Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

Merhabalar, Next YE-G 565 almayı düşünüyorum. Peşin 249 TL. Next YE-G 515 ile arasında çok fark var mı? Next YE-G 515 Peşin 180 TL. 70 TL fark vermeye değer mi? Teşekkürler...

Next YE-G 565 için o fiyat mükemmel... Nerede acaba?

Şu an için görebildiğim kadarıyla en ucuz BİMEKS'te, orada da 258 TL. Fakat oradan da internetten ürün alınmaz. BİMEKS deyince mağazadan görerek almak şart! Siz 249 TL'ye nereden alacaksınız acaba?

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1093,
    255,55 olmuş.

Kargo Bedava

269,00 TL 6 taksit her karta

Ama site güvenilir mi bilmiyorum. Hiç alış-verişi yapmadım daha önce buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Hoca -- 17 Ekim 2012; 19:54:11 >

• Bu Bimeks'in internet fiyatıyla mağaza fiyatı arasındaki fark ne kadar acaba? Varmı fikri olan? Bu hafta içi 515 alacağım kesin olarak onun için sordum.
  • Bimeks tarafından bakınca web üzerinden satışlar KDV oranı kadar daha düşük oluyor. KDV bizden gibi bir uygulama sanıyorum...
  • Peki sağolun, büyük ihtimal yarın gideceğim Bimeks'e öğrenirim detayları. 515 alacağım kesin olarak, iyi bir seçim olur umarım, sadece navigasyon ve rota için alıyorum.
  • Bende NEXT 515 almayı düşünüyorum umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Bimeks tarafından bakınca web üzerinden satışlar KDV oranı kadar daha düşük oluyor. KDV bizden gibi bir uygulama sanıyorum...

Evet aynen öyle...
    Yalnız aynı ürünü mağazada pahalı internet sitesinde ucuza satan BİMEKS bana göre bu internet satışlarını "TEŞHİR ÜRÜNLERİNİ VE AÇILMIŞ PAKETLERİ ELDEN ÇIKARTMA ARACI" haline getirmiş!

Daha önce bununla ilgili 4-5 mesaj atmıştım. BİMEKS; forumda 3-4 arkadaşa, 1 tane yakın arkadaşıma ve bana bunu yaptı! Bu kadarına da "TESADÜF" veya "HATA" denemez sanırım. Ya da popüler söylemle "SEHVEN HATA YAPMIŞLAR" denemez!

Daha geniş bilgi için ellerimle Sıcak Fırsatlara (hay açmaz olaydım) açtığım şu konuya bakınız:
    http://forum.donanimhaber.com/m_65925202/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65925202

Next 515 aldım, açılmış paket ve formatlanmış ve boş halde gönderilmiş geldi...
    Forumda 3-4 arkadaşa kullanılmış ürün göndermişler...
    Bir arkadaşıma Next 525 kulanılmış geldi!

• bende bu yazıları görmeden önce hep bimeksten alışveriş yapardım ürünler ucuz diye, next 515 cihazıda bimeksten sipariş vermiştim kdv kadar indirim var diye şansıma kapalı kutuda çalışan bir cihaz geldi bana..

bu arada sanırım bazı ürünlerin açıklamasında yazıyor, seri sonu veya teşhir ürün diye :S
  • Sitelerinde yazıyor Teşhir veya Seri sonu ürün diye; ama mağazadan gidip almak gibisi yok, tabii imkan dahilindeyse
  • Banada tomtom geldi kargo ile kutu gelince kargonun yanında açtım kutu açılmış ekrandan jelatin çıkmış rapor tutturup almadım bitti gitti

Hadi tomtom almayalımmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sitelerinde yazıyor Teşhir veya Seri sonu ürün diye; ama mağazadan gidip almak gibisi yok, tabii imkan dahilindeyse

İşte mesele de o ya hocam...

Ben o konuyu açtığım gün hiç bir şekilde "TEŞHİR VEYA SERİ SONU" gibi bir uyarı yoktu. O günün akşamına doğru o uyarı eklendi. Zaten konuyu takip eden arkadaşlar da bunu belirtmişler.
    Ürünü yeni sanarak alan arkadaşlar da mağdur edilmiş oldu. Bir sürü zaman kaybı... Ondan sonra da hepsi tek tek iade etti.

