya kıyıp, ama nerdeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.
    bende 14-10-2012 tarihind bimeksten next ye-g 515 cihazımı aldım. cihazdan gayet memnunum. ancak naviextras.com sitesine üye olduğumda cihaz için pc ile kayıtlı 08-08-2012 tarihi görünüyor. ilk gps konum belirleme tarihi olarak ise 03-08-2012 tarihi görünüyor. oysa ben cihazımı 14.10.2012 tarihinde aldım. yani yaklaşık 2 ay sonra ayrıca naviextras toolbara giriş yaptığım zaman ise güncelleme tarihi olarak 08.08.2012 tarihi görünüyor. yani yine ben cihazı almadan önceki bir tarih.
    bu bilgiler ışığında acaba bimeks bana kullanılmış ve geri iade edilmiş bir cihaz mı sattı sıfır cihaz diye? iyice şüphelendim. verdiğim bilgiler dahilinde bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaslar, 535 modelone sahibim. Dun harita guncellemesini indirirdikten sonra cihazim acilmaz oldu. Bilgisayara bagladigimda usb baglanti ekranina geliyor, bilgisayar da goruyor fakat usb den cikarinca beyaz bos bir ekran geliyor ve ardindan kapaniyor cihaz. Power tusuna bastigimda ise hicbir tepki vermiyor.

İlk gun icerigin yedegini bilgisayara kopyalamistim, onu cihaza geri attim fakat degisen birsey yok.

Daha once bu sorunla karsilasan yada problemin cozumu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olmanizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 27 Ekim 2012; 8:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

Merhaba arkadaslar, 535 modelone sahibim. Dun harita guncellemesini indirirdikten sonra cihazim acilmaz oldu. Bilgisayara bagladigimda usb baglanti ekranina geliyor, bilgisayar da goruyor fakat usb den cikarinca beyaz bos bir ekran geliyor ve ardindan kapaniyor cihaz. Power tusuna bastigimda ise hicbir tepki vermiyor.

İlk gun icerigin yedegini bilgisayara kopyalamistim, onu cihaza geri attim fakat degisen birsey yok.

Daha once bu sorunla karsilasan yada problemin cozumu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olmanizi rica ederim.

Selam,
    Büyük ihtimal cihazınızın şarjı bitmiş olabilir iyice şarj edip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Merhaba arkadaslar, 535 modelone sahibim. Dun harita guncellemesini indirirdikten sonra cihazim acilmaz oldu. Bilgisayara bagladigimda usb baglanti ekranina geliyor, bilgisayar da goruyor fakat usb den cikarinca beyaz bos bir ekran geliyor ve ardindan kapaniyor cihaz. Power tusuna bastigimda ise hicbir tepki vermiyor.

Selam,

merhaba İmkansız, cevabınız için teşekkürler. cihaz yarım saati aşkın süredir şarjda fakat yine değişen bir durum yok. sorun ne olabilir?

• quote:

quote:

quote:

Selam,

merhaba İmkansız, cevabınız için teşekkürler. cihaz yarım saati aşkın süredir şarjda fakat yine değişen bir durum yok. sorun ne olabilir?

Cihazınızı kapalı olarak mümkünse pc nin arkadaki usb portunda şarj edin ve bir,iki saat kada şarj da kalsın.

• Cihazı arkasından resetleyin

• hepsini yaptım fakat olmadı. aşağı araca indim çakmak şarjı ile denemek için bu sefer açıldı. sanırım dediğiniz gibi şarj yüzünden, fakat evde yarım saat kesintisiz şarja takmama rağmen cihazın açılmaması ilginç.
  • olsa sıcak kampanya da akapsak bir tane :)
  • sarj cihazıyla sıkıntısı olanlar kenarlarlarda ki metallari azıcık kanıttırdıktan sonra sorunsuz calısmaya basladı
    Ayrıca guncellemeleri yaptıktan sonra ayrı bir keyif vermeye basladı;iyi ki tercih etmişim bu modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonhatendavis -- 27 Ekim 2012; 22:45:50 >
  • quote:

hepsini yaptım fakat olmadı. aşağı araca indim çakmak şarjı ile denemek için bu sefer açıldı. sanırım dediğiniz gibi şarj yüzünden, fakat evde yarım saat kesintisiz şarja takmama rağmen cihazın açılmaması ilginç.

