Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeThauS

istanbuldan datcaya yaptığım yolculukta sorunsuzca yardımcı oldu next ye g-515 cihazım.. memnun kaldım kesinlikle.. tavsiyeler üzerinde kolay modu seçmiştim uzun yol için. ancak çözemediğim birşey var önemli noktalardan sadece benzin istasyonlarını aktif etmiştim.. benzin istasyonlarına ayrıca tıklayarak sadece shell i seçmiştim.. evet ekranımda sadece benzin istasyonları gözüktü ama hepsi birden gözüktü sadece shell gözükmedi.. neden kaynaklanmış olabilir acaba?

Ana kategorideki işareti kaldırın. Benzin istasyonlarının alt kategorisine inip Shell olanı işaretleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

istanbuldan datcaya yaptığım yolculukta sorunsuzca yardımcı oldu next ye g-515 cihazım.. memnun kaldım kesinlikle.. tavsiyeler üzerinde kolay modu seçmiştim uzun yol için. ancak çözemediğim birşey var önemli noktalardan sadece benzin istasyonlarını aktif etmiştim.. benzin istasyonlarına ayrıca tıklayarak sadece shell i seçmiştim.. evet ekranımda sadece benzin istasyonları gözüktü ama hepsi birden gözüktü sadece shell gözükmedi.. neden kaynaklanmış olabilir acaba?

Ana kategorideki işareti kaldırın. Benzin istasyonlarının alt kategorisine inip Shell olanı işaretleyiniz.

o dediğinizi yaptım sanıyorum ama demekki olmamış..

diğer bir sorum

istanbul beykoz'dan kadıköy evlendirme dairesinin oraya gitmek için yola çıktım.. kavacıktan çevre yoluna bağlandıktan sonra devam ederken beni ümraniye-üsküdar girişinden sokmaya çalıştı.. kalan kilometre 22 gözüküyordu.. bende olurmu yahu ordan ne alaka diyerek düz devam ettim normal kadıköy girişine.. navigasyonun tavsiyesine uymayıp üsküdar girişinden girmeyince kilometre direk düştü mesafe kısaldı.. neden böyle birşey oldu anlamadım.. mod olarak hızlı seçiliydi..

aynı şekilde dönerken beni çevreyoluna döndüreceğine değişik değişik tavsiyelerde bulundu.. kullanımla alakalı bi durummu yoksa gerçekten bi sıkıntı mı var anlamadım..

• quote:

quote:

quote:

o dediğinizi yaptım sanıyorum ama demekki olmamış..

diğer bir sorum

istanbul beykoz'dan kadıköy evlendirme dairesinin oraya gitmek için yola çıktım.. kavacıktan çevre yoluna bağlandıktan sonra devam ederken beni ümraniye-üsküdar girişinden sokmaya çalıştı.. kalan kilometre 22 gözüküyordu.. bende olurmu yahu ordan ne alaka diyerek düz devam ettim normal kadıköy girişine.. navigasyonun tavsiyesine uymayıp üsküdar girişinden girmeyince kilometre direk düştü mesafe kısaldı.. neden böyle birşey oldu anlamadım.. mod olarak hızlı seçiliydi..

aynı şekilde dönerken beni çevreyoluna döndüreceğine değişik değişik tavsiyelerde bulundu.. kullanımla alakalı bi durummu yoksa gerçekten bi sıkıntı mı var anlamadım..

Merhaba,

Şehir içi kullanımlarda genel olarak ben Yeşil/Ekonomik rota tercihini seçiyorum cihaza bağlı olarak. Hızlı Rota ayarını kullanmak size ana arterleri ve en hızlı yolları kullanarak seyahat imkanını sunar.

Hızlı veya Kolay seçeneğini sadece Şehirler arası yolculuklarında kullanmanızı tavsiye edeceğim.

Bir başka etken de şu olabilir -bahsettiğiniz rotayı hiç gitmediğim için sadece görüş yazabiliyorum- rotanızda hız sınırı hatalı tanımlanmış bir yol varsa, cihaz sizi o yoldan geçirerek hedefinize ulaştırmayı önerecektir. Bu yönde bir hata alıgılarsanız eğer BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri & Hata Bildirimi. konusuna bildirimde bulunabilirsiniz.

Keyifli navigasyonlar

• merhaba,
    2 hafta önce 515 modelini satın aldım. ilk zamanlar hiç sorun yoktu. çok memnundum cihazdan.
    ama son 2 gündür uydu bulamamaya başladı. bulsa bile sinyal çok zayıf.
    neden böyle olmuş olabilir? ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemo

merhaba,
    2 hafta önce 515 modelini satın aldım. ilk zamanlar hiç sorun yoktu. çok memnundum cihazdan.

yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

quote:

merhaba,

Ana ekranda GPS menüsünde gps yeniden başlat yapıp deneyin düzelmezse Firma ile irtibata geçin belki cihazda sorun vardır.
  • YE-G 535, radar uyarısı var sanıyordum..yok mu ya da ben mi keşfedemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyeldan

YE-G 535, radar uyarısı var sanıyordum..yok mu ya da ben mi keşfedemedim?