Hadi onu geçtim. Ben o konuyu açtıktan haftalar sonra sıfır ürün almışım, açılmış ve formatlı ürün göndermişler. Aynısını bir arkadaşıma da yaptılar. Peki bunun açıklaması nedir? Ben anlayacağımı anladım. BİMEKS internet alışverişlerinde uzak durulması gerekn bir firma...

@gps.navigation
    Eğer o mesajı bana yolladıysanız şunu diyeceğim hocam. Anlatmak istediğimi anlamamışsınız.
    Ben NEXT almayın demiyorum. Öyle desem kendim gidip ikinci defa NEXT almazdım. BİMEKS.com.tr 'den almayın diyorum.
    Diyorum ki: BİMEKS'ten internet üzerinden alışveriş yaparsanız açılmış paket gönderilme olasılığı yüksektir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Sitelerinde yazıyor Teşhir veya Seri sonu ürün diye; ama mağazadan gidip almak gibisi yok, tabii imkan dahilindeyse

İşte mesele de o ya hocam...

Ben o konuyu açtığım gün hiç bir şekilde "TEŞHİR VEYA SERİ SONU" gibi bir uyarı yoktu. O günün akşamına doğru o uyarı eklendi. Zaten konuyu takip eden arkadaşlar da bunu belirtmişler.
    Ürünü yeni sanarak alan arkadaşlar da mağdur edilmiş oldu. Bir sürü zaman kaybı... Ondan sonra da hepsi tek tek iade etti.

Hadi onu geçtim. Ben o konuyu açtıktan haftalar sonra sıfır ürün almışım, açılmış ve formatlı ürün göndermişler. Aynısını bir arkadaşıma da yaptılar. Peki bunun açıklaması nedir? Ben anlayacağımı anladım. BİMEKS internet alışverişlerinde uzak durulması gerekn bir firma...

@gps.navigation
    Eğer o mesajı bana yolladıysanız şunu diyeceğim hocam. Anlatmak istediğimi anlamamışsınız.
    Ben NEXT almayın demiyorum. Öyle desem kendim gidip ikinci defa NEXT almazdım. BİMEKS.com.tr 'den almayın diyorum.
    Diyorum ki: BİMEKS'ten internet üzerinden alışveriş yaparsanız açılmış paket gönderilme olasılığı yüksektir!

Size yazdım ama konu Next alanında :) Ayrı bir konuda varsa ısrarla buraya yazmak farklı yere götürüyor konuyu :) Mesafeli satış sözleşmesi diye bir durum var,genelde kimse uzun diye okumuyor.Bana 2 kere oldu 2'side HB'den oldu ama hep geldiğinde açarım ben yoksa açılmasını isterim alacak olanlardan. Sorun varsa anında iade gider o kadar. Bence açtıysanız Bimeks ile alakalı konu oradan devam edin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Size yazdım ama konu Next alanında :) Ayrı bir konuda varsa ısrarla buraya yazmak farklı yere götürüyor konuyu :) Mesafeli satış sözleşmesi diye bir durum var,genelde kimse uzun diye okumuyor.Bana 2 kere oldu 2'side HB'den oldu ama hep geldiğinde açarım ben yoksa açılmasını isterim alacak olanlardan. Sorun varsa anında iade gider o kadar. Bence açtıysanız Bimeks ile alakalı konu oradan devam edin derim

Anlıyorum da...

Şu mesaj da NEXT alanında, zaten ona cevaben yazdım:
    quote:

Bimeks tarafından bakınca web üzerinden satışlar KDV oranı kadar daha düşük oluyor. KDV bizden gibi bir uygulama sanıyorum...

İnsanları yanlışa yöneltmeme adına uyarıda bulunmak hepimizin görevi. Daha önce de "Bimeks'te en ucuz" diyenler oldu, onlara da yazdım...