Cihazın 8-10 saat arası ilk şarjının yapılması çok önemlidir. Yarım saat şarj etmekle hiç bir cihaz açılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

hepsini yaptım fakat olmadı. aşağı araca indim çakmak şarjı ile denemek için bu sefer açıldı. sanırım dediğiniz gibi şarj yüzünden, fakat evde yarım saat kesintisiz şarja takmama rağmen cihazın açılmaması ilginç.

Cihazın 8-10 saat arası ilk şarjının yapılması çok önemlidir. Yarım saat şarj etmekle hiç bir cihaz açılmaz.

Tesekkurler cevabiniz icin DD252Admin fakat cihazi 3-4 aydir kullaniyorum, ilk sarji degildi yani. En son 1 hafta once kullanmistim, artik torpido gozunde durmaktan kendi sarjini nasil tukettiyse evde acamadi kendini :)

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler cevabiniz icin DD252Admin fakat cihazi 3-4 aydir kullaniyorum, ilk sarji degildi yani. En son 1 hafta once kullanmistim, artik torpido gozunde durmaktan kendi sarjini nasil tukettiyse evde acamadi kendini :)

Sürekli kullanım bataryanın bu tip sorunlar çıkarmasını önlüyor. Ben sürekli araçta kullanıyorum ve sürekli şarj halinde. Hiç bir cihazımda benzer sorun yaşamadım. Bu yönde tavsiyemdir.

• next 535 190 liraya buldum.fiyat iyimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

next 535 190 liraya buldum.fiyat iyimi.

KDV dahil ve sıfırsa uygun fiyattır, değerlendirin
  • quote:

quote:

kdv dahil.
    ONUR ELEKTRONİK
    Yüksek Kaldırım Cad. No.30 Karaköy
    0212 249 91 95
    burda buldum.
    515 içinde 170 lira dedi ama ellerinde kalmamış.sadece 535 varmış.bir tanıdık istedi en ucuz burda buldum.zaten tanıdıkta dolapderede karaköye yakın.eh gitsin alsın bari.
  • quote:

quote:

quote:

kdv dahil.
    ONUR ELEKTRONİK
    Yüksek Kaldırım Cad. No.30 Karaköy
    0212 249 91 95
    burda buldum.
    515 içinde 170 lira dedi ama ellerinde kalmamış.sadece 535 varmış.bir tanıdık istedi en ucuz burda buldum.zaten tanıdıkta dolapderede karaköye yakın.eh gitsin alsın bari.

Hayırlı olsun diyelim

• sormayı unuttum radar yerlerini gösteriyormu bu cihaz.

• quote:

sormayı unuttum radar yerlerini gösteriyormu bu cihaz.

işaretli radar noktalarının bulunduğu dosyaları eklerseniz gösterir.Google da "iGO8 / Primo İçin (Türkiye ve Kıbrıs) Speedcam Dosyaları" diye aratın bulursunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

sormayı unuttum radar yerlerini gösteriyormu bu cihaz.

işaretli radar noktalarının bulunduğu dosyaları eklerseniz gösterir.Google da "iGO8 / Primo İçin (Türkiye ve Kıbrıs) Speedcam Dosyaları" diye aratın bulursunuz.

tamam o zaman.
    benim kullandığım galaxy s2de radar noktalarını arkadaş gördü ve bana alacağımız 535dede varmı bu dedi bende ben sonradan ekledim ama navigasyon cihazlarına ekleniyormu bilmiyorum dedim.
    madem eklenebiliyor sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.