Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz şarjda iken ürün açılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyeldan

cihaz şarjda iken ürün açılabiliyor mu?

hayır sadece ekranda usb işareti olur.
  • next internet sitesinden bir yetkili ile görüştüm.. @İmkansız senin gösterdiğin yerin yakınında güç yönetimi var, orda "güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın." kutucuğu var onu inaktif yapmamı söylediler..şimdi tekrar şarja takacam..akşama kadar beklemekten başka bir seçenek yok sanırım şimdilik..teşekkür ederim ilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyeldan

cihaz şarjda iken ürün açılabiliyor mu?

Tabii ki.. Ama ilk şarj işleminde açılmamasını öneriyorum ben; aynı anda enerji tükettiği için batarya performansını olumsuz etkileyebilir.

Normal şartlarda evde cihazınız şarjda iken açıp yazılımı kurcalayabilirsiniz.
  • talihsiz bir başlangıç oldu benim için..kesintisiz şarjın içine ettim gibi
  • Demek ki cihazınızı tam şarj edemiyorsunuz. Açılmaması çok normal. Aracınızda şarj etmeyi deneyin, 2-3 saatlik bir şarj sonrasında verimli açılır ve kullanım esnasında da şarjını tamamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Demek ki cihazınızı tam şarj edemiyorsunuz. Açılmaması çok normal. Aracınızda şarj etmeyi deneyin, 2-3 saatlik bir şarj sonrasında verimli açılır ve kullanım esnasında da şarjını tamamlar.

söylenen işlemi yaptıktan sonra şarj olacak sanırım..akşama kadar şarjda bekleyecem şimdi
  • yalnız benim kafama bir şey daha takıldı..şimdi usb ayarlarından "güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" özelliğini devre dışı bıraktım..ama öncesinde madem bu özellik aktifti, gece boyunca şarj olmamasını buna bağladık, sabah kalktığımda neden hala navigasyonun ekranında şarj oluyor simgesi vardı?
  • sorunu çözdüm..cihazın arkadasında input: 5V 1500mA yazıyor..nedense hiç kimse de bu sorun çıkmazken benim bilgisayarım bu aleti şarj edemedi..
    5V 1000mA output u olan bir adaptör buldum fişe taktım şarj etmeye başladı..
    basit bir çözümdü aslında ama ne DHden ne de next müşteri hizmetlerinden bu bilgiyi edinemedim..neyse ben kendi işimi gördüm nasılsa..
  • Kimse bu bilgiyi vermediyse büyük ihtimal siz PC nizden şarj etmek için olan sorunu yazmışsınızdır zaten ona göre yanıt gelmiştir. Size şarj cihazı önerseler bu kezde neden kutuya koymadınız diyenler olacağından akıllıca yazmışlar bence Tavsiyem adaptör kullanacağım ne önerirsiniz diye sorun ve onay alın,lakin piyasada 10 liraya bile dandik ama 1000-1500mAh olduğunu iddia eden adaptörler var sonra bataryadan olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Kimse bu bilgiyi vermediyse büyük ihtimal siz PC nizden şarj etmek için olan sorunu yazmışsınızdır zaten ona göre yanıt gelmiştir. Size şarj cihazı önerseler bu kezde neden kutuya koymadınız diyenler olacağından akıllıca yazmışlar bence Tavsiyem adaptör kullanacağım ne önerirsiniz diye sorun ve onay alın,lakin piyasada 10 liraya bile dandik ama 1000-1500mAh olduğunu iddia eden adaptörler var sonra bataryadan olmayın

peki tamam benim hatam olsun yanlış soru sormuşum :) o zaman yeni bir soru sorayım :) neden kimsede bir sorun çıkmazken benim asus m51sn model laptop ım bu cihazı şarj etmeye yetecek akımı usb den veremiyor?

• Bu soruda pc cilerin işi aslında ama yeni nesil notebooklarda batarya ömrü için genelde bu sorun vardır. 500mA i tek porttan vermek yerine paylaştırırlar. Genelde desktıp larda bu sınırlama yoktur ama onlarda pek belli olmaz, bu sorun size özel değil zaten bir çok kişi bunu yaşar ama farkında olmaz cihazdan sanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 24 Ağustos 2012; 21:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu soruda pc cilerin işi aslında ama yeni nesil notebooklarda batarya ömrü için genelde bu sorun vardır. 500mA i tek porttan vermek yerine paylaştırırlar. Genelde desktıp larda bu sınırlama yoktur ama onlarda pek belli olmaz, bu sorun size özel değil zaten bir çok kişi bunu yaşar ama farkında olmaz cihazdan sanır

valla cihazım hiç de yeni nesil sayılmaz :) 4. yılını tamamladı kendisi (maşallah :) )
  • Cihazınıza yeni demedim zaten,yeni nesilden kastım işlemci teknolojisi
  • quote:

Cihazınıza yeni demedim zaten,yeni nesilden kastım işlemci teknolojisi

Next YE-G 515, YE-G 535  Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz)
  • İki-üç gün önce bende next 555 modelini aldım. Packard bell easyNote TJ65 dizüstü bilgisayarın usb girişine bağladım. Uzun bir süre beklememe rağmen
    ne cihazı açabildim ne de şarj edebildim. Aklıma eski telefonum olan asus P535 pda'nın şarjı geldi. Onu alıp fişe taktım ve şarj oldu. Bu durum benide şaşırttı.
    Çünkü şimdiye kadar diz üstü bilgisayarım ile bütün telefonlarımı, pda ları şarj ettim ve bir sıkıntı yaşamamıştım. Halen HTC desire telefonumu bu çıkışlardan şarj
    ediyorum.
  • daha araçta kullanmak nasip olmadı ama ev içindeki tecrübemi yazayım, cihazın gps sinyali çok kuvvetli..evin içinde her taraf beton olmasına rağmen çok rahat uydulara bağlanabiliyor..

cihaza farklı bir konuşan ses yüklemek istersem nerden yapabilirim?
  • Tartışmaya yönelik mesajlar silindi,lütfen konu başlığa uygun devam etsin,İyi forumlar.
  • Arkadaslar navigasyon üzerindeki cadde sokak isimlerini nasıl kaldıracağız yardım edermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldan datcaya yaptığım yolculukta sorunsuzca yardımcı oldu next ye g-515 cihazım.. memnun kaldım kesinlikle.. tavsiyeler üzerinde kolay modu seçmiştim uzun yol için. ancak çözemediğim birşey var önemli noktalardan sadece benzin istasyonlarını aktif etmiştim.. benzin istasyonlarına ayrıca tıklayarak sadece shell i seçmiştim.. evet ekranımda sadece benzin istasyonları gözüktü ama hepsi birden gözüktü sadece shell gözükmedi.. neden kaynaklanmış olabilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.