Konuya neyi gönderip neyi göndermeyeceğimi denetlemek üstünüze vazifeymiş gibi davranıyorsunuz. Bunu bir daha yapmazsanız memnun olurum.
    Eğer gerçekten vazifeniz bu ise daha dikkatli olmanız gerekecek. O mesajı kime ve niye attığımı gördünüz işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 19 Ekim 2012; 10:46:17 >

• Size sıkıntı olmasın ama ben her mesajı okur gerekiyorsa yazar gerekiyorsa şikayet eder kaldırtırım ferah olun bunu süreklide yaparım veya yapmam. Forumu temiz tutmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Ekim 2012; 16:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam Metrocity Bimeks'ten 198 TL/10 taksit ile 515'imi almış bulunmaktayım. Keşke diyebileceğim tek nokta kutudan, ev için 220V/5V-1.5A priz USB dönüştürücüsü de çıkmış olsaydı. 3-4 TL değeri olan bir şeyi kutuya koymalarını beklerdim. Sonuçta her an laptop taşıyor değiliz yanımızda :((
    Onun haricinde ekran parlaklığı, özellikle boyutu (ince ve şık), cam aparatı vs.. herşeyi gayet derli toplu ve temiz. Ben beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Dün akşam Metrocity Bimeks'ten 198 TL/10 taksit ile 515'imi almış bulunmaktayım. Keşke diyebileceğim tek nokta kutudan, ev için 220V/5V-1.5A priz USB dönüştürücüsü de çıkmış olsaydı. 3-4 TL değeri olan bir şeyi kutuya koymalarını beklerdim. Sonuçta her an laptop taşıyor değiliz yanımızda :((
    Onun haricinde ekran parlaklığı, özellikle boyutu (ince ve şık), cam aparatı vs.. herşeyi gayet derli toplu ve temiz. Ben beğendim.

Cihazınız hayırlı olsun,
    Dün yeni harita verildi haritanızı güncellemenizi öneririm.

• quote:

Dün akşam Metrocity Bimeks'ten 198 TL/10 taksit ile 515'imi almış bulunmaktayım. Keşke diyebileceğim tek nokta kutudan, ev için 220V/5V-1.5A priz USB dönüştürücüsü de çıkmış olsaydı. 3-4 TL değeri olan bir şeyi kutuya koymalarını beklerdim. Sonuçta her an laptop taşıyor değiliz yanımızda :((

Hayırlı olsun güle güle kullanın

35.5 tasınız herhalde, cihaz sanki pahalıya gelmiş gibi, geçenlerde sitenin birisinde next 555 modeli 240 küsurlardaydı, tbs aparatı dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın

35.5 tasınız herhalde, cihaz sanki pahalıya gelmiş gibi, geçenlerde sitenin birisinde next 555 modeli 240 küsurlardaydı, tbs aparatı dahil.

Hocam arkadaş taksitli almış ama 25-30 lira o yüzden artmış olabilir.

• Teşekkürler arkadaşlar.
    Bimeks ve Next&Nextstar yetkili satıcılarındaki peşin fiyatı aynı 199 TL. World karta peşin fiyatına taksit vardı, diğer kartlarda 203 TL/3 ay, 214 TL/6 ay gibi seçeneklerde vardı. 177 TL fiyat sadece internetten satışta geçerliymiş bimeksin.
  • Yav arkadaşlar bugün gittim bimeks'e cihaza bakmaya... Cihazın dokunmatiği dokunarak değil vurarak çalışıyor resmen. Dedim acaba teşhir ürünü diye mi böyle
  • Teşhir ürünlerinde aynı problem var ve sürekli olarak yaşarsınız/yaşanır. Neden?

Cihazı açtığınızda cihaz uyduyu aramaya başlar; bağlanana kadar da tüm gücünü bu konu üzerine yoğunlaştırır. Hele mağaza gibi kapalı ortamlarda uydu bağlantısı kuramadığı için de tüm konutları geç algılar.

Ekran tepki geç verir, menüler yavaş çalışır, konumlama zaman alır veya hiç gerçekleşmez. Ekran dokunmatiği sorun teşkil ediyorsa kalibrasyon yapılarak (çok kolay, herkes rahatlıkla yapabilir) giderilebilir. Ekran koruyucu jelatin de olumsuz etki yapabilir.

Kaldı ki Next'lerin ekran dokunmatiği iyidir; yani benim cihazlarımda böyle bir sorun yaşamadım. Bir de ekrana nasıl dokunduğunuz önemli; cihaz üzerindeki kalemini kullanın veya serçe parmağınızın tırnak kısmıyla dokunun sorun olmayacaktır.

Bir de bu yönde denemenizi tavsiye edeceğim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 21 Ekim 2012; 11:08:23 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.