Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

sormayı unuttum radar yerlerini gösteriyormu bu cihaz.

işaretli radar noktalarının bulunduğu dosyaları eklerseniz gösterir.Google da "iGO8 / Primo İçin (Türkiye ve Kıbrıs) Speedcam Dosyaları" diye aratın bulursunuz.

tamam o zaman.
    benim kullandığım galaxy s2de radar noktalarını arkadaş gördü ve bana alacağımız 535dede varmı bu dedi bende ben sonradan ekledim ama navigasyon cihazlarına ekleniyormu bilmiyorum dedim.
    madem eklenebiliyor sorun yok.

Eklenebiliyor; ekleyebilirsiniz, gerekirse yardım isteyin

• bugün aldım 535i 190 liraya.evet yardım istiyorum nerde var speedcam dosyası ve cihaza nasıl atabilirim.teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugün aldım 535i 190 liraya.evet yardım istiyorum nerde var speedcam dosyası ve cihaza nasıl atabilirim.teşekkürler.

BURADAN indirin; Content -> Speedcam klasörüne atın. Ayarlar içinden de Hız Uyarılarını aktif edin.

Hayırlı olsun cihazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 30 Ekim 2012; 17:41:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

bugün aldım 535i 190 liraya.evet yardım istiyorum nerde var speedcam dosyası ve cihaza nasıl atabilirim.teşekkürler.

BURADAN indirin; Content -> Speedcam klasörüne atın. Ayarlar içinden de Hız Uyarılarını aktif edin.

Hayırlı olsun cihazınız

sağolun.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun cihazınız

sağolun.

Rica ederim

İlginizi çekecek konular, müsait zamanlarınızda incelersiniz...

Navi Club Üyelik
    Cihazımı Yeni Aldım - Ne yapmam gerekir.
    Primo Ayarlar - Tüm Sürümler için.

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri & Hata Bildirimi.

• Yarın yeni bir mavigasyon alacagim, ve o navigasyon next marka olmayacak.

Arac ici tutacak cok tuhaf bir sekilde 2 noktadan kirildi. Kendilerine e posta attim kirildi diye ve garanti kapsaminda degerlendirmelerini rica ettigimle ilgili.

Bayramdan bir hafta once falan gondermistim, her hangi bir geri donus olmadi.

Bundan sonra hic bir tanidigima next marka navigasyon tavsiye etmeyecegim, cihaz elde yol buluyoruz sayelerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Yarın yeni bir mavigasyon alacagim, ve o navigasyon next marka olmayacak.

Arac ici tutacak cok tuhaf bir sekilde 2 noktadan kirildi. Kendilerine e posta attim kirildi diye ve garanti kapsaminda degerlendirmelerini rica ettigimle ilgili.

Bayramdan bir hafta once falan gondermistim, her hangi bir geri donus olmadi.

Bundan sonra hic bir tanidigima next marka navigasyon tavsiye etmeyecegim, cihaz elde yol buluyoruz sayelerinde.

Selam,
    Acaba mail ulaşmamış olabilirmi ki? Çünki olumlu yada olumsuz geri dönüş yapılıyor,isterseniz bir mail daha yazın
  • Sitelerindeki bize ulasin kismindan yazmistim e posta adresi girip, bir de dogrudan e posta adreslerine atayim o zaman. Gonderildi diye yazdi ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Sitelerindeki bize ulasin kismindan yazmistim e posta adresi girip, bir de dogrudan e posta adreslerine atayim o zaman. Gonderildi diye yazdi ama.

Hocam ortam sanal olunca herşey olabiliyor belki ulaşmamıştır en güzeli destek@nextnavigasyon.com 'a direk yazmanız.
  • Bir daha atmakta fayda var o zaman. Tesekkurler.

• Next 525 var bende ama güncelleme sıklığını öğrenebilirmiyim acaba sizden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunes56

Next 525 var bende ama güncelleme sıklığını öğrenebilirmiyim acaba sizden ?

Cihaz modeli ile güncelleme sıklığının alakası yoktur. Başarsoft haritalı cihazlar yılda 2-3 kez güncelleme alırlar.
  • işte onları öğrenebileceğim bir yer var mı ? mesela yeni güncel hali şu gün şu saatte olucak vb gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun cihazınız

sağolun.

Rica ederim

Navi Club Üyelik

evet yine karşınızdayım.
    arkadaşıma 535'i aldıktan sonra bu seferde patronum benden trafik bilgisi olan bi navigasyon almamı istedi.5'' yada 7'' bi araştır dedi sanki ben expermişim gibi.
    evet tavsiyelerinizi bekliyorum.tek şartım başarsoft haritası kullanması şart.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun cihazınız

sağolun.

Rica ederim

Navi Club Üyelik

evet yine karşınızdayım.
    arkadaşıma 535'i aldıktan sonra bu seferde patronum benden trafik bilgisi olan bi navigasyon almamı istedi.5'' yada 7'' bi araştır dedi sanki ben expermişim gibi.
    evet tavsiyelerinizi bekliyorum.tek şartım başarsoft haritası kullanması şart.

Selam,

7" ekran büyük kalacaktır binek araç için alınacaksa. 5" İki tür cihaz önereceğim;

1- Android tabanlı (Naviasyonlu Tablet) bir cihaz. -> Next Piri Reis
    2- PND (Kişisel Navigasyon Cihazı) -> Next 555 veya Next 565 (Bluetooth)

Benim önerilerim budur.

Hayırlı olsun

• 515 ile 535 arasındaki fark sadece bluetooth mudur?Ses kalitesi ve benzeri yönlerden fark var mıdır?Bazı sitelerdeki yorumlarda 515 in sesinin az çıktığı yazılmış.
    Sadece gps için 515 düşünüyorum.535 in sesi daha iyi ise 535 alıcam.Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

515 ile 535 arasındaki fark sadece bluetooth mudur?Ses kalitesi ve benzeri yönlerden fark var mıdır?Bazı sitelerdeki yorumlarda 515 in sesinin az çıktığı yazılmış.
    Sadece gps için 515 düşünüyorum.535 in sesi daha iyi ise 535 alıcam.Yardımcı olabilir misiniz?

iki cihazında tüm donanımı aynı sadece 515 olanda BT yok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 515 benim için ideal o zaman.bimeksten alanlar teşhir problemi ile karşılaşmışlar galiba.almak için hangi siteyi önerirsiniz?Bu arada teşekkür ederim.
  • hepsiburada.com dan alabilirsiniz
  • cihazın açılmama durumu bende de olmuştu..cihazı aldığımda ilk şarj olayında usbden şarj olmamıştı (saatlerce durmasına rağmen), şu amper olaylarıyla ilgiliydi..cihazı usb adaptöre takarak prizden şarj etmiştim, çakmak girişi de olur ama ilk 12 saatlik şarj için sıkıntılı tabi :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.