Bu cihazlar radarı tespit etmiyor siz bir radar noktaqsı işaretlerseniz o noktaya yaklaşınca sizi uyarır.Sitelerinde kullanıcıların paylaştığı radar noktalarının bulunduğu dosyayı yüklerseniz o dosyadaki işaretli yerlerden geçerken uyarı verir.
  • Merhaba,
    Bende Navitech QXW 522 modeli ile Next 535,545 modelleri arasında kararsız kaldım. Sorum Next YE-G 535, YE-G 545 modellerinde sokağa girerken sokak adıyla mı sesli yönlendirme var? Bir de ekranda parlamalar olduğu söyleniyor, rahatsız edici boyutta mıdır? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizce35

Merhaba,
    Bende Navitech QXW 522 modeli ile Next 535,545 modelleri arasında kararsız kaldım. Sorum Next YE-G 535, YE-G 545 modellerinde sokağa girerken sokak adıyla mı sesli yönlendirme var? Bir de ekranda parlamalar olduğu söyleniyor, rahatsız edici boyutta mıdır? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

ben next ye-g555 kullanıyorum
    sokak dönüşlerinde sokak adıyla sesli yönlendirme yapmıyor
    bir sonraki sola dönün yada 2. sola dönün gibi şeyler söylüyor (belkide bir ayarı vardır tam bilmiyorum)
    zaten ekrana göz ucuyla bakınca nereden gideceğini net olarak görebiliyorsun

ekran konusunda hiç sıkıntı yaşamadım güneş arkadan vurduğunda bile kolaylıkla seçilebiliyordu, koruyucu jelatini çıkarmak lazım

navitech kullanmadım ama next destek konusunda oldukça başarılı
    firmadan destek almak için ürünün bozulmasını beklemeye de gerek yok
    kafana takılan bi şey olunca kendi forumlarından yada buradan destek alabiliyorsun.
    navigasyon alengirli bi cihaz olduğundan satın alırken bu konuyuda değerlendirmek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresefe -- 7 Eylül 2012; 13:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

quote:

merhaba,

Ana ekranda GPS menüsünde gps yeniden başlat yapıp deneyin düzelmezse Firma ile irtibata geçin belki cihazda sorun vardır.

teşekkürler.

peki bir şey soracağım. aslında iki şey:

1- bu alet istanbul'un her bölgesinde, daha doğrusu merkezi bölgelerde kesinlikle çeker mi? çünkü bazı bölgelerde sinyal tamamen gidiyor, uydu bulamıyor.

2- mesela uyduyu bulduk, rotayı çizdirdik, ama yarı yolda sinyal kesildi. beni rotaya götürmeye devam eder mi, yoksa sinyali tekrar yakalayana kadar beklemek mi gerekiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

quote:

merhaba,

teşekkürler.

peki bir şey soracağım. aslında iki şey:

1- bu alet istanbul'un her bölgesinde, daha doğrusu merkezi bölgelerde kesinlikle çeker mi? çünkü bazı bölgelerde sinyal tamamen gidiyor, uydu bulamıyor.

2- mesela uyduyu bulduk, rotayı çizdirdik, ama yarı yolda sinyal kesildi. beni rotaya götürmeye devam eder mi, yoksa sinyali tekrar yakalayana kadar beklemek mi gerekiyor?

Uydu sinyalinin olmadığı yerde sizi hedefe götüremez uydu sinyali olmaması için civarda sinyal kesiciler Tünel darsokak ve yüksek binalar olması lazım yoksa kolay kolay sinyal kayolmaz.

• Next 535 cihazımla ilk uzun yoluma çıktım.sorunsuz ulaştım. Tünellerin çoğunda tünel görünümüne geçiyor, hız kameralarını yaklaşık 1 km önceden uyarmaya başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Next 535 cihazımla ilk uzun yoluma çıktım.sorunsuz ulaştım. Tünellerin çoğunda tünel görünümüne geçiyor, hız kameralarını yaklaşık 1 km önceden uyarmaya başlıyor

Tüneller tanımlanmışsa, Tünel Görüntüsü veriyor. Geçin bakalım Bolu Dağı Tünelinden tünel görüntüsü veriyor mu?

Denediniz mi hiç?
  • quote:

quote:

Next 535 cihazımla ilk uzun yoluma çıktım.sorunsuz ulaştım. Tünellerin çoğunda tünel görünümüne geçiyor, hız kameralarını yaklaşık 1 km önceden uyarmaya başlıyor

Tüneller tanımlanmışsa, Tünel Görüntüsü veriyor. Geçin bakalım Bolu Dağı Tünelinden tünel görüntüsü veriyor mu?

Denediniz mi hiç?

Bolu tarafına hiç gitmedim ancak Adana-Gaziantep Otoyolunda yaklaşık 10-15 tünelden geçtim birkaçı hariç hepsinde tünel görünümüne geçti

• quote:

hız kameralarını nasıl yükleyebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizce35

Merhaba,

genellikle gündüz kullanmama rağmen parlama rahatsız etmedi beni
  • quote:

quote:

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=676076#.UEsSGo3N84I

linkte dosyası ve ayrıntılı anlatımı mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 8 Eylül 2012; 13:55:17 >
  • quote:

quote:

quote:

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=676076#.UEsSGo3N84I

linkte dosyası ve ayrıntılı anlatımı mevcuttur

teşekkür ederim..inceliyorum..

yaptım, oldu sanırım..yarın yolda deneyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyeldan -- 9 Eylül 2012; 0:34:52 >

• Merhaba, ben de gayet next 535 cihazını kullanıyordum ancak yazın Muğla'nın sıcağında tutan kısmı eridiği için kullanamıyorum. Tutucu kısmını nereden alabilirim? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.